36

tom malarki

преди 8 години

COPLAND

35

Ушево Прасе

преди 8 години

Какви винетки, какви прегледи, каква гражданска отговорност бе? Я си имам служабна меверейска карта и тя ми замиста тия тритяхто документа....Още малко и ще искате да не карам колата кусал....

34

Анонимен

преди 8 години

На показните акции са много силни - прокурори, инспекторати, вътрешна сигурност...НО като дойде време за съд и реални доказателства се чудят кой пръв да опърди кочана. Лошото е, че после тлъстите обезщетения за накърнено име и достойнство ги плаща данъкоплатеца.

33

hmhm

преди 8 години

Беззаконие има в цялата държава а на тия хубостници с сигурност им изтекъл мандата и за това им отсякоха главата направо от *** :))))))))))))))

32

Absurd

преди 8 години

До АнонименПриятел, интересува ме в такъв случай какво правиш в полицията. Там просто не е място за такива изрядни хора като теб. Иначе евала. :))

31

Балъка

преди 8 години

Виж кво нещо ***....Аз мислех, че ГЕРБ са престъпници, понеже Тиквата е контрабандист на амфети, а Ушев Цецо се занимава с покровителстване на бандити, пък те колко били благородни и как хванаха лошите...бреййййй

30

32

преди 8 години

Никой не смее да "спре да се отчита". Най-вероятно тези два бушона са замесени в далавери хванати от "партньорските служби" в Европа и няма как да ги покрият.

29

Анонимен

преди 8 години

До Absurdаре ела да ми дадеш 20 лв. ,че и гражданска имам ,и каско ,и данъците съм си платил ,и на жена ми колата е изрядна ,и мотор имам и той е с платени данъци -абсурдите са в главата ти -то за това и такива като теб са мнозинство и държавата ни се вика вече "абсурдистан"!!!!!!!!!!!!!!!

28

Гадно, но факт !

преди 8 години

Половината и дори повече от половината полицаи в БГ-то са за затвора. Не за уволнение, а за затвора. Но какво да очакваме от държава, която има за премиер бивша мутра, а населението изпростява с невероятни темпове????

27

www

преди 8 години

До КратунТочно това е и моята версия. Бандитизмът в полицията е повсеместен и ловят само онези, които са спрели да отчитат нагоре.

26

Absurd

преди 8 години

Ако някой ми покаже полицай с винетка на личната кола, му давам 20лв.

25

Анонимен

преди 8 години

Дрън-дрън -те и за онази група катаджии преди време биеха тъпана -после не само съда ги оправда ,ами и обезщетения им плащаха -така,че много шум за нищо -целта е май да се неутрализира местната полиция при предстоящите избори -та да могат безпрепятствено да си купуват гласове .Сега ви гарантирам ,че във въпросните градове вече НЯМА никаква полиция такава "мотивация" за работа им дадоха -иначе чета разбирачи и критикари бол -ами идете там ,станете полицаи и дайте пример да ви видим колко струвате

24

bg_1

преди 8 години

От полицаите отдавна няма смисъл. Да се уволнят едно 60% от полицаите и да се оставят само кадърни хора на които да им се повишат заплатите. Съответно спестените пари ще се вложат в закупуване на камери, микрофони, таблети и всичката нужна техника така че да са в услуга на хората.

23

Кратун

преди 8 години

Това е в цяла България. Спрели са да се отчитат нагоре, че са ги пуснали на вълците или какво?

22

Анонимен

преди 8 години

Всичко това не е нищо повече от фарс, за да замажат очите на хората след оправдаването на осъдения на затвор две инстанции престъпник и лидер на политическа партия ГЕРБ - Ушев Цецо.

21

<>

преди 8 години

Абе тия за *** ли ни мислят. Е то каква новина е това, това се знае от години бе хора *** ли сте. Едно 80% и повече от МВР са някакви дебели мишоци със надуто самочувствие, дето се заяждат със нормалните работещи, оцеляващи хора, и им текат лигите като видят някой чичко с лъскава колица да им пусне 20лв. Много е тъжно но е факт.

20

:(

преди 8 години

В Румъния вкараха половината бивши прокурори и министри по затворите, нашите арестували двама селски полицейски началници и не можеш да им затвориш устите нагли.

19

Анонимен

преди 8 години

Прах в отите на матриала, нищо повече.

18

Анонимен

преди 8 години

А да видим ще вкарат ли някой в затвора.В Румъния го правят!А по думи на Бащицата там било "театро".Хааахаха....

17

Анонимен

преди 8 години

Сега ще ги повишат и преместят в друг район и до там.