20

Пенка

преди 8 години

В Созопол съм , плаж Харманите.Чадър+ 2 шезлонга - 20 лв.Плажът не се чисти - фасове и стъкла в изобилие! За какво се събира такса , честно незнам...Иначе не сме стигали до аптеката.До там можеш да стигнеш по-скоро от обяд в заведенията наоколо..

19

Анонимен

преди 8 години

Пфу, и аз си преебах здравето кат ходих преди седмица на море, да го *** :)Догодина или Турция иил Гърция !!!

18

:-)

преди 8 години

Всичко има и добра страна - след този сезон повечето ни сънародници осъзнаха, че шезлонг от магазина струва 83-200лв, и цената на Лопедиум е нищо сравнение със срама :-). Една бизнес идея - за сезон 2016 шапките за плуване ще са хит... Особено тия с антибактериално покритие.

17

я

преди 8 години

Проблема е,че старите пречиствателни станции са правени за определен капацитет хотели с конкретен брой туристи,които могат да бъдат настанени в тях. Презастрояването,увеличения брой туристи и ниския капацитет на станциите,плюс стари пречиствателни станции води до фекалии във водата, диарии, лекарства и т.н.Затова въпроса е лишен от смисъл.Първо е по-скъпо,второ-мръсно,трето-връщаш се болен,заплащането на шезлонги и чадъри -от този безценен фекалиен рай, единственото спасение е да не го посещаваш

16

Анонимен

преди 8 години

Бях на Камчия-руснаците ги нямаше.Егати кефа - не концесионен плаж , огромен , съблекални , душове.Така трябва да изглежда цялото черноморие.

15

Анонимен

преди 8 години

Навремето Фънки и Амебата пееха "Big shit river blues"

14

Анонимен

преди 8 години

Не съм ходил на море от 2г. по финансови причина и не мога да споделя скорошно мнение, но едва ли нещо в тези 2г. се е променило в положителна посока имайки предвид какво се тиражира напоследък в пресата. Последните ми 3-4 морета бяха на Обзор, в началото беше спокойно градче с много голяма и свободна плажна ивица. С всяка година свободната ивица се намаляваше и дори да бяхме 10 човека имаш впечатление че плажа е пълен. Първоначално имаше свободна зона за волейбол, а после я превърнаха в бар.

13

Анонимен

преди 8 години

Добре е да се повтарят многократно впечатленията от нашето черноморие. Хубаво е да има все по-слаби сезони, докато т.нар. хотелиерски бранш не се сепне, па да вземе да задели някой лев и да оправи пречистването на отходните води! Срамота е!

12

оценител

преди 8 години

С билет до аптека и точка.Не мислете,че когато вие гмуркате във водата представлява синьото море.По-точно вие всъщност гмуркате през голямата тоалетна дупка и се озовате насред пикнитяна и фикалиите.

11

хаха

преди 8 години

българските плажове са идеално място за СПА-уринотерапия

10

цитат

преди 8 години

дон МафиозоАлчни тарикати с две леви ръце съсипаха туризма!

9

йй

преди 8 години

\Дъх на канализация

8

до нехотелиер

преди 8 години

Кат са побили чадъри и настанили "шезлонги" за от 30 до 50 кинта дневно - ще чистят плажа всяка нощ.Както беше по времето на пробития соц.Компрендо?

7

Нехотелиер

преди 8 години

Е какво са виновни хотелиерите, че хората си хвърлят фасовете по плажа? СПРЕТЕ ДА СИ ХВЪРЛЯТЕ ФАСОВЕТЕ *** ***!!! С малко дете човек 5 крачки не може да направи без да се наведе да махне фас от ръката на детето си...

6

Анонимен

преди 8 години

От анкетата виждам 6% "хотелиери" от Лозенец и 6% - от останалата част на Кафяво море.Хахахах.

5

Емил Николаев

преди 8 години

На плажа на Златни пясъци,точно срещу х.Бонита видях бездомни *** улични кучета които серяха досами водата....и беше пълно с деца и почиващи! В бъдеще няма въобще да се замислям дали да ходя на"нашето"черноморие!....

4

Bambi

преди 8 години

Бг плажовете са еко тоi химически тоалетни

3

Moрски

преди 8 години

По северното черноморие има супер плажове,като започнем от Север на Юг, Крапец,Езерец,Русалка,Албена(най-добрия пясък),Обзор..

2

дон Мафиозо

преди 8 години

Алчни тарикати с две леви ръце съсипаха туризма!

1

Анонимен

преди 8 години

Дано едно цунами да мине през Българското черноморие и да отнесе бетона и чадърите им, да изчисти всичко от мизерните и нагли бизнесмени.