16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18Отговор - не са Епъл!

15

Анонимен

преди 8 години

Няма телефон на който батерията да издържи цял ден при постоянно ползване. Това не е настолен компютър, трябва да се ползва икономично.

14

Анонимен

преди 8 години

Въпросче към топ експертите: Кой направи първия смартфон ?

13

до 12

преди 8 години

ако имаш айпад и уред с андроид и кажеш, че мака е по недодялана от андроида си за психо. Дано съм те разбрал грешно. По-малката с капацитет батерия не значи по-малко време за работа от предния модел с по-голяма. Може и да се увеличи дори при по икономичен процесор и режими на работа, но дори в случая да не е така батерията на 6-ката издържа в режим на готовност повече от доста флагмани андроид. Единствения плюс при андроид е че при по-интензивна работа можеш да си пържиш яйца на телефона.

12

Радо

преди 8 години

Абе като сте такива големи специалисти, и като сте рекли Sony та Sony, защо тогава никой не го купува това Sony. Аз вече 4 години ползвам IPhone 5(сега вече 6) и никога не съм имал проблеми.

11

Анонимен

преди 8 години

Със Sony Experia Z3 съм, в стамина мод зареждам телефона на 8-10 дена, ползвам всекидневно апа за поща, фейсбук, говоря нормално време, преди бях с iPhone 4s - при същото натоварване - зареждах батерията макс на 2 дена. iOS кефи, лесен е, оптимизиран е - андроида дразни - но sony-то е по-добро по всички параграфи - не на хартия а в реалният живот.

10

до 7

преди 8 години

И точно Сони имат режим стамина ,който изключва абсолютно всякакви процеси излишни когато е заключен,като има опция да дадеш кои програми да са изключение. Точно те са оптимизирали напълно разхода на батерия. И когато добавиш към това 3000 mAh просто не се замисляй да ги сравняваш с Айфоните по този критерий. Иначе наистина бих си купил Айфон,всичко друго е изпипано. Компромис с батерията няма да правя обаче.

9

до 7

преди 8 години

Уважаеми,не ми развивай теории ,аз говоря за доказано на място със сравнения и тн. Не си мисли ,че само Епъл са някакви гений и са оптимизирали "дърпането на батерия". Да,софтуера на Епъл е изключително оптимизиран и затова и не ме интересуват разни РАМ и мегахерци и тн...но за батерията са много много назад. Това е истината. Бил съм с приятели на много дълъг път и всичките ми завиждаха откровено затова ,че не го оставих телефона и накрая на пътуването бях на 35%,а те отдавна приключиха...

8

Закари

преди 8 години

Страхотен и ексклозивен телефон за готени хора.

7

Baby Thomas

преди 8 години

Капацитета на батерията сам по себе си не значи нищо, важна е и консумацията. Сонито ако дърпа 2 пъти повече ток може и да има нужда от 3000 mAh... ;)

6

до 5

преди 8 години

Батерията на 6 плюс абсолютно не е най-добрата в неговия клас. Той е от така наречените Фаблети и с неговите размери ако го съпоставиш с други такива ще разбереш за какво става въпрос. Явно имат голям проблем с вместването на батерия в "нормалния" си смартфон. Не ме разбирай погрешно - не съм фен на никой. Вкъщи съм с Макбук и съм повече от доволен,като батерията е превъзходна,просто не мога да разбера защо на Айфон е катастрофа... Затова съм със Сони ,чиито батерии са на светлинни години напред

5

110

преди 8 години

Kак разбра,че батерията е катастрофа?До момента по-добра батерия от на 6 плюс не съм виждал(като изключим нокия 1110 1112 ...)

4

от 3

преди 8 години

Даммм току що проверих , отново тотална излагация- батерията му е 1800 mAh! Смях в залата. Само заради това няма да си го взема. Не може Сони от 3 години вече да пускат телефони с 3000 mAh и с това изобщо да забравиш за проблема "паднала батерия" , а прочутия Айфон с релийз от снощи да си я кара с 1800... Ще има да взимате. Пробвайте да ме спечелите при следващия модел.

3

...

преди 8 години

Защо нищо не казват за батерията....Тази пуста батерия ще изиграе много лоша шега на Епъл. Не може вече да има телефони ,които всякак издържат минимум 1 ден ,а при нормално ползване -2. Айфоните са катастрофа по този критерий. При натоварено използване никога не може да изкара 1 ден. За мен,както и за много други, батерията е от основно значение! Защо се излагат? На компютрите и таблетите си имат много издръжливи батерии,а само на смартфоните слагат най-скапаните на пазара!

2

Анонимен

преди 8 години

Айде сега специална алуминиева сплав разработена от Apple. Ми то такива твърди алумиеви сплави съществуват много отдавна - например Дуралуминий, изполван в самолетостроенето.

1

Хм

преди 8 години

Поредният *** за който обсебените болните консуматори ще се редят да купуват.......