18

Анонимен

преди 8 години

Ами то следващия път може и с ядрено оръжие да ударят някого и да се извинят...

17

Анонимен

преди 8 години

Душко ,от ТЕАТЪРА "СЪЛЗА И СМЯХ"СЪМ!!!

16

Имам

преди 8 години

Не ги искам тия руснаци. Много гърмят. Аз си искам пак да си ме бомбандира Америка. Да си сипят бомбите по болниците, по училищата, пясъка дори - за да си им работят оръжейните заводи, но да не ми "надуват главата" много много с това "бум, бум..." Искам си Америка да ме бомбандира и това е!

15

Анонимен

преди 8 години

Американския народ живее в пълно информационно затъмнение.Така са ги затъмнили,че те са като "кравите".Всяка си има "клетка"и гледа само в нейната поилка и хранилка,на първично ниво знаят,че някой ще се погрижи да изчисти обора и да ги изведе на паша...като стадо са ,доят ги,чешат ги и те са едни "щастливи крави"--но не и личности.Когато една нация е приравниш на битово ниво и я задоволиш ,хората там стават лениви,не мислещи и тогава правителството си прави каквото си поиска,защото нямат опонент

14

Анонимен

преди 8 години

Навремето изгориха с *** хиляди виетнамски селяни и дума не казаха. Сега има напредък - извиняват се. Няма ли да платят обезщетение на роднините?

13

Анонимен

преди 8 години

Е, сега като си признахте и те се съживиха тези 22 души..

12

Ганчовец

преди 8 години

Е, след като си признавате няма проблем, нали? No harm done, един вид.

11

циника

преди 8 години

Когато Русия бъде заподозряна в извършване на военно престъпление, това се представя като абсолютен факт и се налагат санкции, след което почва и международно разследване. Когато САЩ извършат доказано военно престъпление, казват едно "сори", започват вътрешно разследване и призовават "да не се избързва с изводите". Така е като имаш пи ар агенции в лицето на АП, Ройтерс и СНН. Само че има една лоша новина - информационната завеса,зад която Вашингтон крие перстъпленията си се пропуква.

10

Анонимен

преди 8 години

Ама сериозно ли?!?Колко време ви отне да стигнете до това заключение, престъпници!

9

Анонимен

преди 8 години

Защо сега не реват от хелзинкслия комитет и от съда по правата на човека, а сесия на ООН няма ли да има?Забрана за американски полети също!А ембарго и санкции срещу краварите няма ли да има?Нещастни демагози и лицемери, с двойния аршин може да мери всеки...

8

Анонимен

преди 8 години

Сефте, няма що и после много съжаляваме...Много съжаляваме, но вече никой не ви вярва - нито в ценностите, нито в намеренията.Само платени клакьори (х) одат (и) сеят омраза.Стойте си в америка и си бомбете там!

7

циника

преди 8 години

Грешка? Един час са обстрелвали болницата, при положение че ръководството на лечебното заведение се е обадило в Кабул и Вашингтон е бил съвсем наясно за случая. А онзи който говори за виртуални талибани, които се били скрили в болницата да каже колко на брой "талибани" са убити при бомбардировката. И накрая едно "сори", ние ще си разследваме. Все едно убиецът да каже на роднините на убития - сори, аз ще се саморазследвам - няма нужда от съдебен процес...

6

Анонимен

преди 8 години

Все едно някой да убие 22 души и да каже "Извинявайте ама убивам ли просто си признавам грешката"--колко мило и трогателно ,просто заслужава да бъде разцелуван...от това признание на генерала нахлуха в мен едни чувства на човещина,честност.....видях образа на човешкото в човека

5

Анонимен

преди 8 години

ААААА, Путин не може да греши, а ОБАМА МОЖЕЕЕЕЕ!

4

Спартак

преди 8 години

Признавате си грешките само когато са тактически и целия свят ревне срещу вас. Стратегическите грешки не си ги признавате обаче. Поне не без бой.

3

анонимен

преди 8 години

не удрят по маковите полета ами по болница нарочно го правят изродитемръсни какво като се извиняват господ да ви накаже

2

SS

преди 8 години

Представете си само как щаха да ревнат всички заедно , ако грешката бяха направии руснаците, ама щом са американци ще им простим няма как.

1

Анонимен

преди 8 години

Tipi4no Amerikanski parvo ubivat tuschst posle si Prisnavat greschkata