25

Анонимен

преди 9 години

Иска им се на тия Европа пък и в четирите посоки да остарее да я кютнат тия на една страна,ха-ха ха пък се не докосват до лопата за работа,услушват се кат дива *** в гръсти от къде ще ръсни кат от небе.

24

Анонимен

преди 9 години

Ти добре ги взимаш парите, но после като стане държавата *** и няма социална сигурност никаква как ще живееш? Много е егоистично това което казваш. Ще дойде момент в който ще те е страх да излезеш на заведение да си харчиш парите, защото ще има само ромчета по улиците и тук таме българи

23

Анонимен

преди 9 години

Искаме унгарци в българия!!!

22

Анонимен

преди 9 години

"Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого ще съдят за това? Комунизма или капитализма?"----------Грешиш. Далече сме все още от икономическите показатели на 1989 тодина...

21

Анонимен

преди 9 години

Срещу кой така викат на снимката, да викат срещу терористите в държавите им. Бой по главата за тези агресивни манипулатори

20

всяка година

преди 9 години

Всяка година в България се раждат 62 000, 40 000 емигрират и 120 000 умират. Гарантирано от т.н. ЕТ герб-буда. Дори бежанците, дори и българите не искат да останат в България!

19

бг

преди 9 години

Хубаво е България дА СИ КУЧЕ, АКО ДРУГО НЯМА ТРЕВА ИМА И ПЛОДОВЕ КОЛКО ЩЕД ЗА ДА НЕ УМРЕШ

18

честито

преди 9 години

Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого ще съдят за това? Комунизма или капитализма?

17

анонимен

преди 9 години

Да разбираме ли, че бедните държави като нашата ще приютят "бежанците", както се намеква в статията?Все още не е обявен механизмът, по който ще ни принудят да приемем една голяма част от мигрантите.Естествено, след като се отсеят образованите и специалистите за тях, а за нас като бедна държава без никаква икономика и задният двор на Европа - простите и мързеливите.Интересно ми е кога ще стане това.Но е повече от сигурно, че ще стане. Просто засега си мълчат.

16

user

преди 9 години

Сега имат шанс да ни покажат как ние да интегрираме манг***саряните. Никой не ги иска това е истината.

15

Анонимен

преди 9 години

дори американците го проумяхабустаня е ***

14

Анонимен

преди 9 години

Е сащ колко ги е прибрала такива там са се омешали като салата има безброй националности , всякакви цветове на кожите...

13

Анонимен

преди 9 години

До едър капитализКато разшифровам драсканиците ти излиза, че май си едър само от кръста надолу с това, което ти служи за глава!

12

Анонимен

преди 9 години

Извинете, но тези .... същества от снимката ли ще подобряват генофонда?Коя празна глава от НЙТ (или подписалата ЕВ) го измисли?

11

Анонимен

преди 9 години

Бежанци в Европа няма да има, както им се иска на САЩ. Чакаме само Русия да си свърши работата, както си знаят, да изчисти изметта ИДИЛ и трябва тогава да ги натоварим обратно сирийците по родните места.

10

Анонимен

преди 9 години

До ПрофесорКакъв генофонд, бе професоре?не знаеш ли, че университетите в САЩ издават дипломи на арабите с печат Not only for USА!!!Дипломи невалидни за работа в САЩ, защото собствениците им са извънредно *** и са ги изкарали с подкупи.

9

7878787887

преди 9 години

изобщо не се залъгвайте, а съвсем скоро очаквайте по подаден сигнал анадолската ви съседка да отпуши потока, който окончателно ще съдере з.адника зомбирания матриал в бг-то.

8

Анонимен

преди 9 години

Българите и унгарците не искаме мегранти-мюсюлмани, защото пет века са ни избивал и със сила са вземали момченцата ни турците мюсюлмани, на чието присъствие във властта през последните 20 години се дължи голямата бедност в страната, поради голямата корупция.

7

Професор

преди 9 години

България трябва да приеме поне 5 милиона араби за да се обогати генофонда.

6

Анонимен

преди 9 години

На мен си ми е добре в България. На който не му харесва... щеш САЩ, щеш Европа... айдееее