5

тролгеносен

преди 8 години

Еххххххх, ***, ***...........Колкото и минуси да шлякаш от безбройните си IP-та тук *** няма. "Евразийски съюз"! :))) Бля, бля, бля.........:) Всичко било зле, особено в Германистан . Ххахахахахахаахахахахахах! Абе ***, като е толкова зле в "Германистан" що всичкото бежанец на там драпа?!??!!??!! Хиииииииииииииииихихихихихих! Невероятен "умник" си!! Ай шлякай ся минусите! Ххахахахахахаахахахаха!! Че и рублата пак се срина, ужасссссс!

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Тя лавината като заличи тази "уродлива буржоазия" е те тогаз ще пита де акат гладните. Барабар с пролетариата:))))))))))))

3

тролгеносен

преди 8 години

до 5Не мразя гърците, нищо не са ми направили. Ама не обичам и тарикатите селски. Не можеш да работиш три пъти по-малко от германеца и да взимаш неговата заплата. Не може една малка Гърция да има безумно раздута държавна администарация от 700 000 човека с привилегии които и в Швеция ги няма. Ципрас сбърка. Мислеше, че ще може и този път да изрекетира ЕС. Да ама не. И аз искам да взема кредит който да не връщам ама не става! Сиртакитата до зори са на приключване.

2

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Така говорехте при всяко репчене на Ципрас и компания... :D

1

тролгеносен

преди 8 години

Ся..........към кривата круша... Популизма свърши, ЕС не вярва на сълзи. Сервитьора носи сметката. Га ядохте кифтетата не ревахте......