58

Жена

преди 8 години

до 81Имаш 10 мин за отговор, за да те прочета. После не гарантирам, че ще бъдеш огрян от подобна благословия, която очеизвадно търсиш!!!

57

Теди

преди 8 години

Не са широки ,ами на теб ти е малък.Пробвай с някоя китайка или японка ,ама да не е раждала естествено, че бая ще ти хлопа 80.

56

Анонимен

преди 8 години

*** ,които и сега нямат пари и работа -пак ще са ***,без образование ,с лошоплатена работа -без пари -та пак няма да имат достъп ро роботите :)

55

Анонимен

преди 8 години

а вие -да кажем ''жена си '' само за секс я ''позлвате'' ,ок -та 2050 ще трябва да се купува 1.секс робот . 2. робот за домакинска работа ...и пак опираме до пари :) никой няма да ги подарява роботите за вечно ползване нали:))) а също мъжките роботи дали ще са с тялото на Кр.Роналдо .най вероятно е тогава мъжете ще могат да плюскат като прасета без да се притесняват за фигурата си щото робота ги чака у тях:))МечтаБизнес ,братче ,пак ще има цени, и харчене на пари...

54

KOK

преди 8 години

TQSNI KIFLI ROBOTI 6A IMA LI 4E ISTINSKITE KIFLI NE SA TQSNI ZA6TOTO SA SHIROKI

53

Анонимен

преди 8 години

някои се зарадваха че ще имат безплатен достъп до роботка ''18 год,1.80.90-60-90 ,руса със сини очи''... ;)) за безкрайно неангажиращо ползване :))) то и сега могат някой /хубави млади мъже, или богати /..Колкото ида се развива технологията - мъжете с пари /около 10 %/ ще имат всичко хубаво,то и сега има мерцедеси ,но мн малко мъже могат да си позволят нов модел .Та: 2050г- богаташ -нов модел секс робот,бедняк - стар робот за поправка :)

52

Жена

преди 8 години

до Мъж62, ок.Не е задължително да не разбират, важното е да се правят на "вървежни", няма значение какви са, що са, как са, важното е да сме вървежни и отворени в интернетУ. Аз съм мноооо важен, ама с ко си важен не е ясно! Липсата на конкретика е култова фраза, банализъм класен, очаквана комбинация, обидите са съвсем естествено продължение на безсмисления диалого-монолог, в които те, големите, вървежни, нищо конкретно не казват, но очакват да бъдеш респектиран и да им речеш,..напишеш ЕВАЛА!

51

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 74Ето защо интернет не биваше да се появява.Защото такива *** гайди като теб щяха да се проявяват само в обкръжението на останалите селяни на мегдана а не като сега да осмърдяваш всички точки на света.

50

Анонимен

преди 8 години

високо технологични уреди значи :)) и пак страните от ''1 я свят '' ще си ги ползват :) колко хора сега имат IPHONE6 в Бг /не че няма хора с тях ,но не са колкото в Зап .европа или в САЩ/и като излзиа всяк годиан нов модел ,ъпдейтване ,антивирусни и кой знае колко приложения ,като си го купите хардуера ,щ о си мислите че софтуера ще в и е без пари :)) ам и поддръжката ...мда няма безплатно е*ане ,сиренцето е безплатно само в капана за мишката.

49

Пешу

преди 8 години

Господа, моля, не излизайте от образ. Не на селянията! Вие сте куул мацки и това е! От вчера ли се знаеме?)))))))

48

Пешу

преди 8 години

Е, финалът бе малко гейски, но може и така.)

47

Анонимен

преди 8 години

До Жена 59Кое не разбра *** тикво проста??Че си некачествена провинциална *** ли??

46

Теди

преди 8 години

смятам че 55 е много точен коментар.

45

Пешу

преди 8 години

Вие госпожо не се разочаровайте и не губете надежда. До 2- 3 години тук ще е Шериат. Вие понеже сте красива ще се уредите с някой талибански пълководец и живот ще си живеете в неговия харем, може и първа съпруга да ви направи. Ще имате и много деца, предполагам. Потърпете.)

44

Жена

преди 8 години

до 54"Обожавам" липсата на конкретика. Толкова е скучно, е по-зле не може да стане.Знаеш ли колко отворковци като теб съм чела? Много. Няма значение. Не си интересен. Да не си в НАСА? Ако си там...да, да ти напиша БРАВО, ама...надушвам ниското и някакси ми доскуча.Лека нощ.

43

Анонимен

преди 8 години

Това е тъпо. Нямам как да се пресъздаде уникалната топлина и аромат, които излъчва човек..не е същото

42

Анонимен

преди 8 години

Това е доста светла прогноза. Според мен до тогава ние самите ще сме станали роботи...

41

Анонимен

преди 8 години

До Жена 51Там където съм няма да те пуснат да миеш пода!Казах ти!!С тези селски номера си актуална само в дълбоката провинция.

40

Касандра

преди 8 години

Е тогава вече темповете на намаляване на населението ще се увеличат с аритметична прогресия.

39

Жена

преди 8 години

до 49Ти в кръчмата ли си? Кого да търся? Името ти е?