71

Некъф хорор

преди 8 години

Турците станали жертва през 60 години. Ами като сте жертви върнете се в землянките си в анадола. Да не ви държат на сила в Германия?

70

Рус

преди 8 години

Така е прав си, но трябва да се уточни, че това важи само за мюсюлманите. Не мюсюлманина не се смята за човек и може да бъде поканен да стане мюсюлманин или да бъде убит. Не е грях да окрадеш, излъжеш и убиеш друговерец. Та така исляма е толерантен и добър само към мюсюлманите. Това е религия на подчинението и насилието и за това мюсюлманите са още в 14 век и няма изгледи да излязат от там. Не всички са неграмотни относно религиите. Навсякъде където исляма граничи с други религии се водят войни.

69

Анонимен

преди 8 години

2014/\/\\ 200000 немски пенсионери са напуснали германия някои доидоха и в бг за да живуркат още по евтино драги помагали

68

Имам

преди 8 години

Религията ако разделя то духовноста обединява

67

Анонимен

преди 8 години

Германия е една бутафория. Тази държава не съществува от 1945 г. Територията е окупирана от САЩ, Франция, Великобритания и Русия. Русия се изтегли и остави САЩ и пуделите им да се разпореждат с бившата Германия както намерят за добре. От вчера са започнали да въоръжават военните си бази с нови атомни бомби. Германците нямат външна политика, имат право само на подчинение на САЩ. Смятаха да се измъкнат като създадат ЕС силен и го противопоставят на САЩ. За това САЩ атакуват ЕС по всички линии.

66

Рус

преди 8 години

Тук таме има и умни българи има и християни другите са просто папагали не познават християнството тръгнали друга религия да коментират корана пише така живота е даден от господ и никой няма право да ти го отнеме освен него дори собствения си живот неможе да отнемеш така ,че ид са нищо друго освен терористи а кои колко е мюслюмснин или християнин си личи по делата му но не само по велик ден и баирама

65

хи хи

преди 8 години

Турците да си спретнат едно ДПС в Германия и да почнат да изнудват управляващите и да печелят избори с изборен туризъм....

64

Ми

преди 8 години

Уф, тъкмо взех да уча немски и се отказах.

63

Анонимен

преди 8 години

Turzite v BRD sa nahalni mrasni no rabotlivi ne vs germanzi priemat BRD da se Palni s Bejanzi Sega 6te isgonat kosovanzi albanzi tam nama voina a v siria ima

62

Анонимен

преди 8 години

TURCIN I INTEGRAZIA--DVE NESHTA,KOITO NIKOGA NE MOGE DA SE SLUCAT.

61

Германците

преди 8 години

направиха първа световна грешка, след това втора световна грешка, на път са да направят и трета световна...

60

българина

преди 8 години

след като алах е толкова велик уат дъ фак правят в европа на метеното и подреденото заблудени конски зелени мухи родени от *** на мохамед?

59

Леле, леле,леле

преди 8 години

Хитлер ще се втътка в гроба като чеверме... горката чиста и силна арийска нация

58

Анонимен

преди 8 години

Снимката към статията отразява брутално кошмарът в Германия. Скоро германците ще са трябва да емигрират. А къде ... не е ясно. И дали там, където ще избягат някой ще дава пукната пара за техните права.

57

Анонимен

преди 8 години

Не й стига на горката бабичка, че се занимава с турци, араби и всякая ***, ами и Барак Обизяна й втикна още атомни бомби в ауспусния лагер!...иншаллах!

56

Анонимен

преди 8 години

Никой от нищо не бяга. Това не са бежанци. Това е войска нахлуваща в Европа. 70% от тези *** са мъже в боеспособна възраст. Сърцераздерателните кадри на майки държащи деца се натякват само от медиите, които са най-големите предатели на християнския свят.

55

Анонимен

преди 8 години

Mislia che ES s reshenieto si da prieme vseki beden afrikanez veche vliyae losho na Bg i liderite im sa ludnali.Zatovva kolkoto i pari po Evroprogrami da davat,po dobre ovreme ds napusnem toia suyuz.Inache dezata mi shte tryabva da jiveyat v strah da ne gi zakoli niakoi jihadist ili da im hvurli edin boi shtoto sa s poli,a ne pingvini.

54

:)

преди 8 години

До Направо се казва,Ние да интегрираме нашите над милион роми,за нас ще е голямо постижение, скоро ще станат и мнозинство,ние германците и турците да не ги мислим, те ще се оправят,те са се доказали през вековете, имат опит

53

Направо се казва,

преди 8 години

че тези, които сега нахлуват в Германия, няма да се връщат обратно в родните си места.Е, желая успех на немците, в опитите им да интегрират и приобщят към европейската култура шалварестите, забулени мюсюлманки, които никога не са си представяли друг живот, освен да си стоят у дома и всяка година да раждат по едно дете.Ако не смъкнете от главите им чаршафите и не ги принудите да научат немски език и да тръгнат на работа, НИКОГА НЯМА ДА ГИ ИНТЕГРИРАТЕ - нито тях, нито децата им!

52

Анонимен

преди 8 години

До Защо такаМюсюлманите са 1,6 милиарда, в Европа са 53 милиона, в Германия са над 10 милиона !В Турция бешанците в момента са над 2,5 милиона, в Йордания са над 1,5 милиона,седна ли сме и коментираме 120 хиляди човека, които не се знае и какви са,в Сирия имаше и много християни и арменци и евреи и руснаци, общо над милион може би и два