102

Николай

преди 8 години

До ИСТИНАТА Ти на колко си години,че си толкова *** ве,няма човек на планетата дето не знае ,че Американците загубиха войната във виетнам.Като си ***,пречети малко,самите Американци са го признали това

101

Анонимен

преди 8 години

До 208,В грешка си, в обсега на Каспиския флот е цяла Европа, а от създаването си той е спомагателен към Черноморския флот.....ВолгоДонски канал;-))

100

Анонимен

преди 8 години

За умерените , си има умерени боеприпаси...боядисани са в светли умерени тонове;-))

99

Анонимен

преди 8 години

СИРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ПУТИН!!!!БАШАР АСАД Е САМО ЕДНА ПИ АР ПИОНКА И НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ!!!

98

Анонимен

преди 8 години

Искам русофилите да си купуват руски коли , телефони и да гледат само руски филми и предавания ... Дори да мигрират там ... Голяма любов ... А Бг загива и умира ... *** народ :)

97

Анонимен

преди 8 години

)))))))) Смях за Дъглас Бари, .......и *** разбира се))

96

литъл Вангьо

преди 8 години

Ееееех дядо Ванго,дядо Ванго,мъдър си,ама мъдъъър!Браво!

95

Анонимен

преди 8 години

Много хора тук, някои умни, се опитват да ни натрапват вижданията си за Русия с клишета от 90-те, че даже и много преди това. Съветвам ги да се поинтересуват, да почетат, да пътуват и да си отворят очите. Русия си е Русия, но отдавна не е това което си мислим по стар обичай. Колкото повече и по-бързо проумеем промяната, толкова по-добре за нас.

94

наблюдател

преди 8 години

не виждате ли какво става става дума за *** маи ви отърва да се правите на *** процесът само е започнал засега само много старо руско оръжие се вижда бързо изчезваите за САЩ нее изключено скоро да ги думнат с тектонично нокаутиращо явление носете си шнорхели

93

Кашпировски...

преди 8 години

В Сирия , още нищо не се е случило ....ИНТЕРЕСНОТО ПРЕДСТОИ...!Зимата в Сирия ще е гореща!

92

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Защо вместо това което написах напал"м излязоха звездички. Какво е цензурното в тази дума? Да,в Афганистан влязоха Съветски войници защото тогава бе още СССР но ядрото бе от руснаци а не от узбеки и таджики примерно,защото ако бяха пратили там такива от тези страни членки тогава на СССР веднага биха преминали на страната на муджахидините.

91

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Във войната във Виетнам за 1-ви път в историята бойна авиация използва ***. Американските бомбардировачи изгориха живи стотици хиляди а според други данни над 1 милион жълти. Помните филма на режисъора Оливър Стоун противник на тази война,филма "взвод" как американските самолети палеха цели селища и гориха живи жълтурите с ***. Каск след заповедта на Никсън- "почвайте ги,да горят живи",как руската пропаганда оплакваше жълтите и излъчваше кадри на хиляди бягащи горящи жълтури!

90

дядо Ванго

преди 8 години

Украйна стана американска.Ще влезе и в НАТО естествено.Сега накъсват и Сирия и ще оставят за *** едно незначително парче.Може би. Обаче Русийката върви от победа към победа,нали?

89

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА Доколкото си спомням в Афганистан не е имало руски войници. В Афганистан имаше войници на СССР ,както сега има войници на НАТО.

88

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА Не лъжи чак толкова де. Я кажи колко самолети загуби СССР. Кажи също така колко самолети загуби САЩ във Виетнам от "Стрела-2М"

87

Анонимен

преди 8 години

До ИСТИНАТА ти появили си . Как е при анадолските приятели ? Не е лошо сега да идеш и на гости и на новите си приятелчета от ИД.

86

Анонимен

преди 8 години

Умерено бременна жена, умерено стреляща опозиция...

85

Анонимен

преди 8 години

До :)То хубаво че на падат Боинги. Те изобщо , ама изобщо не падат, щото са американски.

84

ИСТИНАТА

преди 8 години

РУШИТЕ ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ В СИРИЯ И РАЗГРОМА В АФГАНИСТАН ЩЕ ИМ СЕ СТОРИ КАТО РОЗОВ СЪН КОГАТО МУДЖАХИДИНИТЕ ИЗБИХА 16 ХИЛ. РУСКИ ВОЙНИЦИ И НАД 36 ХИЛ. ОСАКАТИХА. НА ИЗТЕГЛЯНЕ ВЗРИВИХА МОСТА НА ПРОХОДА САЛАНГ КЪДЕТО ОТСТЪПВАШЕ 120- АРМИЯ НА ГЕНЕРАЛ БОРИС ГРОМОВ,ОБКРЪЖИХА ГИ И ГИ ИЗКЛАХА. САМО ГРОМОВ И ЩАБА МУ СЕ СПАСИХА С БЯГСТВО. РУСНАЦИТЕ СА ОБРЕЧЕНИ ПРИ ПАРТИЗАНСКА ВОЙНА. ТОЗИ ПЪТ НАМЕРИХА ГИБЕЛТА И СИРИЯ ЩЕ БЪДЕ ТЯХНОТО ЛОБНО МЯСТО ЗА ПОСЛЕДНО!

83

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Аз поне съм съвременник на нахлуването на руснаците в Афганистан и битката с тях на муджахидините от "Пешаварската седморка". Помня как сваляха като круши Руските самолети с ракети "Стингър". Помня как воюваха с Руските войски и с милициите на *** им Кармал и Наджибула. И след като в Русия се надигнаха огромни протести на вдовици на войници убити там,започнаха да се изтеглят и оставиха марионетките им да воюват сами с муджахидините. И разбира се бързо бяха разгромени. ТОВА Е