150

еди кой си

преди 8 години

какво друго ще си съчините соросоидчета?

149

Брaнник

преди 8 години

Вермaхтa през 1942 г. е бил не повече от 8-9 милионa бойци, бaрaбaр с тилови и окупaционни чaсти, кaкви 35 милионa ве ***? Нa източния фронт от 41 до 45 г. руснaците сa имaли числено превъзходство, нa зaпaд и в aфрикa още по- голям дисбaлaнс в ползa нa съюзниците. Товa не пречи рaзбирa се нa героичнaтa Гермaнскa войскa дa ги бие нa всички фронтове

148

Кукувица

преди 8 години

Бре-бре... Много им е взел страха този човек и на американците и на французите и на руснаците и на томитата. Колко години минаха от края на войната и още ги е страх от него. Дрогирани били германците. Дрогирани те, ама направиха и първия компютър, и първия самолет дето не го хваща радар, и ракетите, и атомната бомба, и качиха американците на Луната. Нъл така? Дрогирани били......нещастници. А кога и къде е било първото телевизионно предаване? Реактивните самолети кой е измислил?

147

Ангел

преди 8 години

Керкенезе!А завалийките мехметчици в Кюрдистан сега са само на цитати от Ататюрк слънцето( който пък през живота си бил основно на мастика,така че може да се брои за остатъчен ефект) и шамари от чавушите(за по- лесно усвояване)Пазиш ли си стария зелен паспорт или си изкара българска лична карта та да стигнеш леко до Германия:-))))Яд ме е само че там ще те броят за българин:-)))))

146

юбералес

преди 8 години

200 млн. хапчета разделени на 8 млн. души прави по 25 хапа на човек. За 6 години война означава по 1 хапче на тримесечие на човек. В същото време на един солдат се е полагало по 200 гр. водка на ден. А бе голяма веселба е падало в тази война.

145

минувач

преди 8 години

До 207 - TulskiАбе, ти не можели да мислиш логично...или си дрогиран тинейджър ?Разбира се, че е пропусната запетая...3,5млн., а не 35млм!

144

без халюцинации

преди 8 години

От 1953 година до 70-те години Цру проведе проекта MK ULTRA. Беше създаден т.н. First Earth Battalion. В него се използваха силно действащи халюциногенни наркотици като ЛСД и Мескалин. Много от войниците полудяха. Имаше и смъртни случаи. От 1972 до 1995 година Пентагона продължи с експериментите с наркотици. Проектът носеше името Star Gate. Също имаше много полудели и умрели.

143

Брaнник

преди 8 години

Е кaк дa не сa били " дрогирaни" от Вермaхтa, " победителите" още не могaт дa схвaнaт кaкво им се случи 1940-42 г. то не беше бой, a рaзцепвaне при товa меко кaзaно.

142

Брaнник

преди 8 години

до 200 русофилите подсъзнaтелно се нaдявaт Пуйлото дa е поне мaлко, кaто Фюрерa, обaче Господ е бил московското джудже по плешивaтa гулия с дебелaтa сопa, вместо дa го дaри с кaчествa!

141

Ми нивото е такова

преди 8 години

Само погледнете събота и неделя като почнат да си превеждат с google статийте след запоя и подробностите, колко грешки има.

140

кой?

преди 8 години

Защо правите реклама на Адолф Хитлер и на шмъркането на наркотици? Кой ви праща за това?

139

хаха

преди 8 години

Доказателство за това колко ниско са паднали платените *** - проводници на руските интереси и горещи защитници на Хитлер. Абе келепир да има...

138

123

преди 8 години

Ама не само войските на Райха редовно са били ''подхранвани'' с наркотик, а американците в Ирак?Има през годините толкова много разкази на войници, а и на командирите им, че ЗАРАДИ стреса и "фокусираето" в/у мисиите, на всички войници са били давани препарати с наркотично действие? Как си представяте в гореща зона, по всяко време на денонощието, да си функционален и адекватен - готов за бой ? Та то родните ни музикати - и чалга певачици са надрудани на всеки концерт за да издържат 1час концерт!

137

Ястреб Велики

преди 8 години

"The Greatest Story NEVER Told" Препоръчвам на всеки един да го изгледа този филм.

136

Брaнник

преди 8 години

изврaтеното съзнaние нa руските лизaчи интиутивно ги бутa дa " зaщитaвaт" Фюрерa, товa е противоестествено неувaжaеми ***! Хитлер нямa нуждa от подобнa либерaло- соц.- ком- болшевишкa " зaщитa", зaщото той сaм по себе си е велик в истинaтa лидер нa Европa!

135

до 192

преди 8 години

Оня руснак като уби едно дете и га изхърли в куфар, ти рИва ли против руското посолство? Кажи, драги ми трольчик?

134

Хипойл

преди 8 години

По скоро въпросният творец и журналистите са на гореспоменатите медикаменти, според мен. Хо хо хо

133

Анонимен

преди 8 години

Това новина ли е?Знае се от край време и никога не е било тайна

132

до 187

преди 8 години

Утре като искат да ти резнат чурката, защото иначе няма да ти дават социални помощи, с две ръце ще драпаш да отидеш в Русия.

131

Психар

преди 8 години

От написаното нищо не е вярно!Хитлер и министрите му са били болни от СПИН и ЕБОЛА.Ако не вярвате, погледнете в разработките на кандидат студентите и кандидат парламентаристите т.е. журналистите!