63

Анонимен

преди 8 години

Штефан Арлт, който е управител на бежанския център край Грайц не е съгласен с мнението на Ангела Меркел, която твърди, че бежанците ще се отразят добре на германската икономика. Той е притеснен, че някои от мъжете под неговата опека са радикални ислямисти, но не може да потвърди. А що се отнася до ползотворния отзвук на бежанците върху икономиката на Германия? За Штефан няма съмнение. "Тук нямам каквито и да било квалифицирани работници. Когато чуя Меркел да говори за това ми става зле. Познавам

62

Анонимен

преди 8 години

Меркел е изкукала .Тя е исперкала.

61

321

преди 8 години

Меркел трябва да бъде съдена за държавна измяна от германците!

60

МУАМЕД АЛЛЯХУЛЛЯ

преди 8 години

НА ЕМИГРАНТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЪТ КАЛАШНИЦИ ЗА ДА МОГЪТ ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ ГЕРМАНЦИТЕ КОИТО ГИ ТЕРОРИЗИРЪТ НЕЩО КАТО УМЕРЕНАТА ОПОЗИЦИЯ В СИРИЯ СЪЩО ДА ИМ СЕ УВЕЛИЧАТ ПОАРИЧНИТЕ ПОМОЩИ ЗА ДА НЕ СЕ ЧУСТВАТ УНИЗЕНИ И МЛАДИТЕ ГЕРМАНКИ ДА ГИ ОБСЛУЖВАТ БЕСПЛАТНО ТОВА ЩЕ ПОКАЖЕ НА СВЕТА ЧЕ В ГЕРМАНИЯ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ

59

Tvurde kusno?

преди 8 години

Jiveia v Germania. Do predi dni tuk se govoreshe kolko solidarni triabva da sme s bejanskata vulna, kolko stranite ot iztochna Evropa sa netolerantni s praveneto na granici i tn. No, germancite zapochnaha da osuznavat- zapochnaha komentari ot sorta na tova che triabva razgovori s Putin i tn. Ima postoianno nasilie po lagerite. Bejancite sa nedovolni ot hranata i drehite. Ot nedovolstvo napuskat lagera i otivat v drugi gradove, tui kato ne sa registrirani.Ne znam kakvo e ochakvala baba Merkel

58

a

преди 8 години

Малко ксенофобско написано, но така е, Меркел си вкара жесток автогол с това изказване. Жалко.

57

Анонимен

преди 8 години

Май трябва мобилизация на всички безработни европейци и военно обучение и после по границите - да строят стени, да пазят. Трябва и лагерите на пришълците да се заградят и пазят добре. И най-важното никакви помощи.Всички албанци, косовари, бошняци - обратно по родните им места. Всички палестинци, индийски мюсюлмани и немюсюлмани, говорещите алжирски, либийски и египетски диалект на арабския - обратно от къде то са дошли! Да се променят законите и никаккви статути. Положението е бедствено!

56

ьц

преди 8 години

Аз проблем с Българските Турци нямам проблема е ми е с религия която проповядва насили над друго вярващи религия която поставя жените по долу от кучетата.Пичове айде стегнете се 21век сме

55

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо анонимен от преди 1 минутаТо и в София има турци. На последните парламентарни избори у комшията бяха дошли на гости 8 семейства от Турция и всичките се бяха наредили на опашката пред нашата секция - 4х8=32 гости и комшията, жена му, трите му снахи и тримата му синове общо 40 избиратели за ДПС-то. Пък моите синове и снахи в Мюнхен, Берлин и Лайпциг.

54

Анонимен

преди 8 години

българите какви проблеми имате с турците хлябът който вие слагате на вашите маси е наш ние го произвеждаме когато ние си отидем няма кой да ва храни докато живеете в софия80255

53

Анонимен

преди 8 години

Ади бе кравариКога ще ми пратите 18-19 годишни неомъжени бежанки и без деца ,че да ги интегрирам според европейското гостоприемство.Ами ми пращате разни *** с военно обучение. Не,че не мога.Ама не ми се иска.Предпочитам горното.

52

Анонимен

преди 8 години

Доналд Тръмп е прав !Тези всички " бежанци ", млади и силни мъже , ще си ги върне обратно в държавите си !

51

Анонимен

преди 8 години

Интересно, как плюваха за бежанци от Източна Европа, а са с отворени обятия за ..........!Сега бабата меркел ще се вземе едно килимче и ще кляка ( ще се моли на .......) в центъра на Берлин.

50

Анонимен

преди 8 години

Косовски и албански мигранти ( мюсолмани ) започват да се държат както в техните си държави ! Това са престъпници, които Германия и другите Европейски държави няма никога да асимилират.

49

Анонимен

преди 8 години

Швабите втори път до Сталинград няма да стигнат. От тук нататък най-много до най-близката джамия да стигнат

48

Махмут Атеш

преди 8 години

Европейците отдавна сте бита карта. Нема кво да се пънете. Европа е Шериат!

47

Анонимен

преди 8 години

Краварчетата направиха един много хубав новогодишен подарък на своя най верен европейски партньор!!! Но всички ручаме жабетата! Гудбай Юръп!

46

Меркелица

преди 8 години

Как е Шваби,да ви е честит троянския кон който си вкарахте,сега ще видите на какво е изложена половин България вече години наред,страх,безаконие,кражби,тюфлеци ревящи за помощи,изнасилвания,пребивания на безащитни хора и те така.

45

сс

преди 8 години

само да, не решат да ги върнат по периферията тоест в бг че тогава я втасахме

44

Бай Иван

преди 8 години

Германия е градила своята култура повече от 1000г. Не може да докара някакви хора от майната си и за един ден да ги направиш пълноценни германци.Прасето и 50г. да живее с кучета си остава прасе.