9

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ обеща,че щял да се бори с контрабандата! Това изказване може да предизвика само смях и сълзи сред избирателите.Вожда на ГЕРБ е първенец в тая област.За матряла анфетамини ,за богоизбраните кока.Правят на година по 1-2 акции за залавяне на наркотици и си мислят,че народа е *** и не знае как се пълнят партийните каси на вождовете.Бокоо,Бокоо,колко майки разплака и бащи,вместо да се скриеш,ти наглееш!!!

8

Хей Цецко..

преди 8 години

Съд и затвор за вас и вашите креатури!

7

Благоевград

преди 8 години

"Съдебната реформа е задача номер едно, определи Цветанов." - Ми че как, нали трябва да отърва кожата хитрецът!До всички предходни коментари - Прави сте, ама какво от това, само си говорим всички, а тея в парламента ни таковат ..мата!

6

Анонимен

преди 8 години

Да, псуваме, ама като идат по селата и градчетата ги посрещат едни *** бабички и лелки с погачи и се бутат да се снимат с тях! Вместо да ги посрещнат със сопи и развалени яйца. И после как да не си вярват, че са богоизбрани тия жалки и малки ***?

5

АК-47

преди 8 години

Ей, хораааа, в НС говори един от най-корумпираните хора в тази държава, с ефективна присъда...., и говори за борба с корупцията?.?. Стадо сме...

4

Анонимен

преди 8 години

ЩЕ ПОВЪРНАААААААААА,,,,,,,,

3

Анонимен

преди 8 години

Ти вече се доказа, Цв.Цв., престъпник такъв!

2

Анонимен

преди 8 години

дойдоха избори и те се разработиха, ще кажеш, че досега не бяха те на власт, та тепърва ще си определят приоритети

1

Анонимен

преди 8 години

Това е поредния цинизъм от Цв.Цв..Всеки път щом се зададат избори започват да се вадят приоритетите на властта.Какви борци за справедливост и реформи били,какви важни задачи им предстояли,как ,като лъвове се биели с кого обаче не е упоменато.И кръговрата е пак същия,нито за толкова години съдебната система,нито здравеопазването,нито ,култура,образование,икономика имат някакъв напредък.Как пък си вярвате?