24

Анонимен

преди 8 години

Руските *** яко са се притеснили за ЕС. В Русия я има 5-6 руснака останали, я не. Пълно е с всякакви -станци и всеки 2-ри "руснак" говори на развален руски - хайде гледайте се в канчето и не го мислете чак толкова ЕС.

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонименняма германия, франция и италия. те минават през нас, за да стигнат до тях. имиграционната ни политика е обща, но ще продължат да прииждат с години. единственият начин да се реши проблемът е да се свършат войните, но и това няма да се случи никога. или затваряме границите моментално, или си търсим друго място за живеене.

22

Гнило в Дания

преди 8 години

А така, давайте по 1000 евро на месец на всеки Меринджей който си изсипе аканите шалвари в държавата ви да лежи и прави малки меринджейчета и ше прокопсате! ***!!!

21

Анонимен

преди 8 години

До муспиКаква бяла раса ще се обединява бе тикво. Ти история учил ли си въобще ?

20

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЕдин бежанец в дания взема колкото 4 работника в ***!----------Ша са сетиш ***, не знам за какво сте се притеснили че някой в Бг искал да идва. Да не са будали :)

19

Бубчо

преди 8 години

Все повече бели хора ще започнат да се бунтуват и има за какво.Ще си издигнат сами Адолф Х. и тогава .....лошо.

18

КАРААМДЖИКЛИЕВ

преди 8 години

Скоро идва Курбан байрам.Ще ни пускате във всички посоки.Ще ни давате помощи да купим жертвено животно.

17

Jericho

преди 8 години

Къде изчезна раздела 'Наука'?

16

Абдулкарим

преди 8 години

Всички от европа ще дават пари за бежанците. Иначе няма европейски ценности.

15

Анонимен

преди 8 години

Според мен са излезли на пикник. Не е възможно да прекосяваш континенти с едно чанте под мишка.

14

Абдулкарим

преди 8 години

До TulskiГовориш с езика на омразата. След половин една година Европа ще е различна и такива език на омразата, както и ксенофобия, няма да допуска. Само толерантност и съдеисдване за бежанците. Европеиски партамент е казал да има толерантност и джамий значи ще има толерантност и джамий. Такава е волята на Аллах.

13

Анонимен

преди 8 години

Погледнете снимката, навсякъде около тях *** ... ползват и мятат. Боли ги фара, че цапат.

12

Анонимен

преди 8 години

Много бързо забравиха карикатурите на пророка. За някои от тях изпита трябва да е 3 свински пържоли. А за представителите на слънчево-горските демокрации да помогнат на ФАЩ с населяване на Арктика.

11

Анонимен

преди 8 години

В най-скоро време ЕС ще се разпадне и отново ще върнат граничния контрол. И целият тоя Шенген и Евро съюз ще потъне в канала. Живея в Германия и на немеца му е писнало от толерастия. Нищо чудно и да върнат визите. Тия скакалци решиха, че е мед и масло в тези държави - ако политиците не се вземат в ръце, народа им ще ги измете.

10

защо го правят?

преди 8 години

11000 датски крони са 1474 евро, а не малко над 1000 евро!Будалите датчани събират измета на Африка да си живеят при тях царски, при това без да работят.

9

Ах морето

преди 8 години

Колко бил взимал българския работник?!500 лева ли?Питайте бачкаторите на Морето, колко от тЕх ще си вземат последните заплати.

8

Анонимен

преди 8 години

През цялата история на човечеството хората от даден етнос са се борили, за да имат собствена държава. Границите са отвоювани с кръв и смърт, и законите, и порядките са градени поколения наред. И сега изведнъж сме били задължени да си предадем територията на някакви хора, които нямат нищо общо с нас, че и да ги издържаме на всичкото отгоре, според някакви измислени ценности, които са в разрез с нашите. А на всичкото отгоре те изнасилват и извършват престъпления! Правителствата за чии интерес рабо

7

Анонимен

преди 8 години

Фактически в никоя държава от ЕС не ги искат! Ние граждани ли сме на тези държави или какво? Как така някой ще ни налага отвън правила?

6

Анонимен

преди 8 години

11000 крони малкооо над 1000 евро?????

5

onzi

преди 8 години

Тия като ги гледам ,направо са семейство Работохолици!