20

Анонимен

преди 8 години

Никакво преразпределяне на бежанците. Немците да си ги гледат а не да подберат здравите ,младите и образованите за тях а останалите ............ с по 5 ...

19

Адолф

преди 8 години

Да живее Генерал Ратко Младич!!! Най-големият!!!

18

Анонимен

преди 8 години

Орбан е пич.

17

Анонимен

преди 8 години

Защо да се преразпределят бежанците, те самите нямат ли думата? Те искат да отидат и останат в Германия или някоя друга богата държава. Какво са тръгнали да ни ги пробутват на нас в Източна Европа сякаш сме виновни, че слугите на САЩ им бомбандираха държавите. Сега същите тези *** да вземат стотиците хиляди бежанци, особено след като ги зарибиха за по-добър живот, демокрация и т.н. - да им го дадът директно, какво се крият !

16

Анонимен

преди 8 години

Ако през 56-та Западът беше помогнал на Унгария Полша, Чехия и Словакия бяха готови да се вдигнат съшо. А и нашите горяни още бяха в планините, разбиха ги през 57-***. Тогава нямаше да има бежанци и картата на Европа щеше да е друга. Но на Запада не му се разваляше рахатлъка.

15

2

преди 8 години

2. Ако тия прокудените Сирийци сега ги върнат в Сирия, алтернативата им е или да се присъединят към ИД или към армията на Асад3 Най-големия бежански поток е от Украйна към русия - повече от 3 мильона прокудени рускоговорящи. Но Русия не се оплаква, че Европа и САЩ създадоха хаос И във Украйна, нали.

14

хегеш-мегеш

преди 8 години

ВИКТОР ОРБАН - ПРЕЗИДЕНТ НА ЕС !

13

Анонимен

преди 8 години

СЕ ЕДНО ИМ КАЗВА ЕЛАТЕ :D

12

Абдулкарим

преди 8 години

Ааа, това сега нищо не е. Тези, които сега влизат, след година-две ще викнат братята и сестрите си, с техните деца и тогава ще дойдат 6 пъти повече хора. Европейците ще трябва да се постеснят малко.

11

Браво на Орбан

преди 8 години

Не е ***, като нашия.А по отношение на прокудените от Сирия:1. Защо бягат тия хора, кой уби 300 000 техни сънародници и кой подпали войната в Сирия. Не беше ли Европа и САЩ? Що реват сега от Брюксел а не си вземат стоката. Естествено че е проблем на Германия и Франция. Кой бомбардира Либия и създаде хаос там. Преди бедните африканци ходеха на гурбет в Либия, сега търсят спасение другаде.

10

Анонимен

преди 8 години

13, какво означава западът им обърна гръб? Всички унгарски бежанци бяха приети, а това че не тръгнаха да се бят с руснаците не мисля, че е изоставяне, а напълно рационално решение. От трета световна война никой нямаше да спечели!

9

Непушач

преди 8 години

Унгария първо да забрани пушенето в заведенията. Ето сами виждате, че държава в който се пуши навсякъде е ксенофопска и расистка и не признава никакви европейски цености.

8

Анонимен

преди 8 години

Моля, моля през 1956-та целия Запад вместо да помогне на Унгария, когато тя се обърна за помощ и обърна гръб.

7

Анонимен

преди 8 години

Прав е 3! 1956-та година близо 2 милиона унгарски бежанци заляха Западна Европа, които бяха нахранени, напоени и им осигуриха право на убежище. Сега същите тези унгарци, които знаят какво е да си бежанец, градат огради...

6

Анонимен

преди 8 години

Какво му е държавническото на човек отказващ помощ на хора в нужда? Моят дядо е бежанец от гръцка Македония по време на Балканската война! Добре, че тогава не е имало такива *** като Орбан, които да строят огради, които да попречат на дядо ми и семейството му да избягат от ужасът на войната!

5

Анонимен

преди 8 години

Браво на Орбан, не е сам в позицията си този път, така мислим и ние, прибалтийските страни, Полша, Чехия, Словакия и не само. Браво !!!

4

адвоката Недин

преди 8 години

Алооо МАДЖАРИ това не са бежанци,а обеспечени финансово ИМИГРАНТИ търсещи по добър живот,каквито бяхме ние 45г в тоталитарния СИВ.

3

Анонимен

преди 8 години

1956-та година дължави от половината свят приеха унгарските бежанците, но историческата памет на Виктор Орбан явно е доста кратка :( Да не говорим за унгарските бежанци през Първата и Втората световна война!

2

Ха ха

преди 8 години

Защо Господи награди унгарците с Орбан, а наказа българите с БОКолуци?...!!!

1

new

преди 8 години

vsichki bejanci iskat v belgia i luksemburg pri Junker