33

осман

преди 8 години

До 40 Поп ГруюАбе човек, заболя ме корема от смях... ха ха!!

32

Анонимен

преди 8 години

Бравос астребе, ашколсун машала. Да можех да те видя само веднъж, така бих те прегърнал, че чак ана лът ти да усети!

31

Поп Грую

преди 8 години

До ШопЪхъ. Забелязали са Путин в Анкара. Карал "Иж" с кош, а в коша се возил мечок с ***, свирещ на балалайка и пиещ водка "Столичная". От бутилката. На ушанката имало червена петолъчка...

30

Анонимен

преди 8 години

Не е важно колко на брой са кюрдите в момента а какъв е приръстът им. Босна 2 я чака Турция тогава. Да му мислят селянчетата от български произход в армията.

29

No Terrorism

преди 8 години

Щатите искат да запалят турците . Да ги накарат да нападнат кюрдите и в Турция, и в Сирия, да имат после причина да се включат срещу Русия на сирийска територия.Военопромишленните комплекси ще направят милиарди.Жертвите - кучета ги яли....за съжаление.Еврейската алчност край няма.

28

Ястреб Великия

преди 8 години

До PinЧе то всеки един кюрдин си е Ботев и Левски, умножено по 5! Ти да не си мислиш, че кюрдите са по-малко разбойници и убийци от Левски и Ботев?!

27

Анонимен

преди 8 години

Абе лунгур, тези от Тяншан, нали дойдоха тук от Хазария( бивша Стара Велика България) и говореха на тЮркски старобългарски. Отделно към тях се вляха и малоазийските българи и де що видяха още други ман га лори. Още говорите на старобългарски. Китайци...

26

Поп Грую

преди 8 години

До 13Полоний, а не плутоний.Полоний като Полша. Открит е от полякинята Мария Склодовска-Кюри.Идеално чайче за предатели. Даже много бързо се отърва гнидата, трябваше да се гърчи поне месец.

25

до 22

преди 8 години

Не знам откъде ги вади човека тези цифри, но като гледам парламента в Турция е с 550 места, а кюрдската партия има 80 места. Къде си учил математика, за да ми обясниш как може да стигнеш до 6%?

24

Анонимен

преди 8 години

***, вижте вашите братя кюрди на снимката и помислете. Искате ли да имате обща граница с подобни като тях или искате турци които са много кръвожадни и зли? Толкова кръвожадни, че в продължение на една седмица турски войници бягаха по Одринските чукари и върнаха 200 хиляди араби от БГ-границата която се охранява единствено от турски военни в бежански центрове в Истанбул?----------------Да, искаме, а по нашата граница има 5 метрова ограда за разлика от вашата. Сори Майкъл!

23

Анонимен

преди 8 години

Кюрдите изкарват 6%, щото и Таийб си има "Костинбротска" печатница и прави същите шменти- капели, като гербаджиите тук.

22

Анонимен

преди 8 години

Колко долен и безскрупулен трябва да е човек за да причини това на хора, които искат мир? Когато едната страна протестира против другата (кюрди и турци) мисля, че е нормално да се стига до размирици, защото заслепените от омраза хора са винаги готови да обвиняват сляпо "другите" за всичко лошо и са готови да правят глупости - глупаво, но човешко... Явно зад това стоят интереси за много пари, както при други известни атентати от близчко и далечно минало. Но все пак това минава всякакви граници!

21

Анонимен

преди 8 години

Какъв Тяншан? Власите се обявиха за римляни- Romania, македонците за наследници на Филип и Александър, вие пък за чисти китайци. А гените( едни малкички анджаклами в кръвта) едни и същи- ТРАКИЙСКИ. Но имамите не признават ГЕНЕТИКАТА, само корана, нали?!

20

осман

преди 8 години

Продажните ционистки медии като Снн "тюрк" и Фокс веднага поставиха черните връзки до логата си докато когато загинаха 30 войничета при поставен взрив от валията на Диярбекир същите телевизии излъчваха музика и филми. Първо грузинеца а след това ДАВИДоглу трябва да бъде обесен на площада и след това всичкото кюрд да бъде качено на гумени лодки и пуснато в средиземно море към Африка.

19

жалко

преди 8 години

Горките хора, дано Господ им погне...хората станах зли

18

ястреб великолепни

преди 8 години

в траур сам три дана

17

до 15

преди 8 години

Истанбул - 15 милиона с 3 милиона кюрди.Измир - 4 милиона с 500 хиляди кюрди.Анкара - 6 милиона с 400 хиляди кюрди.Северно Черноморие - турци и лази. Кюрди 0,1%.Мерсин, Адана, - 2 милиона кюрди.Югоизточна Турция - 7 милиона кюрди.Общо 13 милиона кюрди.Парламент - 550 души от които 80 кюрди.

16

Анонимен

преди 8 години

Значи в Турция кюрдите са към 20 милиона, със смесена кръв са още толкова, а може да ви се иска и да няма кюрди, но там ври от кюрди.

15

Анонимен

преди 8 години

Турците били бели и синеоки, хахаха. Може, но тези, които са с български корени. Теракта е дело на Таийб Ердуган.Аз продължих да търся данни за "свален" руски самолет. Оказаха се укропитекски глупости на куб, което ме навежда на мисълта, че двайсетината укропитеци живеещи в България, продължават своята подривна дейност представяйки я като мнение на български граждани. Тъкмо работа за ФСБ!

14

Анонимен

преди 8 години

Бежанец от Афганистан е бил нападнат с нож в София 27За опита за убийство е задържан друг афганистански имигрант