16

Анонимен

преди 8 години

Не пишете неща, в които и сами не вярвате. На жените и децата трябва да се помогне. Няма как да ги оставим. Такива снимки като мъничкото телце на брега на морето, не трябва да има. Обаче на тези младежи дето дезертират от дълга си да се бият за родината и бъдещето си, за тях по един ритник и обратно. Оръжие има бол, да им се дава и наобратно.

15

анонимен

преди 8 години

ама как така ще им се дава статут? Правете като македонците и гърците-3 дневна транзитна виза и да ги няма! Никой не трябва да остава в Б-я! Право при баба меркел!

14

ha ha

преди 8 години

Хванали ги били, за кое сте ги хванали, че не можах да разбера, за онази ли работа сте ги хванали, смешници..

13

Анонимен

преди 8 години

Доблинското споразумение от 1990г. надали важи в условията на преселение на цели държави които сме длъжни да приемем и дадем статут!

12

garmen

преди 8 години

Da vidim kakav statut i kakav bg standart za jivot im davate - pokajete dokumenti, bani, klozeti, kuhni, legla, uchilista za adaptirane kam bg jivot i trud. snimki na hora ot ulicite nisto ne pokazvat. Tesi bg slujbi rabotiat s publichni pari i sa dlajni da otchitat vseki bg publichen lev kade-za kakvo otiva i s kakva tsel. bg patriarh, bg vicemprezident, bg tsar mnogo si malchat nesto-jivi li sa?

11

патриот

преди 8 години

'Хванали сме над 17 000 нелегални имигранти''-това показва че тези са нарушители на границата ни и вместо да бъдат съдени и депортирани , нашите им дават статут! Това някаква лудост ли е?Как смеят да дават права на престъпници?

10

Анонимен

преди 8 години

Ципов, мишко смотана, взимай си ги у вас!

9

Анонимен

преди 8 години

Ако са сирийци от мирното население, няма нищо страшно. Те си имаха светска държава малко или много, имат по 2-3 деца и са що годе образовани. За едно поколение няма да са проблем за Европа. Обаче ония исламизирани дяволи, които искат покрай тях да се шмугнат, или пък разни пакистанци, бангладеши и всякаква друга *** дето не бяга от война, а от работа, трябва много внимателно да се филтрира и кой откъдето. Едно е да помогнеш на нуждаещи се, друго е да те налазят

8

Анонимен

преди 8 години

А каже нещо... На 5 жени с деца се падат 20 мъже.. Има нещо... Кроят...

7

Анонимен

преди 8 години

Абе писна ми от тия гнусни мизерници. Я един европеец да иде в техните страни. Ще му отрежат главата още на границата. Ама тука разграден двор - пускат ги като стой та гледай.

6

Анонимен

преди 8 години

Още малко ще направят бройка колко един голям град

5

Ф.С.В

преди 8 години

България е обрана от крадливи политици - бедна и смачкана - населението е видимо необразовано и етнически все по тъмно - какво ни очаква ако така продължи? Защо БГ е мащеха към гражданите си - и майка към новопристигнали емигранти -с какво тези хора са допринесли в БГ икономиката? Съжалявам че съм дал 1.6 г от живота си (казарма)на държава която не е държава ! Големите в Европа се правят на толерантни -но когато емигрантите станат над 10 мил - то всички ще ги насочат към БГ -*** на Европа !

4

Анонимен

преди 8 години

Добре,ч е нашето правителство засили границите ни и ги направи непристъпни за дезертьорите с повиквателни от сирийската армия.

3

Елемаг

преди 8 години

Всички мъже над 18 не са бежанци а "ДЕЗЕРТЬОРИ" от собствените си армии.Все още в почти всички държави това се наказва със смърт!!!Нещо по въпроса ,а?

2

по закон

преди 8 години

нелегалният имигрант Е престъпник,амястото на престъпниците е в затвора

1

ъх

преди 8 години

Дйеписету увеличава еликтората. Браво.