48

Анонимен

преди 8 години

До Анониментакава дума като "коНплот" не съществува,приятелю

47

Безсрамни лъжци

преди 8 години

Русия започна да проумява че не е в състояние да направи нищо в Сирия. Затова за компенсация се засилват геройствата на руската авиация от ден на ден. Докато по рано се говореше за няколко командни пункта и складове поразени от фалшивите руски соколи на ден, днес вече цифрите набъбват до 49 обекта унищожени на ден. С това темпо на ескалация на безкрайните руски военни успехи другата седмица ще имаме по 549 обекта ликвидирани на час.

46

странно е

преди 8 години

С тази скорост няма да останат терористи от ИД в Сирия след месец. Но нещо ме кара да не вярвам на руските информационни агенции

45

Поп Грую

преди 8 години

До Анонимен 91Кофти. Русия не си запази границите. Русия се разширява, моето момче.Интересно, газопикаещите почти защитават ИД! И забелязвам една грешка в заглавието - ОТКОГА, МААМУСTAPA, СИРИЙСКИТЕ "БУНТОВНИЦИ" СТАНАХА "главорези"? Дъртото *** елк.вас. си отиде на село и си развявате байрака??? Сайтът на бта да не е хакнат от руски хакери, бе?

44

Анонимен

преди 8 години

78, де Гол никога, ама абсолютно никога не е казвал такова, или подобно нещо! Той е имал съвсем различно отношение към ссср, и често Франция е гласувала с ссср в оон. Пише го в биографията му. Със ссср е имал съвсем топли и приятелски отношения, които впрочем не са му били опростени от белия дом.

43

Анонимен

преди 8 години

76, "учените" от ид могат единствено да ти скъсат седалката, а от наука ще добият някаква представа като ти срежат гръцмуля, за да видят какво имаш отвътре.

42

Анонимен

преди 8 години

Руснаците много добре са доразвили опита от Афганистан. Никакви наземни операции. Само небесен огън. Напомням, че и от Афганистан се оттеглиха като победители. Там оставиха проруско правителство за няколко години. Ноооо мака е атрактивна култура за краварите...

41

доган

преди 8 години

Ей не останаха комептиращи ей де сте ве

40

Анонимен

преди 8 години

Военните комюникета на КГБ пропагандата за "успехи" в Сирия са за вътрешна улотреба. Въпроса е кога ще се усети и каже: Конец - "Победите" на Путин не носят нищо добро за Русия !

39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 63Минските споразумения са пълен провал на Русия. Сега ще видиш как до Нова година руснаците ще си оберат крушите от Донбас и ще предадат границата на Украйна, а руските марионетки там в момента са нежелани в Русия и им се дава единствено да отидат в Сирия или да бъдат съдени след Нова година от украинците. Путин категорично не желае т.н. опълченци да влизат в Русия защото се страхува че ще го нарекат предател и ще започнат война срещу него.

38

доган

преди 8 години

Генерале аз сега сядам на домашна ракия а иначе си прав за русия

37

до 53

преди 8 години

Изключително *** коментар. Имате признаци на мозъчни деформаций. Незабавно идете при специалист за лечебни процедури.

36

Анонимен

преди 8 години

Досега нищо не е изработил по въпроса за връщане в на Крим и Донбас, напротив президентът Порошенко подписа Минските споразумения, които изискват само отвеждане на тежките оръжия от Донбас, нищо друго.За Крим не става дума в документа, той е приключен въпрос. Абе, ти май си в голямо закъснение с новините, а?

35

GENERAL GADORYAN

преди 8 години

Украйна с или без ядрено оръжие пал ще си е руска губерния!;))) А Мечо не прощава. Руснака знае как да бие.

34

Анонимен

преди 8 години

"Хохлите" нямат ядрени бойни глави, бе момче! Вземи се образовай на военна тема, 90-тте сключиха договор за ликвидиране на ядрения си потенциал. Не бъркай АЕЦ Чернобил с ядрена бойна глава!

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 55То и Израел официално няма ядрен статус, но арабите знаят че имат между 200 и 400 ядрени заряда и си натискат парцалите. Вие какво си мислите, че "хохлите" са по-глупави от евреите? Особено след предателството на Русия към Украйна и бездействието на САЩ и Великобритания гарантите по териториалната цялост на Украйна. Украйна днес има пълното морално право да възвърне ядрения си статус, дори го заявиха през лятото на 2014 че за това им са необходими 6 месеца

32

Анонимен

преди 8 години

а американците утрепаха само 22 лекари

31

Анонимен

преди 8 години

Героят на шиитите напълни гащите в Украйна сега ги пълни и в Сирия.

30

Анонимен

преди 8 години

Украйна няма ядрен статус, не говори глупости.Какво стана с Крим, с Добас? Чия държава се разпорежда сега с тях?

29

да да

преди 8 години

До Анонимен ти просто не си добре истината е ,че вече Украйна не е държава с същата териториална цялост и я чакат ''болезнени'' реформи'' с благословията на всички