10

Огромна награда!

преди 8 години

ВНИМАНИЕ! МОЖЕТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ 1 МИЛИОН ДОЛАРА! ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО И ОТГОВОРИ!В демократичните държави има разделение на властите. Което отличава демократичната държава от тоталитарната. В която няма такова разделение. Нали така?Президент на Русия е Владимир Путин, премиер на Русия е Дмитрий Медведев. Знае се и кой е шеф на Думата. Президент на Америка (САЩ) е Барак Обама. Ще дам 1 МИЛИОН ДОЛАРА на всеки от вас, който напише името на американския министър-председател. ОТГОВОРИ И СПЕЧЕЛИ!

9

защо

преди 8 години

До "Анонимен"18Сигурно си прав?!? Ама, обясни ни моля, като какъв беше "чичо Сам" в Корея, Виетнам,Афганистан, Ирак и други знайни и незнайни места. Благодаря

8

Влади-Мир

преди 8 години

Слушайте ся, понятието саудитска америка няма да съществува повече!!!С Русия са Ирак, Иран, Сирия, Йемен, Египет и кюрдите(в бъдещия Кюрдистан). Камиларите са БИТА КАРТА!!!

7

До едрия капитал

преди 8 години

Пичага, при цялата антируска политика от страна на България искаме евтин газ? Нали се сещаш, че България единствено губи от лакейството си спрямо една страна, която можеше да бъде голям пазар за наши продукти.. А, сега айде - конкурирай се с европейските стоки да те видим.. При условие, че внасяме повече от колкото изнасяме и същевременно намаляваме като население.. Всичко цъфти и връзва, нали?

6

Хо-хо-хо

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Държавите нямат приятели а само интереси! Благодарността е болест по кучетата...Точно Русия ни е прецакала през междусъюзническата война, благодарение на т.нар. братушки губиме територии които днес се водят гърция , сърбия, румъния или македония...Това ако не е предателство, то кое е? Не че американците са по-добре, ама там друго не можеш и да очакваш... а нож в гърба от предполагаем "приятел" боли двойно

5

(-_-)

преди 8 години

Някой си мисли, че свалянето на правителства е демократично, други решили да финансират терористи, а в това време Русия е на път да възстанови реда, поне в Сирия..

4

Аспарух

преди 8 години

*** така се старае,че даже се изпуска"половинчатите опити на Америка да обучи нови умерени бунтовници"та програмата за 500млн.И другото важно,е че Путин застава до приятелите си и воюва за тях,за разлика от Америка,цитирайки високопоставен арабски представител.Дали нашите "умни" управляващи ще се за мислят кой в действителност трябва да изберем за приятел,тъй като в момента армия нямаме(имаме духов оркестер видя се на 06.05)

3

Анонимен

преди 8 години

СТРАНИТЕ ОТ ЗАЛИВА РИТАТ ОБАМАТА ОТЗАД

2

Гошо...Тъпото

преди 8 години

***,страните от...залива нямат думата,защото до обед се...молят,а след обед...лежат там защото е горещо и от тези активни техни действия...процъфтя този ИДИЛ.Таз проказа с увъртане и политиканстване не се ликвидира.Добре ги нае Путин,яка гонка и яки...шамари до миша дупка,а който заловят,в Сибир.

1

Анонимен

преди 8 години

рунтавЕлка отново ни хвърли в ... с тая безлична статийка...