27

Анонимен

преди 8 години

До TRAKIECБългарите като ген могат да се сравнят с гена на уличен *** - Балканите са на кръстопът и само който не е минал от тук, само той не си е хвърлял семето. Сирийците са 100% чисти араби - това си личи и от снимката на това момиче - чертите и веднага говорят за чистокръвно арабче без никакви примеси, всеки атрополог ще го потвърди.

26

ко40 от селу

преди 8 години

българина е българин бе, кавал. нито сме тракийци, нито славяни, нито ***.

25

Анонимен

преди 8 години

отбийте се в ( сега) вижте Дмитрийднес е великхубав ден на всички

24

художника

преди 8 години

Всички деца обичат да играят и да рисуват докато....... не пораснат. И като се замисля, май почвам да се мразя, че съм пораснал. `Баси поразиите правиме, като станеме големи :-(

23

Мила

преди 8 години

До християнинтова са глупости, имах съученичка бежанка от Афганистан, първият учебен ден не знаеше 1 дума на български, вторият срок, говореше по добре от много от съучениците си. Никога не сме я виждали в час да се моли. Прекрасен човек, който съм горда да познавам. Понастоящем работи като преводач в Брюксел, и знае 7 или 8 езика. Живяла е 2 месеца у нас и беше се вписала като член на семейството ни. От бежанците има всякакви хора, има навлеци има и свестни хора.

22

gospojata po BEL

преди 8 години

училищния*

21

Анонимен

преди 8 години

Това е добре за България, българите са толкова омешани ***, че вече почват да се израждат. България има нужда от нова, чиста кръв за подобряване на гена.

20

християнин

преди 8 години

Aми, то хубава новина, само не зная дали ще се молят в междучасията и къде? Помислило ли е училището за това и за последиците, че много българчета биха последвали молитвите им по 7 на ден и през учебно време, за да не учат и да не зкусват междучасията, а да се молят?

19

a

преди 8 години

Женското може да остане, ама главорез не ни трябва.

18

Анонимен

преди 8 години

Стана известно, че 2012 година Башар Асад се е готвел да напусне власта. Русия с посредничеството на Марти Ахтисари предлага план за нормализиране на обстановката в Сирия, който предвиждал президентът Башар Асад мирно да се оттегли от поста си след преговори с опозицията. САЩ, Великобритания и Франция обаче били убедени, че Асад скоро ще бъде свален и затова пренебрегнали предложението.

17

Росица

преди 8 години

Аууу, трогната съм от пропагандата ви.

16

Анонимен

преди 8 години

два милиона бълхари избягаха от *** да мият кенефите на богатите, тия решили в *** да идват

15

do 22 Злостър

преди 8 години

Не е незаконно да правиш затворени общности или да не знаеш езика - просто трябва да общуваш само със себеподобни (разбирай мюсулмани).А статистиката показва, че когато броя на мюсулманите в християнските общества расте, расте и броя на изнасилванията. А ние не искаме жени с бурки и чаршафи, нали?Отделно, че да се женят за мюсулмани, жените трябва да си сменят вярата а така практически губиш дъщеря си, а резака има една робиня в къщи.

14

Анонимен

преди 8 години

В крайна сметка не е престъпление да учиш и знаеш родния си език, всички се радваме на българи, които са родени (или от деца) живеят в друга държава, но родителите им са ги научили на български. И мен не ме трогна особено тази сълзлива история, но все пак става въпрос за деца- има надежда да се интегрират, че даже и при добра воля да задминат някои техни връстници- българчета.

13

Анонимен

преди 8 години

Като искат да остават - да се покръстят и да забравт за исляма. Нямам нищо против нормални хора, които ще се интегрират, а не да правят затворени мюсулмански общности и изнасилват жените и дъщерите ни.

12

Анонимен

преди 8 години

Колко са като тези които показват от мигрантите !Не повече от 1 процент така ,че това е ИЗМАМАТова не е представителна извадка на МИГРАНТИТЕКоито са предимно МЪЖЕ от 89 човека само 4 ЖЕНИ

11

T_T

преди 8 години

Радвам се че децата искат да учат, и че бащата си търси работа, просто нормални хора избягали от ужастна ситуация. Тук живота ви в пряка опастност не е.. тука живота ви по-ското е застрашен от това, че работа трудно се намира. Това е лицето на нормален бежанец, ордите които са на границата не ми изглеждат като лицата на нормални бежанци.. По-скоро като някой надушил пари във въздуха..мигранти не бежанци.. минаваите по нормалните канали моля... със визи и всичко останало

10

Анонимен

преди 8 години

За три години можеше да се хване поне десет пъти да бачка по строежите. Ама арабин да работи като нормалните хора, това ми се вижда илюзорно.

9

Заратустра

преди 8 години

Ако говорят на български, не ходят забулени, не крещят "Аллах акбар" и не искат в джамии да се дупят, няма проблемиДобре са дошлиКазах!

8

До Момо

преди 8 години

И аз като теб нямам против майки с деца ,но идват предимно мъже без жени които едва ли ще си държат оная работа в гащите тук.