48

Луд с Мотика

преди 8 години

"Марс може да се окаже наш бъдещ дом, твърди астрофизик пред Dnes.bg" Да бе, ей ся хващам автобуса до Марс и се преселвам там че тук ми писна от политици, бежанци, мизерия...

47

атанас

преди 8 години

До 63А какво ще кажеш тогава в отговор на това, че дори самият откривател на Радиационният пояс на Ван Алън - др. Ван Алън казва, че нивото на радиация, на което биха били изложени астронавтите при преминаване на поясите не е достатъчно високо, за да предизвика смъртоносни последици? Или и той е част от конспирацията затова, че потвърждава възможността на мисията?

46

Българин

преди 8 години

"Течна вода"? Че каква да е водата освен течна? Аз,простоватия човек,мисля,че имаше още две агрегатни състояния, но едното се казваше "пара",а другото- "лед". В течно състояние се наричаше май само "вода".

45

дедо

преди 8 години

Ама тая вода, ако е газирана ше мой да си прайм ефтина, хамериканска лимондъ...тъй де и ше я джиткаме за кинти на янките, хем и с радиация против бръчки!

44

Анонимен

преди 8 години

62Радиационният пояс на Ван Алън моето момче не е конспиративна теория, а реално съществуващо явление, което е доказано от учените. Срещу радиацията и то толкова голяма, няма и поне в близките няколко хиляди години не може да бъде открит способ за нейното преодоляване. Мисли малко с тази глава, стига папагалски изказвания.

43

атанас

преди 8 години

До 57Още един чул-недочул нещо и се изказва неподготвен. Потърси в youtube Neil deGrasse Tyson, който надълго и нашироко разказва за въпросния пояс. Трябва ли един по един да ви боря смешните аргументи? Просто изгледайте поне едно контра клипче за въпросните "аргументи за конспирация около Луната" и ще се усетите колко нелеп спор водите изобщо!

42

Анонимен

преди 8 години

Радиацията от пояса на Ван Алън е колосална и ако се намираш на високо (дори в International Space Station) една слънчева буря може да те убие, въпреки че си под защитния слой на уловената от земята радиация поясите на Ван-Ален. Астронавти и космонавти от Мир и ISS обясняваха как радиацията се усещало по болезнен начин, че минавала през тялото ти. Замислих се, как Apollo 11 е стигнал до Луната? Та тя е извън този пояс. Да не говорим, че самото преминаване през пояса е смъртоносно за човек.

41

атанас

преди 8 години

До 55Защо сменяш темата на дискусия? Защото ти се изчерпаха аргументите по тази ли? Дори и да приемем, че 11-ти септември е конспирация, това автоматично ли доказва, че и кацането на Луната е такава? Защото ако това ти е аргумента в случая, е много, много нелеп!

40

Анонимен

преди 8 години

Не ме интересуват нито конспиративните, нито пък пропагандните теории за стъпването на Луната. Представям ви само една причина, поради която пътуването извън земята на живи същества е невъзможа - Радиационен пояс на Ван Алън, известен и като пояс на Ван Алън или радиационен пояс на Земята представлява област от магнитосферата на нашата планета с високо съдържание на високоенергетични заредени частици - предимно протони и електрони. Открит е през 1957-1958 година от съветски и американски учени.

39

до 47

преди 8 години

В египетските пирамиди са открити рисунки на ракети и скафандри.Това ме навежда на мисълта,че марсианците са търсили планета и са открили Земята.В течение на времето са се представяли пред земните хора на "богове",които са дошли от Космоса.Много легенди говорят за това и ние винаги го свързваме,че идват от друга галактика а може би са от Марс?Затова "наследниците на Исус и *** Ка водят цял живот борба и оспорват първосвещеничеството си на Земята.Тази омраза не е излязла от нищото

38

атанас

преди 8 години

До 49Ами ти гледай "ловци на митове", които "веят" знамето в среда на вакуум и доказват, че това е напълно възможно. Единственото нещо е, че знамето не се "вее" наистина, а просто се създава такава илюзия. Точно това е един от най-смешните аргументи на конспираторите, които учили-неодучили нещо и си мислят, че всичко знаят. И не, това не е отговор, в Наса работят най-големите умове на света и според теб никой няма да се усети, че участват във фарс, така ли? Страшен аргумент, няма що!

37

Анонимен

преди 8 години

Discovery и другите зомбита нека си вярват, че един пещерняк е свалил кулите близнаци. Хахахаха

36

атанас

преди 8 години

На любителите на конспирации не им ли е ясно, че 90% от конспиративните книги и филми са направени от абсолютни аматьори, без никакъв научен бекграунд, които просто искат да направят пари на глуповати хора като вас. Човек може да намери конспиративна книга на всякаква тематика вече. То за някои хора целия свят е една голяма конспирация. Докато има такъв пазар ще има и пишман учени, които мислят небивалици!

35

Анонимен

преди 8 години

До атанасВеднага получаваш отговор от консипаривен РЕАЛИСТ. В тази мисия само определени хора са знаели, че това е исценирано. Гледай конспиративна теория с Джеси Вентура. И сега ти ми обясни как на Луната ще се вее знаме при положение, че там няма въздух?

34

SS

преди 8 години

До Анонимен 40Как можа да си го помислиш само. Наследниците на месията "Исус" от земите юдейски имат нотариални актове за цялата вселена подписани от създателя.*** кат гледам арабите ги оспорват в ВСЕЛЕНСКИЯ съд.

33

атанас

преди 8 години

До 23Затова ли всеки легитимен учен го напушва на див смях като се налага да бори "фактите" на конспираторите за каценто на Луната? Затова ли китайска мисия е снимала оставеното американско знаме на Луната? Гледай "ловци на митове", където един по един борят смешните аргументи на конспираторите, но ето ти най-големия аргумент - в тая мисия участват над 200 човека, а сега конспираторите да обяснят как 200 човека успяват да не се изпуснат десетилетия, че мисията до марс е била режисирана?

32

Анонимен

преди 8 години

До DiscoveryВ голяма грешка си. СССР е създаден от същите, които създадоха Америка. Тук не става дума за конспиративни теории, а за проучване и факти.

31

до Discovery

преди 8 години

няма смисъл, то за тях и СССР и САЩ са рептили, масони, илюминати и управляват заедно цялата вселена на човешката глупост и тъпота и основната им задача е да спъват великия български народ!!!

30

четящ

преди 8 години

Попаднаха ми няколко книги на Дикенс мисля,че така се казваше името на писателя,той развиваше теория за марсианците и аз донякъде съм склонен да му вярвам,защото в думите му има логика спомням си че той описваше артефакти,които доказват,че някой индивиди са от Марс.Намерете книгите му ги прочетете! Интересни са!!

29

SS

преди 8 години

Има вода на Марс. А сега какво?Как какво бе след работа почвам да си оправям багажа.Утре съм при личния за направление за изследвания и до един месец съм на първа линия за Марс.Ще натоварим една две ракети със стари авто гуми и разни други *** и заминаваме да палим гумите и да предизвикваме глобално затопляне на Марс. След 15-20 г може да заповядате на междупланетен корорт.