80

Веско

преди 8 години

Толкова е лесно да се принудят, ама големия бизнес гледа само далаверата. Пълно ембарго на търговията с петрол на всички страни от полуострова и блокиране на всички сметки в европейски банки докато не смажат сами всякакви идеи за бомби и минарета в Европа. Таман и петролния бизнес в Северно море ще живне. Американците тормозят Куба и Иран десетки години, ама акъл дават на другите.

79

Анонимен

преди 8 години

ODISSEI STIGA LUGA XORATA I MAIMUNKITE V GORATA ZNAQT KOI BOMBARDIRA SIRIQ IRAK LIBIQ UKRAINA PRESTANI.------------------122 Явно спадате към тях , защото само ъе го твърдят

78

мнение

преди 8 години

бягат към Европа защото целта е да се пормени демографията на контингента, очевидно сега положението не удовлетворява някой... Как така се юрнаха всички направо към Германия. Обяснението с желанието на бежанците и че тя е най-богатата и привлекателна страна имат основание, но са за селската кръчма

77

анонимен

преди 8 години

естествено, че ще бягат в Европа и САЩ. Саудитска Арабия и останалите от района не ги искат, ако им трябваха насила да си ги закарали. Второ - там има железни закони, които желязно се спазват, иначе режат ръце, глави и т.н. направо си е щастие ако идеш в затвора. А бежанците не желаят да се съобразяват и предпочитат Европа, защото там са толерантни, а ако не се започват Амнести интернешънъл, Хелсински комитет и разни други америкнаски НПО да реват....

76

Одисей 1

преди 8 години

119 Сиреч Путин , но никой не ще да ходи в Русия или дори да се излъже гледа да се спасява от там колкото се може по бързо

75

Одисей 1

преди 8 години

до 76За вас явно,цивилизацията е творение на последните 700 години!------------------------------Не можах да разбера , защо 700 За Велико Преселение на народите може да се говори междъ 4 и 7 век или 1600 години , но преселения е имало и преди това . Ахейците дошли 2-хил. преди христа също са били привлечени от културата тук или по скоро от източносредизменоморската . Разбира се в тъмните лесове на Западна Европа и степите на Източна е трябвало хилядолетия да минат .

74

cCc

преди 8 години

"Изчукваме ги до крак! Година ни трябва да възстанови кашишкия полк в Звездец!" Даже толкова патрони нямаш бедняко!

73

cCc

преди 8 години

Турция е в ролята на стена, ако загуби контрола, с България e свършено!

72

Анонимен

преди 8 години

По закона наМърфи добрия ще го отнесе.Явно бежанците са хора и искат да отидат при такива. Сирия е светска държава и няма какво да правят сирийците в ОАЕ.

71

Анонимен

преди 8 години

Големи геополитици в този измислен форум.Замислете се кой има полза от бежанската вълна в Европа?САЩ и Русия.Докато Европа сама не отиде в Сирия да смачкат всички страни в конфликта и назначат христианин президент, това няма да има край.

70

ХХХ

преди 8 години

Тия "бежанци" като започнат да се размножават яко за години ще стане олеле майко ....от това Европа да се върне назад във времето ще се радва най много САЩ ! Путин е прав за цялата тази каша .....но такива като България нямат право на глас и на претенции .....такива марионетки се използват само за извличане на ползите им и нищо за народа им !

69

Анонимен

преди 8 години

Германия ги иска за да и работят за без пари

68

Анонимен

преди 8 години

Там техните събратя ще им организират сафари))) та затуй бягат при нас да ги посрещнем с хляб и сол))) ко да праиш-евроатлантически ценности?!

67

Членска карта №7

преди 8 години

до 76За вас явно,цивилизацията е творение на последните 700 години!

66

Баба Меца

преди 8 години

До Членска карта 7 51Съвсем правилна констатация! Още повече, че една добре известна медийна компания я лансира по целия свят. Същата онази, която на живо и ежечасно ни показваше и убеждаваше през 2003-та колко "демократично" и "хуманно" се насаждаше "демокрацията" в Ирак...Ако не сещате да ви подскажа - с три букви, започва със "C" и завършва на "N" с още едно "N" по средата...Сега пък иска да ни разплаче с такива кадри и да убеди света колко са коравосърдечни европейците...

65

Паметлив

преди 8 години

Ха-ха!Как Саудитска Арабия да приема "бежанци",като тя е основния организатор и финансиращ изпращането на същите тези "бежанци" в Европа!Откъде иначе те имат тия големи суми у себе си за да плащат без да им мигне окото!Това е война срещу християнството и тя се води с огромни пари!Естествено,възниква въпросът:Какъв е интересът на Израел от това?Ами не е сложно-наводняването на Европа с мюсулмани ще причини голяма война и ето ти го изпълнението на плана за "Златния милиард"!

64

без

преди 8 години

Да приемаме само бежанци специалисти в различни сфери / физици, биолози, лекари - както правят хамериканците. А не неуки *** дето тепърва ще се учат да смятат.

63

!

преди 8 години

От тая гледна точка един път и ние да се направим на мъже и ще е хубаво като завършим тази ограда да вдигнем една два пъти по-висока зад нея. Максимално да се ускори издаването на статут на бежанци и да ги товарим като унгарците по влакове и автобуси. Пък нека да ни наричат изостанали, расисти и ксенофоби.

62

Поп Грую

преди 8 години

Проблемът на Сирия е, че президентът й носи костюм и вратовръзка, а жена му носи пола и не е увита като пашкул! Като се замисля, проблемът на Сирия е, че има президент...Тарторите на страните от Залива ги знаем какви "пингвини" са.

61

!

преди 8 години

Иначе каквото и да кажем все още май сме малко по-нормални от т.нар цивилизовани европейци. В Дани им давали по 1000 не безработен и необвързан бежанец МЕСЕЧНО. Айде сега сметнете колко пари получават 10 коча като се настанят в един апартамент......10 000 еврака само да лежиш и да пърдиш! Това и в рая го няма.....Толерастията в Скандинавия е огромна....Брайвик уби десетки и получи....20 години.....по-смешно е даже от нашата реалност. Сами са си виновни.