66

Вейдър

преди 8 години

Пясъчните хора - на Татуин.

65

Анонимен

преди 8 години

до 84: "искам вън от ЕС!!!..." Отивай в Гъция и хващай първата лодка освободена от бежанците и ...мека ти глава !

64

punto

преди 8 години

Stom migracionnata kriza ste prodalji dalgo , ste mestim eu parlamenta v Bari, da e po-blizo do problema. A v Bruxel - migrantite. Po-humanno e.

63

Анонимен

преди 8 години

Постоянен механизъм за бекрайно заселване на имигранти във времето? Почва да ми идва до гуша! Наистина трябва да се махаме от този позор, наречен ЕС докато все още се намират българи! Оказа се, че зад гърба ни по полята ни свободно се сади ГМО!!!! Нямаме думата за нищо в собствената си държава! Минахме на директно подчинение на щатите, леко завоалирано от Брюксел!

62

...

преди 8 години

ААААААААА КАКВИ КВОТИ БЕ ТЕ ИСКАТ В ГЕРМАНИЯ..АКО ИМ Е ПЛАТЕНО ЗА ТАМ. САМО ДЪРТАТА ФРАУ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ТИЯ ДЕЗЕРТИРАЛИ МЛАДОЦИ.ТЯ ЩЕ ГИ СПАСИ ОТ КАЗАРМА И РАБОТА .МОЖЕ ДА И ТРЯБВАТ ЗА РАЗПЛОД.

61

Анонимен

преди 8 години

1984. Създаване на чувството за страх у хората. Защо ни се втълпява чувство за нетолерантност, при положение, че в Близост до Сирия има големи богати мюсюлмански страни. Само че там никой няма да ги остави да си правят каквото си искат. Защо никой не се сражава с ИД, а децата и жените да бягат? В Иран те вкарват в затвора ако си християнин, а ние тука мюцюлманите на ръце ги носим. Нищо нямам против тях, но тази изродена толерантност идва в повече.

60

Коко Бийч/Саут Бийч

преди 8 години

Слаба ракия сте българите в БГ.Не можете с едни африканци да се оправите-дето нямат никакви права...а вид ги третирате като освободителиЗатова и намалявате всяка годинаНие, българите в Новия свят и най-вече в Шикаго, ще съхраним нацията и макар и американизирана, ще запазим приемственоста. Имаме български църкви в Шикаго и LA, училища, българското самосъзнание е живоПотурчвайте се там в БГ..Нова България ще е отвъд океана-вие се провалихте...но нашите деца ще са българи, а не араби или турци

59

Анонимен

преди 8 години

България не е воювала в Близкия Изток и затова не носи отговорност за тези пострадали хора. Разбира се, никой ни не пита защото сме в индустриален, технологичен и образователен упадък и затова сме зависими от Западна Европа и САЩ. Туризмът не стига.

58

Анонимен

преди 8 години

Този съюз няма основи и затова ще рухне, ето защо няма да продължи дълго.

57

Кукувица

преди 8 години

Добре де- през Италия са влезли 200 000, през Гърция 110 000, това прави 310 000. В Германия смятат, че до края на годината ще влезат над 800 000 .Не мога да разбера липсващите 490 000 от луната ли ще долетят или ще направят въздушен десант.....или....ще се размножат на место? Или това е политическа, а не аритметична сметка.

56

Кукувица

преди 8 години

Според мен недълновидни и алчни политици сеят зърната на следващия глобален конфликт.

55

Анонимен

преди 8 години

искам вън от ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 8 години

бай тошо разкара 360000 работещи ястреба които всички живеят в достатък в Турция а сега пък няма кой да бачка то от българина освен полицай повече нищо не става

53

Ангел

преди 8 години

Да бе..Великият и далновиден Бай Тошо затова без шушка *** разкара 360 000 ястреба(после една трета пак ни кацнаха/ ама като мокри кокошки:-))))Та сега да се мъкнат тия....аре бе!!!!!;

52

Анонимен

преди 8 години

До американската агентка Могерини:Човек или е с коефициент на интелигентност над 130 и става за лидер ,или не.Важи за всички агенти на издръжка от Федералния резерв управляващи "демократични"държави .

51

Анонимен

преди 8 години

До социалните инженери:Основнат движеща сила на човечеството е агресията.Дори да сме генетично идентични клонинги отново ще водим битка за надмощие.По-многобройния вид оцелява в природата,а това винаги са варварите.Свободата е на дулото на оръжието,въпросът е в чии ръце е то.Българите имаме участта на кръстопътя:през нас все някой минава независимо от това дали ни харесва или не.Историческият ни избор е да оцелеем или не.

50

Анонимен

преди 8 години

Всички бежанци трябва да отидат в Англия и Германия.

49

до 72

преди 8 години

Общувал ли си с арабите, които идват в България ? Над 95 процента от тях нямат завършен и 4 клас, повечето никога не са работили в родните си страни, а не искат и да работят. Нещо като нашите са, но малко по-зле в културално и социално равнище. Огромното мнозинство не искат да учат, работят камо ли да възприемат християнските европейски ценности. Ха познай като почнат да стават все повече в България и ЕС какво ще се случи ?

48

Анонимен

преди 8 години

На тоя принцип следователно Голяма територия и сравнително малко население = претопяване и удавяне в ислям на нищо неподозиращото коренно население. Това ли е ЕС? Африканско арабска инвазия няма да има край. У нас вече квотата е запълнена с от предишни им преселения. Така че сори, може да се давят по бреговете колкото искат. Тук само с работна виза която да се преподновява само при точно и коректно изпълнение на поставените задачи и при вече осигурена работа. И никакви помощи от наш джоб.

47

Анонимен

преди 8 години

И какво сега? Петък - почивен ден?!