50

Анонимен

преди 8 години

започнаха вече да си го признават , само дето не назовават виновника сащ които иска да унищожи европа икономически и да я ислямизира / странно е че Баба Ванга казва точно това че европа ще бъде ислямизирана

49

razgradski pop

преди 8 години

Туск е казал горчивата истина, която всички премълчават, от която всички се страхуват, затова са аплодирали плахо...

48

Анонимен

преди 8 години

Вярно заглавие, само дето поамериканченото поляче не казва, че иманно САЩ предизвикаха тая вълна.

47

Спартак

преди 8 години

Европа ще продължава да бере ядове докато не се раздели с васалното положение и не отхвърли опекунството на САЩ. Единственото и правилно решение за изход от тази криза е да приеме Русия за свой равноправен партньор и съюзник, като и даде права и статут на асоцииран член. Това е оправдано от всяка гледна точка, дори и чисто географски. Скъсването със САЩ ще е ужасно болезнено за някои държави като Германия примерно, а други като Великобритания трябва да напуснат, но е по-добре туморът да се......

46

Спартак

преди 8 години

...изреже с жива тъкан отколкото да съсипе целия организъм.

45

OMG_Lucker

преди 8 години

Дето се вика: ША СА СЕТИТЕ, АМА КЪСНО!Сега и Меркел да излезе и да каже- "сгреших, не трябваше да каня *** и пульо в нашата кошарка!". Щото такава чутовна глупост от политик, който не е българин, не бях чувал!И след това всички дружно се хванете най- после и измислете план, но истински план, за справяне със ситуацията!

44

Алтай

преди 8 години

Тоя все едно е излязъл от филма "Злите мъртви"

43

невероятно

преди 8 години

Даже и полякът прогледна! Какво чудо, след като 2 години викате на "черното" "бяло", за да угодите на Америка. Не бе, няма бежанци! Това са туристи, мигранти, доктори, професори етс...

42

да бе

преди 8 години

Те бяха решили да ги настанят в БЪлгария и да градят лагери за тях-н това Кристалинка! А що НИКОЙ НЕ се сети да ПОПИТА българите дали го искат?

41

Членска карта №7

преди 8 години

Туск, който разговаря два пъти вчера с турския президент Реджеп Ердоган, съобщи, че той го е предупредил, че ако сирийският президент Асад запази властта си, още 3 млн. души ще тръгнат към Европа от района на северния град АлепоНовата опорна точка, спусната от Краварника и налагана от пшеките!А казал ли му е Ероган, кой ще плаща транспортните разходи на тези хора! СА и Катар, както до сега, предполагам!Дори и да си тръгне Асад, няма да получите в Сирия, това което ви се иска.

40

sid

преди 8 години

Меркел покани бежанците с добре дошли.Сега какъв им е проблема,защо напъват граничните държави да ги подслонят.Подължавайте да ги посрещате с цветя и плюшени мечета.Ние не ги искаме.Достатъчно *** си имаме да издържаме.Знаем защо точно сега тръгнаха всички тези тълпи финансово подсигурени.Всички тези бежанци искат в Германия,е дори и да ги поканиму нас няма да дойдат,те са доста добре информирани и не са случайни.

39

непукист

преди 8 години

*** не е лошо да понаучи това онова за собствения си дядо за който с изненада научил ,че през втората световна война е служил на страната на германците ама то било за кратко време .До колкото знам на такива им викат предатели и ги бесят.Колкото до хибридната война тя е в съзнанието само брюкселските лентяи и техните господари.

38

от Турция

преди 8 години

Европа отново е в грешка. Щяла да дава 1 милиард евро , за подпомагане на бежанците. Говорил съм с много от тях. В момента те работят , за да спестят за път към Европа. Намерят ли около 2000 евро , отлепят моментално към Меркел. Тази помощ ще е дюшеш , за тях.

37

Анонимен

преди 8 години

Много точно изсказване на Туск, браво!

36

Анонимен

преди 8 години

Честит рожден ден на Путин! Единственият политик на място в момента!

35

Анонимен

преди 8 години

Решението е лесно. Отблъскват се имигрантите към тяхната си страна, всички страни от ЕС си затварят границите за тях и готово. САЩ и НАТО ги мислят те ги създадоха .

34

Анонимен

преди 8 години

Тая невестулка Туск каза ли нещо или не? Много обичат да си съчиняват и да размахват някакво плашило в случая Русия и др, с цел това да ги консолидира, понеже иначе са го закъсали. А Туск не може и да каже друго, защото е от най- арогнатната спрямо Русия европ. държава в момента- Полша. След тях е наща Плевня.Не е Русия тази, която ръководи и насочва имигрантите насам, а е по-скоро Турция и близкоизточните й авери, но Туск и сие нямат смелост да назоват нещата- повече им изнася да обвиняват Руси

33

А

преди 8 години

ТЕ ТИЯ 3000000 НЕ СА ЛИ В ТУРСКИТЕ ЛАГЕРИ. ТОЯ ИЗНУДВА ТА СЕ КЪСА.. ПУСКА ПАРЧОЦИТЕ КРАЙ ГРАНИЦАТА ДА СЕ РАЗХОДЯТ И ПОСЛЕ ГИ ПРИБИРА.

32

ван дам

преди 8 години

няма какво да обедени ес в момента,положението е наистина трагично

31

Анонимен

преди 8 години

"Речта му беше изслушана в пълно мълчание от евродепутатите, които в края плахо я аплодираха."Това е положението. Никой не иска да признае истината. ЕС е ялов