94

Девинския

преди 8 години

Някой имали спомен от бл. 26, стая 326 с фототапета? Като се изнасях ог там оставих към 70 бутилки от ракия в шкафа и 30 бирени под леглото :) 1999г.

93

Анонимен

преди 8 години

Това явление далеч не е от вчера! То онагледява същността на средния българин. Това презрително отношение към чуждата собственост е характерна за низшите племена. Обзавеждането е унищожено от обитателите! И това, забележете, са хора претендиращи за по-добрата и по-умна част от обществото. Тогава какво е това общество пропито с примитивизъм? Отговор- българи! Гасете! Дългия опит да сме цивилизовани се провали изцяло!

92

Анонимен

преди 8 години

Ама те не пазят това е проблемът, ако има строги правила и ред като в кампусите ще видим. Селтачетата са обърнали студенски град на Содом и Гомор, но не и на място за учене! Да си тънат в *** каквато сами си правят, а и сори ама на село дето пикат във външна тоалетна с мухи и паяци и не знам какви гадинки наоколо да не ми се правят, че толкова ги е страх от един мухъл...

91

Анонимен

преди 8 години

Ако въведат по строги правила във тия общежития, веднага всичко ще скочат че това не е затвор.Няма угодия на тоя народ.Искахте анархия - ето ви я!

90

gulle

преди 8 години

Kak bg students ne sa napalnili web s snimki i video na tesi bg muzeini krasoti na Rodinata?

89

Джедай Мастър

преди 8 години

"...от приема в елитния ВУЗ" - хахахаха

88

Анонимен

преди 8 години

А първи курс къде е живял студентът, та чак сега мама е открила лошите условия? Истината е, че в Студентски град леглото се ползва само да се спи (сам, с някого). За учене - библиотеката, лекции и упражения, излизания с приятели...и време няма да стоиш в стаята. Студент 2 курс - няма място *** като се настаняваш. Това говори за теб като за маминото злато драгоценно. Замисли се.

87

Heh

преди 8 години

Къв е тоя бежански лагер бе... бегайте на запад деца, тая мизерия ви дефинира живота без да усетите.

86

Анонимен

преди 8 години

Всички говорят за 50лв на месец. Всъщност в стаята живеят трима, което прави 150 на месец за стаята. Не е толкова малко. Проблемът е, че покрай нормалните студенти има и много гаменор от майната си, дето чупят и рушат и никой не е в състояние да им каже нещо.

85

БКП

преди 8 години

Комунизма е виновен за всичко , комунизма си отиде ама и завлече и Държавата с себе си

84

Ангел

преди 8 години

Госпожа,ако можех да ви покажа снимки от казармите в които доскоро живееха връстници на сина ви.....Като "Шератон " щеше да ви се стори общежитието.

83

УНСС

преди 8 години

Никой не ги кара насила да живеят там! В същия ВУЗ съм учил - всичките им стаи бяха подобни - който може трае, който не може някакво ремонтче, който не му изнася - свободен наем. ЗА 50 лева на месец кво искат тия????

82

Хорхе

преди 8 години

Явно не са виждали общежитието в Шумен след "ремонта"

81

Анонимен

преди 8 години

Вижте 59-ти на ТУ и ще се зарадвате/.

80

Ф.С.В

преди 8 години

Това си е направо Възмутително !! ***(африканоарабските емигранти) са настанени в по добри условия- при това не са никакви българи - а някакви новопристигнали с друга вяра и с нищо не допринесли като данъци труд и въобще - с НИЩО за БГ ! Как може един млад човек да живее в такава обстаноовка и да учи - ???

79

Анонимен

преди 8 години

И за 50 лева не е редно. Като няма условия да не ги предлагат. Да ги оправят и да ги предложат по 200 лева. Хората ще са съгласни да ги платят за да живеят като хора децата им... Затова сме на това положение, защото "за 50 лева" толкова. А истината е че е време за "стига толкова" , а не да ни мачкат с рефрена за "за 50 лева, толкова" .

78

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

До Знае се койДа, обаче домакинът често е ГЪСТАК с Помощник-Ректора и да си поделят едни пари. Причината е една - КОРУПЦИЯ. Няма как началниците на домакина да не знаят в какво състояние са стаите.

77

Анонимен

преди 8 години

И в общежитията си има йерархия. Първия семестър е малко вероятно да попаднеш току така в добра стая. След първия семестър вече трябва да си се ориентирал към по-добра стая, на по-горен етаж, с по-хубаво изложение, с по-малко съквартиранти и т.н. Подбираш си съквартирант, правите си ремонт и готово. Толкова един семестър не е голям проблем. Няма как да разберат хората без да опитат. А от оплакване полза няма. И тъкмо вече ти е станало гот и се чувстваш като у дома си и се оказва че си завършил..

76

Боровинков

преди 8 години

Да му наеме апартамент тогава. За 50 лева на месец (с ток вода и парно) - толкова.

75

Анонимен

преди 8 години

Аз на мястото на това момче щях да умра от срам- майка ми да ми търси интереса, който също е спорен! След като е поне на 20 години и учи в унсс, а не тежка специалност, като медицина например, може спокойно да си намери работа и да си плаща за по-добра квартира. А представяте ли си, ако още имаше казарма какво мрънкане щеше да е.