15

Apokalipsis

преди 8 години

На тоя макак на снимката , аз ли му навирах амфетите и алкохола???ЯК БОЙ, ГЛОБИ И СЪД ЗА ТОЗ ПРИШАЛЕЦ!!!

14

Анонимен

преди 8 години

До 666ММА - от англ. смесени бойни изкуства (превод)

13

А1

преди 8 години

Добър човек е все пак макар и малко тъпичък, стана ми смешно на видеото някъв мега нацепен да бушува с мотокар...

12

Анонимен

преди 8 години

В гадната и безправна Америка майка му щеше да идва с ковчег да си го прибере. Но там *** няма да смее защото ако не го надупчат ще изкара 5-6 години в затвора. Дреме им на американската полиция, че е чужденец, там всички са такива. Спазваш правилата, нямаш проблем. Не спазваш, плащаш скъпо! Само у нас се навеждаме на чужденците и така сме превърнали държавата в място за всякакви ***.

11

Съдът реши:

преди 8 години

Свобода за Кери!Един истински човек на новото време,пример за младежта напълно в духа на евроатлантическите ценности и идеали!Реално погледнато е невинен-менте алкохол,лоша дрога и некачествени анаболи.

10

Анонимен

преди 8 години

TOI E NAISTINA SIN NA AMERIKANSKIAT DARGAVEN SEKRETAR--POSOLSTVOTO E POISKALO VEDNAGA DA BADE OSVOBODEN,NO SASHTO TAKA DA MU BADAT IZPLATENI OBEZSHTETENIA ZA MORALEN TEROR,NASILSTVENA UPOTREBA NA ALKOHOL I DROGA,MNOGO LOSHO OTNOSHENIE NA POLIZIATA,KOIATO SI E POZVOLIAVALA DA MU KRESHTI NA VISOK TON.

9

666

преди 8 години

Какво е ММА?МАМА с правописна грешка :)

8

роско президентчето

преди 8 години

Утре го пращаме да си ходи с извинения от МВР , сега тъкмо ми се обадиха от посолството и ми наредиха до 3 дена да го освобождаваме. Някой му е давал анаболите , амфетите и алкохола насила, момчето е невинен

7

Коро Моро

преди 8 години

Боже, Боже... До къде стигнахме? Младо момче да седи толкова време в болница, и да не могат да го вдигнат на крака?! Къде ни е здравеопазването, къде са ни медиците? Парите ги източиха в банки... Изядоха ни душата!

6

Валери

преди 8 години

И защо не са го застреляли защо, защо питам аз. Мам. ви толерантна за малко е шял да уби няколко случайни граждани. А за капак на всичко е нападнал полицаи. Къде ги има това ***.а ви ***. Разбирате ли че положението е извън контрол. Време е за военно положение.

5

Анонимен

преди 8 години

Не ми пука за здравето на този ***. Пука ми единствено за това да плати всичките щети, както материални, така и телесни, които е направил. Пука ми за това да получи адекватна глоба и наказание, за това че и е ползвал забранени субстанции. Западните *** идват в България да се дрогират и напиват, защото знаят че няма санкции. И това трябва да се промени!

4

Анонимен

преди 8 години

Тоя грам не носи на нещата у нас. Спретнал си е GTA на живо. А за наще мишки, наречени полицаи коментара е излишен. 10 куки ги е страх да го пипнат. Е не е като да биеш мацки и да джобиш тийнейджъри за една цигарка ганджа. Балъциии.

3

ММА

преди 8 години

ХАХАХАХ големия лош ММА боец вика МАМА да го спаси хахах те май всички са такива, накрая викат мама хахах

2

Анонимен

преди 8 години

не се ли срамувате да си показвате кирливите мизерни болници.

1

!!!

преди 8 години

Какво значи не може да напуска БГ"! Та той трябва да е заключен! Или пак някой наш мил, любим матистрат е счел, че този не е опасен!?!? Ако този не е опасен - здраве му кажи! Само да попитам - какво ли ще се случи на нашенец, дръзнал да направи такова нещо в Англия.....!? Сещате се, нали....