51

Анонимен

преди 8 години

"Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. Спрели сме три големи руски проекта. Спрели сме руски самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е?", заключи Борисов.Какво да е това, освен колониална зависимост Борисов!

50

Анонимен

преди 8 години

Извода какъв е?Вкарайте най-големият контрабандист във властта и той ще унищожи конкуренцията в контрабандата. Там има място само за върховната мутра която сега е МП

49

Анонимен

преди 8 години

Давай Баце,обещавай,обещавай и пак обещавай!Той матряла калпав,я запомни я не,ама едно хубаво и благо ми става на душата,не ти е работа да знаеш направо!Благодарим ти Бащице,Слънце наше ненагледно!

48

РУДИ

преди 8 години

До Анонимен 76МИ ИЗЛЕЗ ТИ КАТО СИ МНОГО СМЕЛ , ИЛИ САМО НА КОМПА СИ ЮНАК, ПОКАЖИ СЕ ДА ТЕ ВИДИМ , ДАЙ ТЕЛЕФОН ДА ТИ СЕ ОБАДЯ, ХАЙДЕ ДЕ.

47

Анонимен

преди 8 години

Даааа, прав е един който пише по-долу, по него съдят за Българина. Представяте ли си основният въпрос който си задават, ако този е избран от народа и е нещо от най- доброто, какъв ли е народа? Ето защо когато се държат с вас като с *** и ви третират по-зле от ***, всичко идва от негова дебелашка простащина. Него това не го интересува.Важното е колко милиарда ще изнесе в офшорките. Жалко, че заради него толкова умен народ емигрира.И България се превръща в*.Жалко и за свестните тук

46

Анонимен

преди 8 години

Що да не обещава - обещаването не е като даването, особено ако парите не са твои!

45

Румен

преди 8 години

И какво лошо е казал Бойко , че сте зинали бе , не трябва да има добавки кам пенсиите на бивши ченгета и военни с 940 лв. , да не са им малко , те нищо лично не се внесли в НОИ , държавата ги е осигурявала за всичко.

44

възмутен

преди 8 години

Как не муе удобно да казва че Гърция няма с какво да ни превъзхожда.Да погледне пътищата им ТУНЕЛИТЕот Промаков в продъжение на 250-350 има над 53 тунела у нас един и не се поддържа погледнете какво се случи.Натова се казва НАГЛОСТ и дебелоочие.

43

Анонимен

преди 8 години

Според пожарникарската логика, който се е осигурявал на максимума на младини, на старини няма добавки. Затова срочния влог, пък докогато стигнат.

42

Анонимен

преди 8 години

Поредните му измишльотини. Интересно е, кога е дал добавки за пенсионертие. Според него тези, които някога са се осигурявали и са с пенсия 286 лв са богаташи и не им се полага нищо. Не го ли е срам с тази комунистическа, милиционерска демагогия. От 12-та заплата се отказвам, ако бъдат изметени завинаги на бунището на историята. Така че с тия плоски лъжи номерът на един милиционер трудно ще мине. Елементарно е.

41

Анонимен

преди 8 години

Бежaнец в ЕС взема помощ от 800 евро, а ЕС пенсионер взема пенсия от 100 евро в България.

40

садо мазо

преди 8 години

Тиквата го еб.т постоянно в ЕС и НАТО но не иска да бяга оттам. България загуби половината си население след 1989 г. и сега децата им вече не говорят български език но ще гласуват дистанционно за ГЕРБ, СДС или ДПС, т. е. за Обама или Ердоган.

39

БУЧКАТА

преди 8 години

ЗА ВСИЧКИ ИЛИ ПАК ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ СА СЕ ОСИГУРЯВАЛИ?

38

Анонимен

преди 8 години

За кисело мляко с отровен соев лецитин и кори за баница със шест месеца трайност.

37

Шаран_БГ

преди 8 години

НАЙ-ОБИЧАМ ДА МИ ОБЕЩАВАТ ! Става ми едно топло, топло на душата и леко на джоба.......

36

Васо

преди 8 години

Нема нищо за чудене покрай тая велика новина. Избори се задават. Ама все пак мислещите хора биха си задали и по някой въпрос. Що да речем Гърция дето не ни превъзхождала дава на пенсионерите си и на работниците си два пъти, дори и три пъти по-голями заплати и пенсии. Пък относно визите американската държава си има принципи, които важат за всички държави. Като паднем под определения процент откази, ще падне и визовия режим. Ама нали "и вие сте прости.......та се разбираме". Татовщини.

35

Анонимен

преди 8 години

Бойко дава на бедните хора, а Волен иска да им спре евтините цигари без бандерол. Кой мисли за народа, а?

34

432

преди 8 години

Тоз комунист Борисов направо прегази и Станишев, и Миков, и Първанов...С Борисов сме на път да останем без никаква нужда от социалистически партии в България.

33

Анонимен

преди 8 години

А какво стана с 16 000 000 000?

32

Анонимен

преди 8 години

ДАААА - АМА ДРУГ ПЪТ !!!!!!!!!!!!!!!!!