15

Анонимен

преди 8 години

В ДЯ и ДГ всичко свързано с храненето, режима, двигателната активност на децата е под контрол.В училищна възраст, когато децата се отглеждат от баби и дядовци или заети родители, не спортуват, тогава започват проблемите с килограмите.

14

Анонимен

преди 8 години

И аз съм измежду тях. Мързел, лакомия и липса на добра воля ме докараха до тук. А и допълнителната тежест носи със себе си много негативи. От перфектна домакиня станах мърлячка. Престанах да се грижа и за външния си вид. Интересното е, че откак се освиних, станах по-приятна по характер и повече ме харесват. Преди, макар и с добро тяло, вечно бях на диети и бях голяма нервачка.

13

fsb

преди 8 години

До И аз бях ...плочки имаш ли?

12

Анонимен

преди 8 години

Че храната е лоша, така е, ама и хората се насочват към тази храна. Ако не им се услажда, няма да я предлагат. Плодове и зеленчуци много малко се консумират. Всеки си знае месо и яйца. Освен това са доста повече от 280 000 затлъстелите. То в цяла София само като се разходиш насам натам и виждаш около 50% и над това - наднормени и то мъже и жени, съответно момчета и момичета. Много голям проблем, който продължава да расте.

11

Анонимен

преди 8 години

Аз съм 188 см, 110 кг. Пия по кило ракия през уикенда, цигарите съм ги намалил по 2-3 на ден. Ям мръвки - свински врат и малко хляб, салатка задължително. Спокойно правя 10-15 км. преходи в гората за кеф или да разцепя 10 куб. дърва за ден.

10

българин от ЕС

преди 8 години

Кога и у нас ще се въведе по-ниско ДДС за храните и лекарствата, такак както е навсякъде по белия свят?Ако падне ДДС-то за храните у нас, и съответно цените им спаднат, тогава хората само биха избирали по-качествени храни за своята трапеза. Сега много хора са принудени да набиват ***, просто защото у нас жизнения стандарт е нисък, а в същотото време плащаме едно от най-високите ДДС-та за храни в целия ЕС. Кога държавата ще помисли и за храната на хората, да не ги гърби с високо ДДС?

9

Mimi

преди 8 години

Друга груба грешка е и поглъщането на големи количества некачествена храна, която съдържа в себе си цялата менделеева таблица и всички витамини от Е групата.

8

КуКлКл

преди 8 години

Трябва да питаме Делян Пеевски как да отслабнем .........той е царя на диетите !

7

Boryana

преди 8 години

Какво е това на снимката? Карантия ли? Неможахте ли по хубава баница да снимате?

6

Mimi

преди 8 години

Българите нямаме никаква култура на хранене, както и кухнята ни е доста мазна. Не може да се изяжда по половин хляб за вечеря заедно с мазно готвено, след това да се паркираш в леглото и да захъркаш. Нямаме и никаква култура за спорт. Движение, правилно хранене и силна воля трябват, а не муцане до припадък и снимяни на софри.

5

Анонимен

преди 8 години

Не се притеснявайте, няма страшно. Когато над 95% от малчуганите са със сериозно затлъстяване, тогава наистина ще има проблем. Засега всичко е в нормите.

4

И аз бях ...

преди 8 години

но преди 6 месеца почнах кардио и спрях газираното , , разни бургери , мазни баници и т.н. Хапвам от време на време сладко , резултата е минус 12 кила и стегнат корем , освен това самочуствието , че изглеждаш добре също е важно

3

Анонимен

преди 8 години

Българите са много беднизатова са дебелизатова раздават хилядарки на измамницизатова ходят на почивка в Гърциязатова карат скъпи автомобилизащото са много бедни

2

Анонимен

преди 8 години

Я се разходете малко из Европата или САЩ да видите какво е тежко затлъстяване.

1

Анонимен

преди 8 години

70% са само в парламента и дъжавната администрация