28

Анонимен

преди 8 години

А на снимката здрави мъже годни за служба.Асад може да бъде убеден да ги амнистира заради предателството им.Депортират се насила в Сирия..Унгарците знаят как,ако зелките в Брюксел се правят на луди.Асад поема призива на руските болшевики"Който не е с нас е против нас"Разстрелват се най големите тарикати за назидание на *** и войната се печели.Веднага се депортират и всички жени и деца.Кризата приключва за година.В суматохата може да депортираме и голяма част от нашия етнос.

27

Баси Държавата

преди 8 години

Лошото е че дори иминимален брой хора да приемем ДПС ще ги присламчи и селд няколко години вече ще забраним и Коледа защото ещ нарушаваме правата на другите.Роско и Боко да се хващат в ръце да не стане така да разберат че ни е..............ат,чак като свършат.

26

Анонимен

преди 8 години

До А нашия кога ?Е ти от Росица какво очакваш...

25

греда

преди 8 години

Обаче Орбан не спие а работи да защити цялата Унгария;Унгария започна изграждането на ограда на границата с Хърватия, за да се предотврати навлизането на имигранти. Това заяви министър-председателят на Унгария Виктор Орбан.Евала викторе стабилен само така срещу тия престъпници без документи ще ми се правят на бежанци,ай сиктир и племето нагло!

24

Безевропие

преди 8 години

При такива кризи трябва да се намесва ООН, ноо...Тази организация бе обезкървена и сега е едно нищо.ЕС,ЕК,НАТО са безидейни,защото силовите методи не вършат работа.Всички се държат като модерни шефове-прави още и още за без пари.Без финансиране не става.Обетованата земя-мечтаната Германия само продължи политиката на US и Арабските емирства(ИД)-лъжа, лъжа и измама за будалите.Ами сега...?Ни напред ни назад.Бумеранга се връща-вместо да си бранят държавата сирийците ще унищожат съграденото.Русийо?

23

Баси Държавата

преди 8 години

До А нашия кога ?Напълно съм съгласен с теб.Чудя ес Роско няма ли да дръпне една реч за евроценностите за комунизма колко е лош и за имперските амбиции на Русия.Ама той сигурно е зает защото е на козметик да оформят триъгълника.

22

А нашия кога ?

преди 8 години

"хърватският президент Колинда Грабар Китарович призова армията да е готова да защити границите на страната"А ние имаме ли президент ? Защото аз до сега не чух нашия прецедент да призове за такова нещо , а е забележете върховен главнокомандващ на все още БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ , каквото и колкото да е останало от нея. Ще повторя баналната вече и използвана от много коментиращи фраза : " Който не храни собствената си армия ще храни чужда."

21

Баси Държавата

преди 8 години

В ситуацията с бежанците Германия се издъни жестоко,но лошото е че нейните грешки се отразяват на живота на малките държави защото Великите сили си налагат малоумната си поликита,но сега проблема ги заял с пълна сила и те чак сега осъзнаха мащаба на проблема.Сега е момента Боко *** да прояви държавничество и да не се подаде на натиска.Защото следващите седмици палачинката ще се обърне и В.Сили ще започнат да настояват тая *** да я приеме и ние и всички останали малки държави,щото го отнасям

20

Анонимен

преди 8 години

До 2038 г. Франция ще е мюсюлманска , Германия до 2050 г.Източник you tube .Изчисленията са правени преди сегашното масирано нашествиена мигранти , правете си сметката какво ни чака ако EС не се осъзнаенавреме ,особено Меркел в Германия .

19

Анонимен

преди 8 години

A не желаехте българи и румънци, нали? Сега яжте тия хубавци!

18

КуКлКл

преди 8 години

Тия хич ама хич не ми мязат на изстрадали , немощни , бягащи от война хорица ....тръгнали да търсят просто мир и спокойствие далеч от оръжието .......не ми се връзват в картинката на мира , а по скоро със злото ! Не са тръгнали за хубаво .........а и до бат ви Бойко да му кажа че ние не сме бягали на м****та си през войните , нашите прадеди са се биели за страната ни !

17

Анонимен

преди 8 години

Мисля че Европа трябва да натовари всички бежанци на кораби и да ги изпрати в САЩ,защото те предизвикаха целият хаос в света.

16

Анонимен

преди 8 години

До ХХХКато стане в България като в Сирия и на теб таа ще викат :)

15

Анонимен

преди 8 години

Кат вадят по пет бона що не да в Харвард, Ситито в Лондон или в Хонг Конг ами реват за социслни помощи в Германия?

14

ХХХ

преди 8 години

Какъв по лесен начин за обезвреждане на мините ? Пускайте ги да обикалят там пък който оцелее го връщайте към Сирия !

13

@@@@@@

преди 8 години

Ужасът бил страшен от там където идват...Добре, ама в Хърватия няма ужас, няма война! На къде са тръгнали тогава тез бежанци, а не си стоят примерно в Хърватия?!То е ясно, че сборния пункт е Германия, а през нас само минават...

12

Анонимен

преди 8 години

Тълпата не може да се спре ако не се стреля с картешница ,

11

Анонимен

преди 8 години

България се оказа най сериозната държава че взе мерки срещу тези ***, а сега т.н. европейци ще духат супата.

10

Г

преди 8 години

Само минните полетта ще ги спрат. Има доста националисти в Хърватска и все някой ще махне указателните табели:)

9

Анонимен

преди 8 години

16,ти, какво им е квалифицирането, атентати?, Като им гледам сурите са все инженери лекари и атомни физици, и с лекота вадят по 5 бона, тия ги рзправяй на някое дете от яслите.