20

Анонимен

преди 8 години

Ба,къде и каква е таз детска градина дет един пинк учил немски език,немците са на север треба като пинг вин да е зубрил от началната книжка за деца до сега,вин вин с вин,като с чин чин чин от чин на чин се върви навсякъде по света даже писмо до равинските висини може да занесе направо от чина в детската градина кат го напише ще му го отнесат кат желание и пожелание до дедо Мръз да му го донесе лично без налични,без да го търсят на лични направо на показ в целия клас цял Кордобец Ф-1 за кардофан

19

ЦЕНЗУРА

преди 8 години

Ейййй, платените *** сте страшна пасмина, бееее. Верно, това си е гаф, ама от 3 дена имате в ръцете си най-големия скандал, който всяка истинска медия по света би разследвала до дъно. Не и нашите журналистически пудели, подвиващи страхливо опашка пред Банкянаската мутра. Ето го записа в Youtube, в който се чува как в щаба на кандидат-кмета от ГЕРБ за Перник казва: "Просто си платихме вота", щото раздала пари на няколко роми. Ще има ли последствия? Или ще стане като записите на Тиквата с Ваньо Танов и с Кокинов. Всички ги чухме, само прокуратурата е сляпа и глуха. Егаси държавата.

18

Не знам кой е този на снимката, но изглежда много симпатичен.

17

Nati

преди 8 години

"Първият му писмен език" МАЙ НЕ Е ОВЛАДЯН ДОСТАТЪЧНО МЕЖДУ 4 И 40 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ!Немската дума в обяснението му е тотално сгрешена и дори не е съгласувана по род с българския текст.Радан Кънев е истински "гафмайстор"! Винаги ни разсмива. И потвърждава първото впечатление: не е за политик, още по-малко - ръководен. А за писарката му - тя сама се е опозорила толкова, че не си струва да се коментира каквото и да е, свързано с нея...

16

Oleee

преди 8 години

Е на кой не му е известно, че в тия сини партийки се подвизават само некадърници и глупци? Единствено на самите тях! То това е поредната идиотщина, която сътвориха. Но, не и последната!

15

Анонимен

преди 8 години

Бреййй, от 4 годишен владее немския писмено ... а посмали.

14

hahahahahaha

преди 8 години

Ще реформират и Българският език "младежите", нали всичко друго реформираха.

13

Членска карта №7

преди 8 години

До Ме4оПроблемът е, че гласувате с Тиквата, Архаря, Каракачанската овчарка и Скатаджиите... И не просто гласувате с тях, а крепите правителство в което те сте партньори... Още ли не си разбрал проблема!??? Ще ти светне на изборите!

12

Членска карта №7

преди 8 години

Това е селекцията на Посолството!!!Там не им пука кой стои начело на ДСБ, важното е да подкрепя Магнолията и чрез него да контролира България, тоест, никаква промишленост, поощряване бягството на младите хора, останалото както дойде....

11

Ме4о

преди 8 години

И какъв ви е проблема бе, *** ***?Това ли е говорил?!Бойко завинаги един от вас ***!!"ГОРЕЩА ТОЧКА" ЗА ВАС... и Местан министър -председател!!

10

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Буржоа друг път!Превода ви е пролетарски.

9

:)

преди 8 години

Трагедията е не толкова в това, че са назначили някаква некадърна, но дашна кака, а че самото интервю е тъпо и ибрикчийско. Издънки стават по щабовете, проблемът е, че по върховете в БГ политиката има само крадливи кухи *** като Тиквата, Съсела, Кунева и т.н.

8

onz

преди 8 години

До Анонимен6като разгледаш днещните статии тука , и ще ти стане ясно че не е само бай реформатор. всички са за трепане.

7

Анонимен

преди 8 години

Така е като стискате парите само за вашите алчни з......ци. Давайте ги бе, за качествени услути, за да не ставате за кашмер.

6

Анонимен

преди 8 години

Затова доста много умни и интелигентни хора напуснаха ДСБ,разочаровани и гневни от посредствеността ,която витае уж в партията на умните и красивите.Драстичен тоталитаризъм в действие и демократичност в словоизлиянията.

5

РБ = НЕКАДЪРНИ ЛЪЖЦИ

преди 8 години

Откак излъгаха десните хора и подкрепиха Тиквата и ГЕРБ, тези са политически трупове.

4

sante_dog

преди 8 години

two parts... sometimes люн!

3

Анонимен

преди 8 години

Като не могат да си направят реклама с добри предложения за хората, правят си я с глупостта.

2

Анонимен

преди 8 години

Този такива глупости плещи, че за превода сървърът на Гугъл се е претоварил и прегрял.

1

Анонимен

преди 8 години

Смех! Иначе е заформил гушата!