46

Анонимен

преди 8 години

Президентът на Турция не се чувства сигурен.Много обичат евреите.Ние знаем защо.Страната е светска, опитва да я направи ислямска.Има вътрешна съпротива.Играе много и безогледно-използва руснаците, като натовец са му обещали да не му пречат да затрие кюрдите, не му пречат да шантажира Европа с неговите гастарбайтери, той манипулира Европа с бежанците... много му стана.Сега реве в Брюксел. Само дивак може да му вярва!Няма вечни във властта и той трябва да се примири.Да благодари на АТАТЮРК!

45

Анонимен

преди 8 години

Анкара: Руската намеса в Сирия ескалира кризата - ПЕТРОЛНАТА - вече няма евтин петрол от ИД...мъка...мъка...

44

Анонимен

преди 8 години

като е почнал да говори за ескалация на кризата - а да споменне НЕЩО и за КЮРДИТЕ!

43

Анонимен

преди 8 години

"Границите на Турция трябва да се уважават, заяви Давутоглу"А тия на Сирия ? Или там се влиза без покана - по съседски? Га с танкове, га със самолети , га салют с артилерия?:)

42

Пян Гъ

преди 8 години

Хора, Путин изчакваше доста време и обмисляше кога да се намеси. Няма как след фиаското в Афганистан да повторят същата грешка - не са толкова ***. Искат да покажат, че те (с Китай) вече са равностойни играчи, ако не и нещо повече... Затова освен въздушни удари ще има и сухопътно прочистване на територии с техни съюзници, за да кажат: "Ето, не вие, а НИЕ РЕШИХМЕ ПРОБЛЕМА!". Друг въпрос е колко ще трае резултатът предвид деструктивната политика на Запада, активно подкрепящ тероризма.

41

Аспарух

преди 8 години

На Турция и се иска възобновяване на Халифата,само че забравят,че със същата карта я излъгаха през Първата Световна Война и впоследствие Турската империя изгуби много територии,кото веднага попаднаха под влиянието на Англия и САЩ.

40

Аспарух

преди 8 години

Как няма да пищат Турците,като сумати лагери за обучение на терористите са на тяхна територия.А *** само неофицялно.Офицялно те се борат против ИДИЛ.Борят се токова колкото се борят и САЩ създателите на всичката тая пасмина.Путин щом се намесва така здраво,значи има подкрепата на Китай и другите държави от БРИКС.Нека Бог да е с него,защото тази *** не се спира нито пред Християни,Нито пред мюсолмани(ако не са от тяхното разклонение).Май най-вече на Турция и се иска възобновяване на Халифата.

39

Анонимен

преди 8 години

Русия се вкара във война, която дори на теория няма как да спечели. Като бомбардира всички групировки на опозицията тя се набута в един вътрешен ислямски конфликт, който ще и струва скъпо, много по-скъпо от кризата в Украйна.ИГИЛ са варвари, това не подлежи на съмнение. Но и Асад е касапин. Крепи се само на Иран и Русия.Путин сякаш играе на инат и си е загубил разума.

38

Спартак

преди 8 години

Кирливият фес няма право на глас. Путин е като Йода - малък, но мнооого силен. Size matters not - Размерът значение няма.

37

AKO

преди 8 години

Tozi forum e pulen s pro-ruski Trollove?! Gumzilo! Putin nikoga ne greshi! Toi e kato Stalin!? Tolkova neft ima po sveta tezi dni, che ako Turcia i US sa ostanali do ISIS... egati purvichnoto mislene. Spiram da cheta, che se iadosvam.

36

Анонимен

преди 8 години

А двуличните турци, защо не казват нищо, когато по няколко пъти седмично техни бойни самолети нарушават въздушното пространство на Гърция, а откакто започна конфликта и в Сирия?

35

Анонимен

преди 8 години

Скоро нефта ,който Турция купуваше от ИД на една трета от цената и плащаха с оръжие та печалбата да стане само 500 % се секне.За това реват и те и Сащ

34

До Кирил

преди 8 години

Киро, ако обърнеш внимание на размера на Израел, то ще установиш, че една не особено голяма бомбица ще върне тази територия в естествената й форма - пустиня..

33

Анонимен

преди 8 години

КАКВА ЕКСКАЛАЦИЯ НА КРИЗАТА ? КАКВИ ПЕТ ЛЕВА? НАБЪРЗО СЕ ОПЛАКАХТЕ НА НАТО ТА ОНИЯ "СРОЧНО СЕ СЪБИРАТ ЗА ДА ОБСЪДЯТ ТОЗИ ПРЕЦИДЕНТ" НА РУСНАЦИТЕ....ЩО ТОЛКОВА СЕ ПРИТЕСНИХТЕ? ТА ВИЕ САМИ ВЛИЗАТЕ В СИРИЯ КАТО У ДОМА СИ... АКО ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ ЧАСТИ НА ИД СА НЯКЪДЕ В ТУРЦИЯ ОКОЛО ЮЖНАТА ВИ ГРАНИЦА ТО ЩЕ ПРЕГЛЪТНЕТЕ ТОВА НАВЛИЗАНЕ КАКТО ГЪРЦИЯ ПОСТОЯННО ПРЕГЛЪЩА ВАШЕТО НАВЛИЗАНЕ ТАМ...А МОЖЕ БИ РУСНАЦИТЕ И ДА СА ВИ ПОКАЗАЛИ ЧЕ СЪЩОТО ВИЕ ГО ПРАВИТЕ Г-ДА ***

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен: Кюрдите са общо 20 милиона, но са пръснати в няколко държави. НЕ всичките 20 мил. живеят в Турция.

31

(-_-)

преди 8 години

Анкара да не се прави на ощипана, че колко грях акумулираха покрай тая ИД.. Не е истина просто! То не бе оръжие да вкарват, разни главорези да минават тихомълком през границата, не бе чудо..

30

Анонимен

преди 8 години

Ква армия има Турция? Армия, която разчита само на НАТО и при първият самолет навлязъл 50 м в нейна територия свиква международна пресконференция да циври и лее сълзи за Джебхат Ан Нусра, че ВКС России са им разгромили базите.

29

Анонимен

преди 8 години

Бомбандирайте базите на ИД в южна Турция и войната ще спре!

28

Анонимен

преди 8 години

Давай Вова. Разцепи им шалварите на тия. И анкара със земята.

27

до 41

преди 8 години

Ако "превземете" Цариград *** ще стане Турция а вие ще сте малцинство в 18 милионен Истанбул.