25

Да, ама не...

преди 8 години

Отидете до въпросното място, вижте как е организирано движението, тъй като се прави ремонт на водопровода по "Гладстон" и тогава пишете глупости. Хората стигат до пресечката и се озовават пред дупка. Няма знаци, освен един подвижен, който ту е сложен, ту не. Няма как да се върнеш обратно, тъй като улицата е еднопосочна. Какво друго да направиш??? Ама отговорете конкретно, а не с празни приказки. Преди няколко минах. Нямаше знак. Върнах се назад тъй като няма коли беше сложен... WTF?!?!

24

Смегма

преди 8 години

Сигурно е от поредната градушка

23

Анонимен

преди 8 години

А защо тиквите затвориха Витошка - основна широка артерия Юг - Север в отоманския иначе градски център? Разкатаха фамилията на движението, спряха супер-удобен трамвай, таковаха таковата на търговците, за да създадат пошло и грозно белослатинско стъргало за срещи на люлинските ергени с малашевските моми. Лъха безпросветен пешодиковски провинциализъм, съчетан с титанично бездарие и много крадене от преустройството, което никой не е искал.

22

До: 45

преди 8 години

Ами ако си бяхме седели на село апартаментът ти нямаше да е с цена от 1000 евро на квадрат, а от 450 и щеше да си заобиколен от стари моми с буржоазно потекло. Жив и здрав.

21

Анонимен

преди 8 години

Юрданка сбира пари да си махне пришките, а ние ядеме пиш........

20

За Витков!

преди 8 години

До Баба Меца 40 ти коентар. Незнам кое как е изчисляно ,но по всички паркове бяха наредени онези старите сиви плочки , и е факт ,че от години ги мачкат не само коли ами и камиони на разни комунални фирми и пак държат не само като структура ,но и като качество на поставяне да тук таме има някоя счупена или обърната ,но това коя от тези нови плочки ще го издържи толкова години без никаква потдръжка. Факт е че сме телета, но също така е факт,че качеството е повече от ниско, направо трагично!

19

Пипи

преди 8 години

Някой помни ли вече преди колко години Витошка започна да се ремонтира и така непрекъснато до днес. Няма свършване и това е. Като оня виц за адвоката син - Тате приключих онова дело, а бащата Ех сине с това дело те отгледах и издържах да учиш.

18

Анонимен

преди 8 години

А колко по-добре щеше да е за всички, ако селяните си бяха стояли на село,учителката по руски си беше останала учителка,а пожарникарят - пожарникар ...

17

За Витков!

преди 8 години

Наречете ме вечно недоволен или мрънкало,но е факт ,че онези скапани сиви плочки и бордюри от соца държът до ден днешен ,а тези новите където ги поставят за година две до три се скапват. Е...ти просперитета е..ти съвремието щом не може един бетон да се забърка като хората. В крайна сметка не е важно само да направиш нещо ами за мен е по-важно колко ще издържи. В този ред на мисли НДК какво толкова му беше на плочника, че и него да го разбутат и след 2-е три години да е за ремонт заради "качество

16

Баба Меца

преди 8 години

До goskoГошко, един пешеходец тежи 80 - 90 кг, някои по-голямогабаритни 100 - 120. Един автомобил тежи повече от 1000 кг. Пита се в задачката колко ще издържат плочките, предвидени за теглото на пешеходците, ако минат по тях днес 10 автомобила? Може би разбираш, че ще ги изпотрошат за дни. Е, само за пешеходци може и да изтраят година - две. Макар и некадърно поставени, не пешеходците, а подобни гьотверени от клипа ще ги направят на салата за нула време и после кой виновен...Ами то се вижда..

15

Анонимен

преди 8 години

Юрданке, га краде от паричките не мисли, че иде есен и дъжд ще вали. Ей го на, заваля и плочките се размекнаха. К'о пра'им сега? Кой е виновен? Май Орешака, тоз мърсник!

14

Анонимен

преди 8 години

защото и асфалта по магистралите се руши е затова

13

Реалист

преди 8 години

Какво е промит мозък - ами четет какво е написал Берлин и ще разберете. Твоите немци, берлинчо, когато шофират в България, карат по-опасно от тези, които ти наричаш ***. А същите според теб ***, когато шофират по немско, са примерни шофьори, като всички останали. Е, в твоите *** ли е причината или е накъде другаде. За да отговориш ще трябва и да мислиш, а не само да повтаряш като папагал дивотиите на КАТ.

12

Анонимен

преди 8 години

По улицата е разрешено движението на автомобили в опрелени часове за живущите не нея. Не ставя ясно по кое време е направен клипът, но е възможно дори да не са в нарушение. Даже си има знаци, които оказват времето.

11

Гошу

преди 8 години

До БерлинБрато, ти на какво основание реши, че вашия свят е нормалния? Щото реалната ситуация е, че нашия свят е нормалния и вие трябва нас да ни настигате.

10

???

преди 8 години

Пита се в простата задачка, къде спи КАТ, а не ги спира и санкционира? При това КАТ проспива много по-сериозни нарушения от тези коли по пешеходната зона. Би трябвало на всеки да му е ясно, че ако на пътя се правят нарушения, виновен е основно КАТ, а колкото повече са нарушенията, толкова повече вината на КАТ за тях расте. Ако имаше много малко нарушения, вината за тези нарушения, щеше да е основно на шофьорите, но ние нямаме нищо общо с това.

9

Анонимен

преди 8 години

Това не са плочки а павета, има разлика и е прав номер 6 за бетонната основа. Така паветата не се разместват и тежеста от гумите се разпределя равномерно по няколко павета. С такива павета се правят и подходите кум гаражите на къщи и кооперации. Освен това различните видове павета си имат и технически спецификации, на които ако не отговарят за монтаж и тежест е възможно да се трошат от автомобили и камиони.

8

Анонимен

преди 8 години

Започна кампанията за оправдаване на некачествения ремонт на булеварда. Някои медии ще ни подхвърлят кадри на автомобили по плочките - нали вината трябва да бъде хвърлена на някой различен от Фандъкова и строителите.

7

Анонимен

преди 8 години

До DiscoveryПо българските плочки дори никой да не минава пак тротоарите ще се разпаднат. Никъде по света не се правят тротоари като в България - тук се усвояват пари. Дори от естественото слягане на земята под плочките с времето ще се разместят и ще започнат да шляпат и да се чупят. Да не говорим, че съм виждал "плочки", които ги измива дъжда и стават с времето на пясък - български качествен цимент.

6

Анонимен

преди 8 години

Плочките се чупят не заради колите, а заради парите, които пак откраднаха. Тия обаче са за глоби. Сега ченгетата да изискат оригиналният запис от момчето (защото номерата не се виждат ясно) и да им цепнат по една хубава глоба.