102

Анонимен

преди 8 години

Меркел каза:" Няма да върнем никой" Тя няма право да говори от името на всички държави в Европа. Като няма да връща никой, сега да приема всички, а не да ми ги пробутва и на нас.

101

"европеец "

преди 8 години

Абе и аз ще се пиша бежанец,ко ше му е ,хвърлям си личната карта и айде-е-е у далаверата :)

100

Анонимен

преди 8 години

Защо се допускат постове, написани на латиница и не се трият?!???

99

Анонимен

преди 8 години

Зад всеки един приет стои семейство, умножете ги минимум по 5.Това е само първоначална бройка, за отскок. Размножаването ще дръпне само за 10 години тази бройка двойно и тройно. И ние ли сме най тъпите на планетата, че да храним и отглеждаме собствените си ликвидатори? И без това Париж, Лондон, Берлин са загубили европейския си облик, а за градове като Марсилия да не говорим. Те са си африкански!

98

До 126

преди 8 години

Точно така, нито един! Всяко друго решение е замазване на очите!

97

1989

преди 8 години

germancite ojiviaha ot sabarianeto na edna mega goliama ograda i 16 miliona bejanci ot ddr. i sa stastlivi i bogati pak. za razlika ot bednite i zatanali v ogromni kolosalni krediti amerikanci.sega samo luksemburg i belgia mogat da priemat 200 000 - 800 000 bejanci, koito kato gi razpredeliat po kvoti na evrodeputatite, evrosavetnicite, evrochinovnicite, kralskite semeistva, tsarskite semeistva, grafskite semeistva, djamii i carkvi.... i daje ste iskat oste novi nesavisimi popalnenia

96

Анонимен

преди 8 години

НЕ !!!Нито един!

95

Анонимен

преди 8 години

до гурбетавземи си ги при себе си

94

Анонимен

преди 8 години

Откъде накъде пк програми за установяване? ЕС от какво е съставен от суверенни държави или от марионетки, които изпълняват заповеди?

93

Блокиран в Дневник

преди 8 години

А защо само Европа?Русия, Австралия, Бразилия, САЩ, Канада - защо не?Демократична Либия - защо не?

92

Анонимен

преди 8 години

Би трябвало всички да бъдат депортирани в САЩ откъдето се финансира бежанската вълна. За пръв път малко полза от ужасното икономическо състояние на нашата Родина - почти всички тези хора се насочват на запад от нас. Разбира се по добре ще е да отиват зад Атлантическия океан!

91

ООН

преди 8 години

ООН защо не разпредели тези същите бежанци в САЩ, Япония, Австралия ?!?Скоро Европа ще бъде принудена да вдигне мрежа по цялата си граница, а сблъсъците като на гарата в Будапеща, Македония, днес на о.Лесбос ще се множат !САЩ и безхаберието на Европа ще докара най-страшната световна война, която всъщност вече е в ход. И не оръжията ще бъдат мощната поразителна сила !

90

...........

преди 8 години

Те искат Меркел, бе Антонио! Не Бойко. Освен това тя си ги покани и да си ги разпределя в нейния си двор. И какво значи "той напомни, че мигрантите, които нямат основание да останат в Европа, трябва да бъдат изпращани обратно в родината им." Нещо снимки на депортирани, някъде?А да нахлуваш в държава със сила, бутайки на първа линия децата си или бутайки ги на релсите, нещо по този въпрос...., Антонио?

89

Анонимен

преди 8 години

А колко да бъдат настанени в Америка ? Нека да ги попитат и емигрантите . Европа хуманно ще приеме да ги превози до там . Все пак да поделим отговорноста . Как мисли ООН ?

88

Анонимен

преди 8 години

Или остров Манхатън

87

Сандо

преди 8 години

нека им е на немците с тяхната прекрасна външна политика ... да ги наводнят и украинците дано !

86

УУУ

преди 8 години

ДА СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО.ТОВА Е БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ.СЕГА 200000 УТРЕ ТЕ ЩЕ СТАНАТ 200000000 ЗА ТОГАВА ИМАЛИ ОТГОВОР ТОЯ ГУТЕР?????ИЛИ ПАК ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯ.

85

Ес Умре!!!

преди 8 години

Ей, Малоунцици ще запалите Граждански войни бе!!? Ще пламне и Европа... Пращайте на границите войници огради... Това е Бежанска война!!! Ако не можете ще взимаме отпуски и бегом на границата... И ние деца имаме!!! Какво ще разпределяте те идат за помощи квартири и т.н...

84

Пешко

преди 8 години

До до 85 ПЕШКО-Смешконали това пиша и излиза някаква снимка с някъв субект, ама багдади ли е, не е ли - въпрос на гледна точка, мнения различни. Щото и Бюрек Дудук размахваше една снимка на младия Боко с разни мафиоти, ама не беше той. За Хилъри и Осама вече споменах.Иначе Маккейн ми е е неприятен и не ме засяга, но по- ми е неприятна, а и ме засяга, атакисто-бесепарско-путинистко-псевдопатриотична простотия, дето се лее на талази из нета

83

Анонимен

преди 8 години

Тия докато не задушат Германия няма да мирясат.