25

масло

преди 8 години

бедния наркоман, не е имал пари да им им бутне на милиционерите и те са се го "хванали", е и награда може би ще искат. Но на ония дето има дават пари им лижат задниците и протекции им осигуряват. И между другото какво точно работят в случая? Две патрулки с милиционери се занимават с неоказващ съпротива наркоман? Колко време им е необходимо да го приберат? Нали много работили....добре че били те .....иначе ако ги нямало.....*** и милиционерите мършави. Що не се репчат на ония с джиповете?

24

Анонимен

преди 8 години

Автора на видеото този път ще остане излъган в опита си да манипулира общественото мнение на хората им стига само като прочетат че става дума за крадец ,наркоман и рицидивист.

23

Анонимен

преди 8 години

До do 19Пък заради такива като теб е цъфнала та вързала....Поне да го беше написал на български, а не на шльокавица...

22

do 19

преди 8 години

te zaradi takiva kato tebe durjavata e stignala do tuka :(

21

Анонимен

преди 8 години

До lqlq от 19Ма ти верно си *** като милиционер от трето...Искайте да ви раздадат ръкавички бе, да не пипате с голи ръце хората, като ви е гнус.А най-добре поискайте да не ходите на работа, ама да продължат да ви превеждат заплатата.То така или иначе от милиционерите днес, файда никаква няма. Поне да не се морите.

20

sante_dog

преди 8 години

Много съм против полицеиското насилие, но като ви каже един наркоман че е болен от СПИН и Хепатит С не с тоалетна хартия ами и с огнеупорна ръкавица няма да го барнете. Защото после се пребираш и с тази ръка милваш детето си!И не с антена ами и с лопата няма да го барна...

19

Анонимен

преди 8 години

Комплексари , срещу слабия е лесно хаха

18

lqlq

преди 8 години

19 - а ти си пипаш клавиатурката с чисти ръчички и не ти пука, а ако баща ти е полицай и пипа тоя с голи ръце и ти донесе някоя болест в къщи няма да ти е приятно нали :)

17

hm

преди 8 години

prilicha na bezdaren ulichen teater ot bezraboten praznoglav teatral...mnogo elementarno naglasena haltura da lovnat video s chengeta

16

Анонимен

преди 8 години

Ако беше през соца, милицията да са го разсцепили от бой. Този е рецидивист. На такива психическо и физическо смазване и в затвора до живот.

15

Анонимен

преди 8 години

До leleТи да не си ПР-а на трето РПУ???Пак изгледай клипа и ще видиш, че една полицайка с фигура като на Делян Пеевски му увива тоалетна хартия около главата, а после другия *** ги снима с телефон.

14

lele

преди 8 години

*** народ - слаба държава !!! Гледайте клипа и кажете къде виждате гавра и насилие ...... е заради такива като 90% от хората няма да се оправим ... : )

13

Боян

преди 8 години

Престъпниците се бият и се вкарват в затвора.На този мястото му е там.Нормален човек,който работи и плаща данъци не се друса и не краде посред нощ.

12

Анонимен

преди 8 години

Оф, старите ченгесарски номера и навици никога няма да изчезнат в тая *** държава.Бях свидетел на аналогичен случай в Италия миналото лято.Един бездомник дойде в двора на едно ресторантче и започна да проси от хората.Дойдоха две патрулки в рамките на по-малко от 3 минути.Двама полицаи го хванаха подръка и го качиха в патрулката, другите двама му събраха нещата в багажника на колата и всичко приключи за 5 минути.А ние сега ще се наслушаме на глупости и колко опасен престъпник са заловили.

11

атанас

преди 8 години

А добре, успокоих се, щом е осъждан може и гол да го съблекат и да го линчуват с камъни. Остави тези остарели неща като наказателен кодекс, правилник за задържане, конституция, съд и прокуратура. Тука е България и всеки може да си прави каквото иска, целта оправдава средствата, нищо че някой път единствената цел е задоволяване на личното его и нищо повече.

10

Членска карта №7

преди 8 години

Точно 5 коли трябваше да разбие, та да има мир и рахат по социалните мрежи! На тези с пост 1-5 :-)

9

Анонимен

преди 8 години

Трябваше да го оставят да разбие няколко автомобила..

8

анонимен

преди 8 години

Лош човешки материал.

7

Анонимен

преди 8 години

ТАЗИ ЖЕНА ПРОСТО НЕ И ОТИВАШЕ ТОВА КОЕТО ПРАВЕШЕ , УВИВАШЕ ТОЯЛЕТНА ХАРТИЯ НА ЛИЦЕТО МУ , СРАМОТА

6

Членска карта №7

преди 8 години

до 3Когато спрете да ги плюете организирано и разберете, че няма такива безгранични права които да бранят престъпниците и тези които плюят на общо приетите норми!