155

Боби

преди 8 години

До Анонимен 262Значи според теб АСАД организирано изпраща бежанци?Взема бежанците, ПЪРВО ги прекарва през ВОЕННАТА ЗОНА. След това МИНАВАТ ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ. След това под строй минават няколко стотин километра през Турция докато пак ОРГАНИЗИРАНО СЕ КАЧАТ НА КОРАБИ ЗА ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ. След това Гърция организирано по заповед ги препраща до северната си граница. За да стигнат през Сърбия до Австрия и Унгария.Путин заповядва на Сирия, Турция, Гърция, Македония, Сърбия под носа на НАТО и САЩ?

154

Анонимен

преди 8 години

Лошо. Очевидно някой изглежда иска да предизвика война в Европа

153

Наблюдаващ

преди 8 години

Между другото, споменаването на Шарли Ебдо е направо малоумно, тъй като те отново си търсят белята. Не е нужно руснаците да ви описват "европейски апокалипсис", човек просто трябва да си отвори очите и да си размачка отмитите от "правилните" медии мозъчни бръчки.

152

Наблюдаващ

преди 8 години

"От Русия с любов", а?Драги журналисти и навигатори на колониално-конформистката конюнктура, иронията е, че цитираните анализи самата истина. И не са само в руските медии. Има един куп западни интелектуалци, бивши политици, съветници и доста по-малко действащи (защо ли) журналисти, които ги говорят тези неща от сума време. Иронията е, че вие изкарвате виновна Русия, затова, че се опитва да отвори очите на Европа за пагубната и самоубийствена доктрина, която водят и такива като нас - България.

151

Българче

преди 8 години

И на най-големите зомбита, зяпачи на турски сапунки и слушачи на порно-чалга, трябва вече да им е ясно, че именно тази е целта на богоборческата юдео-масонска върхушка - провокиране на анархия, хаос и налагане на сатанинския нов световен ред, а след това и възцаряване на антихриста, за което подробно е описано в Откровението на св. Иоан Богослов.Дано народът се опомни, но засега взорът от нийде надежда не види!

150

Анонимен

преди 8 години

край на сектантите толерастите в ес и бг

149

Боби

преди 8 години

До Шоп 257Относно Югославия и РФ. И двете страни са републикански федерации. Ако САЩ успее да направи и УСПЯ да направи КАЗУС по който член на една ФЕДЕРАЦИЯ може да се отдели САМОСТОЯТЕЛНО ПРИ ПОДКРЕПА НА ВЪНШНИ СИЛИ това СЕРИОЗНО ще застраши стабилността на: РФ, Китай, Индия, Бразилия, Югославия, Испания, Пакистан и реално всички Арабски страни защото там има цели обособени региони с монолитни племена.Рашките ги попитаха сериозно знаете ли какво правите?Отговора беше ДАКРИМ се възползва...

148

Боби

преди 8 години

До Шоп 257Леле не те мислех за толкова загубенЗащо подпалиха и КОЙ подпали северна Африка като всички страни там през Средиземно море доставяха всичко на Италия и Франция? Путин? Точно северна Африка беше втория по големина оръжеен пазар на РФ и заради вече изградената инфраструктура няма как РФ да стъпи на този пазарЗащо НАБУКО минаващ през Турция не се реализира. В Турция е МИР. ГАЗ и ПРЕТРОЛ от Ирак(по това време САЩ са там) ще потекат към ЕвропаНА САЩ не им е изгодно ЕС да има евтини сур

147

Пинокио

преди 8 години

За кризата с бежанците е виновна дървената хурка на баба ми. Тя й беше дар от татко Карло за 90-годишнината й. Докато гледахме една вечер"Игра на тронове" дървената хурка пък оноди един от драконите. Така се пръкна чудовището ИДИЛ - изпълзя от телевизора и хукна към Близкия Изток. Там започна да пие петрол от кладенците и да бълва огън срещу Асад. Асад отвърна и така сагат "Песен за огън и лед" продължи с още десет дебели книги. "Ню Йорк таймс" отпечатва всеки ден откъси от нея.

146

Анонимен

преди 8 години

До АнонименРазпада се ботокса на московското джудже.И турците му теглиха шута с "турски поток",а преди това и китайците.На последния търг"Газпром" не е успял да договори никакви количества за продажба

145

Анонимен

преди 8 години

Те руснаците края на Европа ли чакат милите? Ще чакат с поколения, че няма и да дочакат, както чакаха да се разпадне и злата капиталистическа Америка.

144

42

преди 8 години

ДО ШОП ДА, АМА ПО ВРЕМЕТО НА ДОСТОЕВСКИ ЗАПАДНА ЕВРОПА НЕ Е БИЛА ПЪЛНА С АФРИКАНЦИ И АЗИАТЦИ, А СЕГА ВЕЧЕ Е...А ТЕЗИ НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ПРОМЕНИШ ЗА НИЩО НА СВЕТА, ПО- СКОРО КАМЪК ВОДА ЩЕ ПУСНЕ.

143

Анонимен

преди 8 години

Обяснявам как стои пложението със доктори притежаващи БГ дипломи. Първо не ги признават и се полагат няколко изпита от които последният изпит е много тежък. Ако искараш изпитите след това следва тъй нареченото residency което е 3 год.,ако си намериш болница. След което има още един изпит. Средна заплата $220 000.

142

Анонимен

преди 8 години

То да не закрием бензиностанцията, дето се прави на държава.

141

Боби

преди 8 години

До Шоп 242Шопеее спри за 15 сек и последователно помисли.1. От къде идват МИГРАНТИТЕ? ОТ ТУРЦИЯ докарани под строй до някой Гръцки остров.2. Гърция е силно източно православна страна и няма да допусне никакви мигранти да получат гражданство. А за да си намали проблемите ескортира МИГРАНТИТЕ до своята северна граница и им бие шута.3. Сърбия е в подобно положение и взима подобно решение.4. Мигрантите стигнаха до Шенгенската граница.КОЙ организира всичко това? Ако кажеш Путин значи си ...

140

Анонимен

преди 8 години

Мда , малко грубо звучат руските констатации за нежни евро ушенца ,но за наше съжаление са изключително обективни и точни .Големия Н. Хайтов го беше казал много вярно - ....Толерантноста в единзверилник е равна на самоубийство .

139

Анонимен

преди 8 години

"Нашият висок жизнен стандарт в Европа, в Германия е основан до голяма степен на драгоценните ресурси и експлоатацията на тези ресурси в Африка. И за тези ресурси не плащаме истинските пазарни цени и хората не биха могли от това да преживяват."

138

Анонимен

преди 8 години

Европа я очаква поредица от нови сериозни сътресения. И това е предизвикано не от нещо друго, а от аморалното поведение на властите в ЕС.

137

Анонимен

преди 8 години

За ЕС започва нова, и то ще бъде доста мощна, икономическа криза.

136

Анонимен

преди 8 години

Жан Клод Юнкер: Състоянието на ЕС не е добро, трябва да се изправим пред огромните проблемиСтрасбург. Не бих искал да изпадаме в униние, но ЕС не е в добро състояние.Това каза председателят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер в речта си за състоянието на Съюза пред Европейския парламент в Страсбург.