59

Венелин

преди 9 години

Излиза, че дребни чиновници управляват Великия вожд, плюжидента и и.д. министрите на външните работи и отбраната като парцалени кукли.Ами тогава риска да станем жертва на чиновническа грешка е доста голям. В такъв случай даже няма да има "конгречулейшънс Борисов".

58

ити

преди 9 години

и сега ще си стиснем ръцете и пак сме приятели,а хилядите измрели,случва се..кога обама,путин и ес ще излязат и ще кажат че съжеляват че са едни които се бият като пияни селяни по клубовете

57

istinata

преди 9 години

Usa bonbandira li?bonbandira.e oti rusia ne moje da bonbandira malko?kva logika vadiat tez hora

56

До 76

преди 9 години

Хихихихихихих, е те това мнение, че "обамката излязъл по-умен" направо ми стопи лагерите! Ей, краварчето, че обамката излезе най-слабия и глупав президент на краварията, това си го казаха даже в цялата кравеферма. Една след друга тъпотия - с войните в Близкия изток, с войната в укруината и още и още....НАВСЯКЪДЕ ПЪЛЕН КРАХ - ПЪЛЕН, ТОТАЛЕН, ВСЕОБХВАЩАЩ, РАЗОРЯВАЩ, ГУБИТЕЛЕН И МРАКОБЕСЕН КРАХ на подлата измама, наречена "демократични ценности"! НИЩО ДЕМОКРАТИЧНО НЯМА В краварските бомби!

55

Marto

преди 9 години

Кефя се как шефовете от САЩ директно си казаха, че са ни наредили, а онзи *** - външен министър, военния неадекватник и Плевника се бият по гърдите колко сме самостоятелни при вземането на важни решения. Яко им се получи излагацията.

54

Анонимен

преди 9 години

Направо така ги бие с дупара през оная работа и умира от кефф...

53

До 77

преди 9 години

Тоя па ***, който още не знае буквите, а ползва цифри и то случайни! И той "изходи" накакво "мнение"! Не чувствате ли коооооооооооооооооолко сте смешни и жалки? Пълни неандерталци! Путин вече ги бие по всички фронтове, той говори небивалици! Я недей да дращиш тука, моля те, смъкваш и без това смъкващия се рейтинг на сайта.

52

Анонимен

преди 9 години

МОСКВА - Русия отправи ново искане за въздушен коридор през България - този път по енергийния проект Турски поток, след като по-рано през седмицата руснаците поискаха да минават през България до Сирия, защото имаме по-малко въздушни ями от Турция. Според исканията от страна на руската държава тръбопроводът трябва да бъде построен от самолети, а заради специфики на руските самолети те трябва да прелетят над Айтос.

51

Го4о

преди 9 години

Важното е че *** е в изолация! И така ще бъде винаги!

50

Анонимен

преди 9 години

Тъпите *** пак се прецакаха, дори не го осъзнават. Ще си взема пуканки и ще гледам от първия ред. Оня с бананите излезе по умен от всички карандаши на куп.

49

Анонимен

преди 9 години

в крайна сметка американците сами са признали, че са оказали натиск на министъра и президента, тогава те какво се обясняват като п....да си го кажат в прав текст, ако са мъже

48

Анонимен

преди 9 години

Изглежда скоро от САЩ ще ни наредят да дадем коридор на руските самолети и пак ще гледаме като на*рани.

47

Ха- ха- ха

преди 9 години

До SSЩом не си от СС ,значи си от путлерюгенд.

46

Анонимен

преди 9 години

В американското правителство има опасения, дори сред поддръжниците на противопоставянето на руските действия в Сирия, че САЩ реално нямат с какво да противодействат.

45

Все пак е истина

преди 9 години

че наще са ***. САЩ диктуват, ние изпълняваме. Забележете, заповедите идват директно от белия дом, не НАТО, не Брюксел. Ние сме подчинени директно на Вашингтон. От там диктуват. Вашингтон са диктатори.

44

Анонимен

преди 9 години

САЩ вече се обедини веднъж със червената чума за да смаже кафявата чума , резултата всички го знаем , половин Европа се върна в средните векове москалите са в изолация и съвсем закономерно се опитват да се легитимират като "борци против тероризма" , въпроса е дали САЩ ще повторят грешката която направиха през ВСВ

43

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно! Татарина Стамболов дакара и назначи за цар хазарина Кобурггота. Стотици хиляди вдовици и сираци и Три национални катастрофи. Тотална загуба на Македония и сърбизация с руска помощ на няселението и.

42

До 74

преди 9 години

Да добавим и Ал Кайда същоИ аз питам отдаван коя е тази умерена опозиция

41

Анонимен

преди 9 години

Бракя селинджъри!Щом като софетата са се джемини- зирали, спрете да им пълните торбите и да им пращате колети. Нека ручат ГМО- та на корем, па да ги видим колко ще изкарат. София трябва да бъде под санкции, та да им дойде умът в главите на тамошните големи работници.

40

Анонимен

преди 9 години

До Василев 44Какъв българин може да бъде човек с фамилия СтамбУл / ов, на когото истинските българи са викали Татарина. Мислех, че в главата ти има повече сиво вещество, но съм се заблуждавал. Татарина Стамбул/ов е в основата и е главен виновник за последвалите национални катастрофи.