10

Момо

преди 8 години

ЕВРИКА!!!

9

БГ

преди 8 години

Ами загледайте се в това прозрачно лице и си отговорете!!!!!!Пропито от алкохол и кисели краставички,подавайки ушенце кой какво казал ,че и той да се искаже!!!

8

основния проблем

преди 8 години

население 75% - интереси-чалга, къщата на биг Брадър, кафе с гала, убеждения - каквото кажат по канал 1, БТВ и Нова. Ани и виктор знаят всичко, каквото не знаят питат Андр райчев и Огтн Минчев и те го казват. Путин е лош, защото взел Крим който последните 100 години бил украински, Асад е лош като ИД щот режат глави.население 10% интереси световна конспирация, ТТИП, химтрейлс, история на българия последните 10000 години откак създадохме цивилизацията. Убеждения - Атака "Алта ТВ"другите са турци

7

Анонимен

преди 8 години

Имамите снасят акита във ВС то.

6

gg

преди 8 години

Ти кажи за Маджо.

5

??

преди 8 години

И какво по - точно могат да "снесат" имамите освен фанатизма си!!!???до каква съществена информация имат достъп???

4

АТАКИСТ

преди 8 години

Добро утро, Танасе!

3

1

преди 8 години

другаря локомотивен машинист се прави ,пак на разбирач,като наближат избори,веднага става активен агент под прикритие,имамите не са като поповете,снасянето е техен прийом,нека женерал танасов,посочи един поп или владика,който не е бил агент на дс.

2

БРАКОРАЗВОДНИЯ

преди 8 години

ГЕНЕРАЛ каза най-накрая истината, която всички знат но мълчат заради етническия мир. А защо чак сега бе адвокате, а не когато те туриха шеф на Държавна сигурност

1

Tankist

преди 8 години

абе престанете да го считате за нещо тоя дребен шараноподобен субек бе. Егати спеца егати генерала. Ей за това ще тънем в блатото щото никой не разбира това което върши за компетентност въобще не може да се говори.