78

Вихър

преди 8 години

От война могат да бягат само жени, деца и възрастни, така наречените БЕЗЗАЩИТНИ и то временно!!! Не разбирам къде са тръгнали мъжете годни да носят оръжие, а не защитават земите и домовете си!!! Явно добре някой им е промил мозъците за да действат така!!! Дано някога се разбере кой го е направил и каква полза ще има от това!!!

77

Анонимен

преди 8 години

Причина е,след Либия им бе подхвърлена щафетата уж Кадафи времено се укрил в Сирия все едно като от Либия и площада на смачканата ракета в юмрюк чел наставления на неговите и както после се изясни било фалшификат също,че революционизираните привърженици били освободени затворници с цел замразяване на революцията пролет,него отнесе,ако не ще му е помогнало едно пролетно цвете за дет го държаха на почивки замразен в фризер за оглед докат се прехвърлят в Дамаск,след туй нефт на черно кат нема атак

76

Българин

преди 8 години

Статията е недомислена и глупава .Разберете ,че тази бежанска вълна е с някаква цел , която не е благоприятна за Европа .От всички бежанци дошли в Европа сирийците са 30-35% от които 20% са християни и идват от държава където се води война и е разбираемо да има бежанци .Ами какви бежанци са афганистанците и иракчаните .От какво бягат?!? Нали благодарение на САЩ в държавите им има ДЕМОКРАЦИЯ .И защо Европа ги приема като в Афганистан и Ирак има вече СВОБОДА. АСАД ЛИ Е ВИНОВЕН И ЗА ТЯХ???????

75

,

преди 8 години

Терорът който т.нар.ИД налага и който може да се спре ако се спре финансирането и въоръжаването на терористите е една странна генерална репетиция на това,което ще се наложи над света чрез талмудокабалистичните ноахайдистки закони за гоим.

74

Анонимен

преди 8 години

По-интересният въпрос е: КОЛКО от тия на снимката са изнасилвачи?

73

,

преди 8 години

Ционисткият план на Одед Йинон за Средния изток и идеологията на тези зад ционизма изразена в Универсален ционизъм на Дмитри Радишевски показват плановете за падане на законноста и международното право и заменянето им с лъжата и беззаконието,които вече са в действие.Всички световни лидери знаят за антихриста и че чака зад кулисите откъдето направлява за да влезе в Йерусалим.

72

анонимен

преди 8 години

Това организирано преселение е минивариант на онова, което беше у нас 1988 или 1989 година.Макар и много по-малко по мащаб, се разбра, че такъв план проработи успешно.При нас беше от регионален мащаб, но пък какво пречи да се приложи в цял един континент, след като се оказа опитът се оказа успешен.Интересно е какъв ще бъде краят, за съжаление няма да е оптимистичен.Тези, които вземат решенията, го знаят, но не и ние.Ние само ще страдаме.

71

,,

преди 8 години

Кога се активизира медийното покритие за т.нар.ИД?Не беше ли след последния Холокост на ционисткия терористичен режим седящ на няколкостотин скрити ядрени бомби без санкции и проверки(като в Ирак)срещу обграденото цивилно семитско населние в концлагер Газа?Изведнъж всеки забрави за това военопрестъпление и заговори за ИД.

70

Анонимен

преди 8 години

САЩ лапнаха дръвцето в Украйна. Сега ще лапнат пак дръвцето и в Сирия.

69

,

преди 8 години

Асад е избран за фокуса на обвиненията защото отказва да изостави Сирия в ръцете на троянския кон Неислямската Недържава от наемници с неизвестно лидерство!!!на заплати,оръжия,наркотици и 24/7медийно покритие.Това забавя излизането на антихриста на когото е дадено определено време да излезе и започне обезглавяването на християните.

68

akud

преди 8 години

тази статия е пълен ***.

67

Социолог

преди 8 години

С такива статии проучват общественото мнение и вечерта прибягват до Началниците да съобщят резултата. Не ви ли стана ясно , че обществото неще да става мултикултурно.

66

Да бе да

преди 8 години

"....Но каква са причините за войните?...."От както свят светува, причините за войните са "преразпределяне на ресурсите". И вийната не е друго, а "продължение на политиката с други средства".А дивотиите, дето ги описва автора на това писание за "войните" и последствията от тях, не са нищо друго освен опит за "облагородяване на американската роля" във войните.Иначе казано : най - пошла пропаганда.

65

,

преди 8 години

Каква е причината за бежанците?След безсрамните лъжи,което е веруюто на служещите на антихриста ,истината е тази:разчистване на терена за царството на антихриста от Нил до Ефрат.Първо бе убит Кадафи защото Либийското благополучие бе лош пример за Африка и махането му изтри Либия от картата,терористите се прехвърлиха в Ирак и Сирия и портите kъм Европа се отвориха за да се създадат антимюсулмански настроения и кондициране за включване на Европа в следващите войни срещу Сирия,Иран и Русия.

64

Да не сме тъпи

преди 8 години

И на децата стана ясно, че това "преселение" е организирано от Турция (не без подкрепата на Путин) за да притискат ЕС за санитарни зони, алауитски държави и тем подобни Руско-Турски анклави.

63

морски

преди 8 години

Само вчера над 500 терористи от ИД са се предали на законната сирийска армия.Русия подпука по въздух терористите и сега те бягат като обезумели от градовете които бяха завзели в Сирия.

62

555

преди 8 години

природата празно няма. Европа старее и умира няма раждаемост. Голяма част от мъжете са гейове вкл. и България. А това са млади хора които ще подобрят гените на континента. без тях изчезваме

61

Анонимен

преди 8 години

Отчаяни Бежанци - айде де бе.. Това е частна армия на САЩ и ционистите

60

Башар

преди 8 години

Троловете почнаха да пишат статии!Да ви ......та!

59

морски

преди 8 години

Бойко ке падне есента на 2015г.