67

Pagolnato

преди 8 години

Europa - svobodno dvijenie na hora i capitali, puskai horata na svobodno dvijenie iz Shengen!

66

еврогерп

преди 8 години

Кристалина Георгиева искаше да ги пуска в България, а Меркел даже се снимаше с тях.

65

без рисков профил

преди 8 години

Това не е трагичен инцидент, а си е чиста екзекуция! Полицаят-убиец трябва да бъде арестуван и съден. В МВР трябва да падат глави, най-вече на Бла-бла-Бачварова. Групата от беззащитни бежанци не е имала рисков профил. Рисков профил имат управляващите, с тяхната безкрайна глупост!

64

без шашми

преди 8 години

Европейци трябва да разследват случая. На нашите не им вярвам. Нещо крият! Установили в "интегрираната" си система на границата 54 бежанци. И изпратили 3-*** полицаи в Дюлево. На 70 километра от границата, да ги пресрещнат? Били 20-30 годишни, но убития е на 56 години?

63

Дядя Вова

преди 8 години

Поздравляю болгарското пограничника! Смерть талибанов!

62

Анонимен

преди 8 години

Бочко, този и аз ще го рапам!

61

Анонимен

преди 8 години

Стига сте се джафкали, утре щатите ще са изчезнали, светът пак ще е еднополюсен, ставаме руска губерния. Ужассссс!

60

!!!!!!!

преди 8 години

До АнонименКак ти ражда главата такива глупости бе ?

59

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 88 Разрушенията направени от съюзниците ни от НАТО и ЕС съюз са налице . Разбита икономика ,селско стопанство ,умираща нация . И правителство работещо за интересите на САЩ и Турция , според,доцент - Д-р Борисов ,,в ущърб на нашите интереси ,,

58

Анонимен

преди 8 години

Търсете в тубата Мехрам Кеше, запис от преди 22 часа за страховито земетресение утре в Америките. Ужас ви казвам, а този човек не е кой да е.

57

Danyele

преди 8 години

Колко сте нагли само господ може да ви съди и ще ви осъди никой няма да може да ви помогне !!!Вие никога не сте виновни !!!

56

Анонимен

преди 8 години

До 85: А повечето бандити са нормални, нали?

55

Анонимен

преди 8 години

3-*** срещу 53-***, а армията ни чете вестници в казармите! Много сбъркахме с тая държава, много!

54

Поп Грую

преди 8 години

До Анонимен 59Дупoлизeц гнусен, Путин има фантастично устройство, тайно оръжие за заливане на предателска *** и двулична Юропа с мазни салафисти! Това оръжие се нарича ФАБ-500 (фугасна авиационна бомба 500 килограма), ОФАБ-500 (осколочно-фугасна авиационна бомба 500 кг.) , "Калибър", "Буратино" и разни други весели приказни герои...

53

Commune utopie

преди 8 години

Kakva krasota e o bedi ne na Europa - svobodno dvijenie na hora i tovari ( na miliarderite samo)!

52

Анонимен

преди 8 години

Страшни рикошети от главите на бъчварова и боко а онова *** горанчо ще разбие мвр. А рикошети с оловни патрони за пист. Макаров няма как да стане ....

51

Румбо

преди 8 години

Тая става за американска камериерка,ама нищо повече!Мъжка сила трябва за да се запази България,без лиготии и псевдодемократични залъгалки!И оръжие ще се ползва, ако трябва,но държавата трябва да оцелее!

50

Анонимен

преди 8 години

За Вулкан - награда! За правителството - оставка! Ако те си бяха на мястото, нямаше да се налага Вулкан да стреля. Както каза Бойко - ,,началниците да се разберат'', нашата е лесна.Да, ама началниците не щат да се разберат, докато стигнахме до тук - първи в ЕС по застреляни мигранти!Хората потопиха сума свят край Либия, гръцките острови и Лампедуза, но никой не е стигнал до такъв резил. Дано бием на волейбол!

49

Рали1

преди 8 години

"По-рано агенция АФП допуска и версията, че мигрантът е застрелян директно при размириците...Раница (била на гърба на загиналия), два мобилни телефона и огнестрелното оръжие - това са иззетите вещи на място."Търсещите закрила?Мирните и бедстващите?Размирици??? Трима гранични полицаи срещу 50 добре обучени бойци?Трябва награда и похвала за мъжете,защитили с риск за собствения живот държавната ни граница..да заповядат следващите"бежанци"!

48

Ала_Бала

преди 8 години

Ако съжалявате за за случилото се не изпращайте охрана на границата. Това не е инцидент, това е обективна закономерност с голяма вероятност. Ако някой иска друго да изпрати мили девойки да посрещат нашествениците напътени от американските емисари. Какво казват от америиканското посолство ?