39

Анонимен

преди 8 години

Ония кмет нали каза, че и совалка можел да купи

38

греда

преди 8 години

Как беше един път комунист цял живот комунист или пък беше един път мутра_рекитьор цял живот мутра_рекитьор.А пак си ги Избирайте димократите...

37

Анонимен

преди 8 години

До АлексТака,както е написана статията,аз разбирам,че става въпрос само за данък върху доходи,придобити на територията на община в Бг,например,доход от наем на имот в Бг,както по-долу писах.На практика и чужденци,които декларират доходи от наеми в Бг, също ще бъдат обложени с допълнителни 2%.

36

Анонимен

преди 8 години

То остана и ние да тръгнем като бежанци в калабалъка към Германия.

35

internetlumpen

преди 8 години

Не стига, че източихте де що има пари през общините. Не стига, че най-нагло и арогантно кметовете си накупиха скъпи возила с нашите пари.Не стига, че общинските власти са *** върху гърба на бизнеса на тяхната територия, ами сега и данък за това ще им плащаме. Що не го дyх***те бе! Вместо да съкращавате администрацията и да си плащате усигуровки от вашите си заплати - ние ще ви подпомагаме шуробаджанащината.*** такива!

34

Алекс

преди 8 години

До Анонимен"2% върху твоят доход на запад - 2000 евро, са много повече от 2% върху 400 лв в бг."===То размера не е толкова важен колкото това, че не би трябвало да плащам в България данък на доход който не е в България (то няма как да знаят какъв ми е дохода и без това). Но както 36 каза, доходите от България ще им се вдигне данъка. Значи ще стане на чужденци с имоти в Бг няма данък по община, на българи брадва? Кристалната ми топка показва доста сменени поданства. :)

33

Анонимен

преди 8 години

Като не посмяха да вдигнат тока, сега ще вдигнем данъка.

32

Анонимен

преди 8 години

До Алекс 342% върху твоят доход на запад - 2000 евро, са много повече от 2% върху 400 лв в бг.

31

Аааа...

преди 8 години

То нали общините ще се грижат за бежанците? Трябва и тях да интегрираме.

30

Анонимен

преди 8 години

До АлексНе се притеснявай,ще намерят начин.Аз например също не живея в Бг,но имам доходи от наеми в Бг.Така,при подаването на данъчна декларация в др.държава декларирам и дохода от Бг,който се нарича световен доход,като в Бг съм платила 10% данък в/у наема без облекчение,тъй като постоянния ми адрес е в чужбина,а в другата държава,понеже там данъка от наеми е 15%,ми вземат още 5%.Така,че на практика,като декларирам дохода от наеми,ще ми добавят още 2%.На печелившите, честито!

29

Анонимен

преди 8 години

"Само пробваме , ако мине и си замълчите ще го въведем, и така докато ви одерем и последната кожа и се покажат ребрата ви."==========До кога ще мълчим и търпим? До кога? Заря правилно ви говори за срама и позора. И за греха пред славните ни деди, а и пред децата ни. До кога ще мълчим и търпим?

28

Алекс

преди 8 години

Интересно ми е как ще изчислят тоя данък за емигрантите. Моя постоянен адрес по лична карта е в България, но там нямам доходи за последните 5-6 години. Ако, както едни познати ги посрещат със купчини сметки за периоди когато не са си били в България, си сменям и гражданството. Остана тия прасета ненаяли се, и зад гранца да си протягат мръсните пипала. С подобни тъпотии ще си останат само с *** да се крадат.

27

Анонимен

преди 8 години

До29 Няма страшно има емигранти.Нас кой ни мисли.

26

Анонимен

преди 8 години

добре ! да платя ,но къде ще отиват и за какво тия пари за незаконите мусли да раждат , за детцки на , защото от миналата година в Добрич плащаме смет на глава , не на кв ,м както е в нормални държави ,кво шастава незнам , ама хурка ще играе както казваше баба ми ,Бог да я прости

25

Анонимен

преди 8 години

Айде сега всички да гласувате отново за ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 8 години

Е, как да има ръст на заплатите? Тока вдигате, долара поскъпна, младото поколение дращят навън, икономиката е в залез, сега на всичкия ни хал и данъка... Абсурдистан.

23

Анонимен

преди 8 години

Аз като изляза от България няма да вкарам и една стотинка за мутрите :)

22

Анонимен

преди 8 години

Тик големият номер е, че има 2-3 милиона живеещи извън България, които сега ще дължат този данък.

21

Анонимен

преди 8 години

Все пак това е само проект..... все още. Но като политическа агитация върши перфектна работа!

20

Анонимен

преди 8 години

*** на ГЕРБ след Данък лихва са готови сега да ви въведат и данък кислород нека ,че го няма