28

Анонимен

преди 8 години

А-ааа! затова ли разбутаха и Египет ?ясно!

27

ГУРБЕТЧИ ЙОВО

преди 8 години

До Гурбетчио,Я кажи защо 164 села са заличени от картата на България. Я кажи защо едно село има само двама жители. Я кажи какво се случва в село Сладун край турската граница. Понеже си много отворен затова те питамАМИ ТЕ ХОРАТА ОТ ТЕЗИ СЕЛА СА ТУК В ЗАПАДНА ЕВРОПА ! НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ЖИВЕЕ В ДЪРЖАВА ЧИЙТО НАРОД САМО РУШИ ,А НЕ ГРАДИ ! НЕКАДЪРЕН НАРОД СТЕ И ЗАТОВА ВСЕКИ ГЛЕДА ДА СЕ СПАСЯВА В ЗАПАДНА ЕВРОПА ,САЩ И КАНАДА ! ГОЛЯМА ПРИЛИКА ИМАТЕ С РУСНАЦИТЕ ,САМО РУШИТЕ И ПРАХОСВАТЕ !

26

Чекист

преди 8 години

ГУРБЕТЧЪЯГУРБЕТЕФЕНДИ много сериозно виждане по въпроса имаш. :)

25

Анонимен

преди 8 години

40 чети поста от ПУТИН.Там се казва защо.Ти соросоиден индивиде не тъжи за руския народ,има кой да се грижи за него.

24

Находище

преди 8 години

А руските находища стигат за 300 години да захранят целия свят и цената за добив е смешна. Знаете ли колко струва да се добива газ от 3000 метра морска дълбочина?Тази статия отново е пропаганда

23

ГУРБЕТЧЪЯ

преди 8 години

ТАКА НАРЕЧЕНАТА велика русия Е НАЙ-ДОЛНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА ЩОМ НЕ МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВА РАЦИОНАЛНО ПРИРОДНИТЕ СИ БОГАТСТВА ! РУСНАЦИТЕ МИЗЕРУВАТ ОТКАКТО НАЦИЯТА ИМ СЪЩЕСТВУВА ,А ДО 20 Г. НАПРАВО ДЪРЖАВАТА ИМ ЩЕ ФАЛИРА ! НЕ Е ВАЖНО САМО ДА ИМАШ ПРИРОДНИ РЕСУРСИ ,А ПО-ВАЖНО Е ДА ИМАШ АКЪЛ И ДА ПРОИЗВЕЖДАШ РЕНТАБИЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ,КОИТО ДА ПРАВЯТ КРАЙНИЯТ ПРОДУКТ ХЕМ ЕВТИН И КОНКУРЕНТЕН ,ХЕМ ПЪК ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ЕВТИН ДА НОСИ ПЕЧАЛБИ !

22

Игри

преди 8 години

Защо не се казва, че доста от газовите находища в Норвегия се изчерпват и Германия ще компенсира с 3та и 4та тръба на северен поток. А Българите ще са прецакани да купуват скъп египетски газ от дълбоководни платформи пето поколение.

21

Аз

преди 8 години

До НФБА знаеш ли Китай на каква цена купуват? 199 долара за 1000 кубически метра! А ние купуваме на 600! Правиш ли тъкната разлика червенотиквенико?

20

ПУТИН

преди 8 години

Роби,Русия вие не я мислете!Мислете за държавата си защото от 25 г.я продават и подаряват на разни евреи и с това даже не могат да се справят добре.Все още има за крадене във вашата страна.И при нас беше така,но руският народ се оказа мъдър народ и сега Русия е по-велика от всякога.

19

Анонимен

преди 8 години

Абе то и ние от 6 реактора, затворихме тези дето произвеждат евтино, а ще си мислим за нови дето не знаем кой ще ги плати и на каква цена ще произвеждат, но е важно идеи да има.

18

Чекист

преди 8 години

До Оп саТака е :)) Пак стратегии, анализи и схеми. Кво можело и как можело... Остана само някой да го направи и плати...:)) Европа малко като българска кръчма. Всички много могат, но когато се донесе сметката, всеки се оглежда и услушва... :))

17

Анонимен

преди 8 години

А дано! Веднъж завинаги да се оттървем от зависимостта си от руската *** в Кремъл!Амин!

16

Оп са

преди 8 години

Били открили...Очертава се възможност..Има шанс.. Би могло и т.н ...Това е ЕВРОПА дава надежди...щот са без пари.А руския газ тече ли-тече

15

Анонимен

преди 8 години

По-добре газпром да губи отколкото да се лее кръв в Украйна

14

Putin

преди 8 години

Ще си го преместя в другия крчол.

13

Анонимен

преди 8 години

Е че Газпром се обезцени 4 пъти. Американците не прощават

12

123

преди 8 години

"Били открили...Очертава се възможност..." - дрън-дрън!Когато СЕ докаже, ЧЕ ИМА и изградят съоръжения, тогава може да се говорят ГРЪМКИ приказки.Всички са майстори на ГОЛЕМИТЕ думи! Аман!

11

до 16 ура

преди 8 години

На колко си години?.

10

Фактите

преди 8 години

През 2011 година цената за една акция на Газпром беше 12 евро, в момента е 3,75. Вие си правете сами изводите, колко се е обезценила компанията за 4 години. И това е само началото!

9

Анонимен

преди 8 години

Европа наистина потребява много газ, но предимно северна и западна европа. А тук става въпрос за южна, където бай *** още се топли на ток, понеже е най-евтиния в ЕС и други не толкова развити икономики, на които тези залежи ще са достатъчни за десетилетия.