19

М, да ...

преди 8 години

До АТАКИСТГърция си е Гърция! Къде какво има е отделен въпрос! Гърция не /ми/ е идеал за устройство! В Гърция на всеки километър има кръстове, дори не храмове!

18

Анонимен

преди 8 години

Нещо не ми се вярва цифрата да е 0.002% от БВП. За България при БВП от $55 млд. това означава $1.1 млн, което изобщо не е непосилна сума...

17

АТАКИСТ

преди 8 години

до 16Джамиите са храмове на духовността ли, затова в Гърция има 1 милион мюсюлмани и има едва 20 джамии на кръст. Що така, брачед? В Атина мисля има само една- мои приятели са ми казвали. Даже не знам къде се намира.

16

Анонимен

преди 8 години

САЩ направиха Турция Огромен фактор в Европа и за съжаление ще трябва да се съобразява ме с нейните хитрини

15

Анонимен

преди 8 години

ЕС е една ГНУСНА ислямска ***. Всички нормални свободни хора ги е ГНУС от брюкселската номенклатура.

14

М, да ...

преди 8 години

До 14 АнонименДжамиите са храмове и според мен няма лошо в такива домове на духовността! Брюксел кви са, обаче? Кат кви точно се изживяват тез бюрократи - плямпала-лаладжии, м? освен да преразпределят готовото и да се лично облагодетелстват кво правят, м? Единствено каши/хаус -, безредици, неспокоиствие, несигурност за хората в ЕС, нищо друго!

13

АТАКИСТ

преди 8 години

Бежанците се приемат в държавата с която тяхната държава граничи. Турция е държавата. Турците са е за разстрел! Понял!

12

123

преди 8 години

Евлокомисията или ЕвРо?

11

Анонимен

преди 8 години

Време е за Брайвик!

10

Анонимен

преди 8 години

Нашите *** ще ни напълнят с имигранти за едно потупване по рамото и някой лев.Бойкоооо, събуди се и защити народа си или ще те изритаме много скоро с шутове.

9

АТАКИСТ

преди 8 години

"В отговор на въпрос дали ромите от Косово, Албания и други балкански държави ще могат да разчитат на убежище в ЕС, представителят на Комисията отговори отрицателно, в случай, че те търсят единствено по-добър живот и не са политически преследвани."Толкова се опетлаха тия европейски ***, че няма накъде в съжденията си.Значи оня дошъл от изтока не търси по-добър живот, защото е бежанец от СИРИЯ, а оня понеже е излиза от Косово е имигрант от Косово?Защото идва от Изтока затова е бежанец???

8

Анонимен

преди 8 години

Европата, все пак. Идва "на Моя"!

7

ууууууу

преди 8 години

че те 98% от бежанците са такива

6

М, да ...

преди 8 години

Категоричност срещу категоричност! Никакво приемане нито на бежанци нито на бруталният рекет от страна на Брюксел!пп. демакрация било, а? насилствените, принудителне, силови методи от позиция на властта била демократично моля ви! :)))

5

Анонимен

преди 8 години

Имам няколко въпроса, които не знам на кого да задам, защото вече не виждам нормални хора по върховете на ЕС. 1. Защо САЩ, Турция, Израел и ЕС създадоха и подкрепят ИД? 2. Защо тези държави с икономически и военностратегически интереси в Близкия изток принуждават останалите държави (без такива интереси) да приемат емигранти иноверци? 3. Кога тези държави ще изработят Етичен кодекс на военните кофликти, според който всеки агресор ще заплаща всичко от А до Я, от разрушенията до интеграцията?

4

Анонимен

преди 8 години

Хайде към Русия бе хора,там са най гостоприемни и водачку ЕСТ,и картошки естъ и земя колкото искаш, къде се бутате в Европата!

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен1О.-Означава, че искат да ги нахакат на такива , като нас! Които, вече си имат. Подобни екземпляри!

2

дяволски възел

преди 8 години

Ще ги приемем бе ***,на остров Белене по време на комунизма е събирал точно 6000 политически затворника,може спокойно да преселим точно 6000 бежанци да се самоизхранват там,ай сиктир и *** ислямски....

1

М, да ...

преди 8 години

Брюксел категоричен: Бедността не е основание за убежище!----------------Това изказване е цинично, особено когато тез от Брюксел са спомогнали с действие или бездействие за бедността и разрухата на дадени държави поради собствено обогатяване ! Да, ресурсите са ограничени - поне материалните, а при тез /в Брюксел/ изглежда и нематериалните /умствените/ са оскъдни!