41

до 70 НПОкоменткаунт

преди 8 години

Дамаск.При руските въздушни удари, извършени над централната сирийска провинция Хомс, са загинали 36 души, всички те били цивилни...Руснаците удариха северната част на Хомс днес и убиха 36 невинни хора... които се бореха срещу екстремизма, заяви в интервю Халед Ходжа....Ми то всеки от ИДИЛ като си подпре автомата на стената става "цивилен и невинна жертва".Иначе добра НПО-щамповка си написал,хубаво е,че ИДИЛ си имат говорител по въпросите с "човешките права"-Халед Ходжа.

40

Анонимен

преди 8 години

"Русия поразила 8 цели на ИД в Сирия с 20 полета..." , горе долу, колкото Американците с 2000.............................Че американците бомбардирали ли са реални цели на ИДИЛ някога?Откъде са си набавяли храна ИДИЛ цяла година,като мирното население масово бяга от районите с ИДИЛ?От въздуха ли?-виж как стигнахме до логистиката на ИДИЛ по въздуха,не случайно имаше тийм билдинг в европа с участието на сенатор Маккейн и Багдади около 6 месеца преди да бъде създадена ИДИЛ,познай с кой за шеф

39

Аз Малдив

преди 8 години

Камерън не само последния влак не е хванал, ами още не може да намери , къде минават релсите! Голям бунак трябва да си, след речта на Путин и посипването на главите с пепел на янките, да изтърсиш това - "Действия в подкрепа на сирийския режим са несъвместими с ефективното водене на война срещу ИД в Сирия".

38

SS до [#62]

преди 8 години

Аз пък си мисля, че ако руснаците загубят само 1 от самолетите, тая работа ще продължи по-малко от 1 ден. Просто след това ще употребят каквото трябва и ще изпекат/изпарят тези от ИД дето са останали живи (и които ще съжаляват, че са останали живи)

37

SS

преди 8 години

да де, ама руснаците хич не се интерсуват какво бил казал някъв си британски премиер или външен министър, и не искат акъли от таквиз. Такива тарикати сега могат само да гледат, да си мълчат, и да се учат

36

Ха-Ха-Ха

преди 8 години

"Русия поразила 8 цели на ИД в Сирия с 20 полета..." , горе долу, колкото Американците с 2000

35

Анонимен

преди 8 години

Ти за комунистическа пропаганда чувал ли си? А за диктатура на пралетарята? За Народен съд? ГУЛАГ?....................................................................Ти за Гуантанамо и индианските резервати чувал ли си?За атомни бомбардировки срещу мирни жители в Хирошима и Нагазаки чувал ли си?Ако не си *** до пожарната да ти промият ушите,после попитай и ще ти кажат.

34

Анонимен

преди 8 години

А бе, тия ако губят всеки ден по 1/3 от самолетите, тая работа ще продължи 3 дни. Значи затова Путин рече, че няма да навлиза в тая война много...........Колко самолета ще изгуби Путин зависи от това колко трилиона долари са готови да отписват американците на борсите си всеки понеделник след колебаещи се 1 % понижения на юана в Китай.НПО щамповката е добра,само когато не мислиш.Иначе си действай,че брояча вързан на компа ти отчита надник за написан коментар.Лека и доходна.

33

Анонимен

преди 8 години

Всяко чудо, за три дни.

32

Анонимен

преди 8 години

36.От 4 години там сградите са разрушени , имат кадри да ти показват ужасяващи и сега ще ги преписват на други !И милионите бежанци в Йордания и Турция не са от днес !Но американските ги бомбат да свалят режими !

31

Анонимен

преди 8 години

А бе, тия ако губят всеки ден по 1/3 от самолетите, тая работа ще продължи 3 дни. Значи затова Путин рече, че няма да навлиза в тая война много.

30

Анонимен

преди 8 години

ИДИЛ са от бившите лидери на БААС. И Асад е такъв. И "умерената опозиция". И са навсякъде и в Ирак и Либия и Египет. И у нас ги има, занимават се с трафик на бежанци. От скоро са ислямисти, но са си със сигурност социалисти............От НПО щамповката мърдане няма,щом устройството-брояч на коментари е закачено на компютъра ти.

29

Пълна каша в НПО-то

преди 8 години

В НЕТ-а е пълно с клипове на разрушени жилищни сгради. При това в райони, които не се контролират от ИД. Гледайте и тогава пишете. То само с тролене не става...........В главата ти е някаква каша,четейки коментара ти.Снимките и клиповете с разрушените сгради,ранени деца,обезглавени трупове,"революционери борци за демокрация в Сирия" ядящи човешки сърца са от доста отдавна.Карла дел Понте още 2011 пред ВВС в интервю каза,че химическо оръжие се използва от "революционерите-демократи в Сирия

28

Анонимен

преди 8 години

Nishto chudno i v Rudiq utre da zapochnat garmejite

27

Анонимен

преди 8 години

Докато американците се поздравяват с арабите и си викат салям алейкум аркадаш, русите ги плющят

26

Анонимен

преди 8 години

ИДИЛ са от бившите лидери на БААС. И Асад е такъв. И "умерената опозиция". И са навсякъде и в Ирак и Либия и Египет. И у нас ги има, занимават се с трафик на бежанци. От скоро са ислямисти, но са си със сигурност социалисти.

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 36 А през тези години, когато сащ се "бори" с ИД сигурно няма цивилни жертви нали? Но според американската терминология те са"съпътстващи жертви" и това е напълно допустимо.

24

Анонимен

преди 8 години

Сигурно Запада не е виждал такова пълно поразяване на целите , и сега , ама ние приветстваме , ама ако ?Ама да не закачате умерената опозиция ? Бе учете се как без коалиция , една държава поразява целите ( когато иска )? Умерени, ислямизирани-главорези , се там са ...

23

durev

преди 8 години

Според НЕ НАЗОВАН източник, по НЕПОТВЪРДЕНА информация нещо стана. А БРАВО

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонименdo 39 DA ti opuna ma...ti ,a zashto ne svalq ASAD glavniya vinovnik