7

Анонимен

преди 8 години

Щом получават социална помощ от ЕС, мъжете бежанци подлежат и на казарма и с няколко дивизии от бежанци може да смачкат джихадистите на ислямска държава. Няма български войници и християни да се бият вместо тия търтеи, а те да живеят на гърба на християните в ЕС.

6

Б.Б.

преди 8 години

Да бъде съден всеки който се осмели да нарече клетите бежанци....джихадисти ! Достатъчно се занимавам с пенсионери , студенти и всякакъв вид шилета .....само да ми реват че това нямали онова нямали ! Я се стегнете бе ! Тая държава да не ви е бащиния ?

5

Винету

преди 8 години

Стига глупости хората просто разширяват производството на дюнери из Европа с което допринасят и за икономическия растеж. Докато има дюнери ще има мир, няма от какво да се безпокойте, нас дюнера ни пази

4

Валентин

преди 8 години

Малка вероятност значи? И как я изчислихте? Какви са цифрите? 1%? 10%? За период от 1, 5, 10 години? Каква беше методиката на анализа? Изобщо има ли някаква мисъл и логика зад това изказване или се водим от пожелателност и пропаганда?

3

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Има ли нещо общо между главорезите от ИД, талибаните, Правый сектор, Ал-Каида и останалите техни колеги?Ние отговаряме: Да има! Всеки един от тях, на някакъв етап, е бил подготвян от Цру. Цру е най-голямата терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

2

Ах морето

преди 8 години

Олинклузифни туриста са от ултра сегмента.Другарките Бокова и Кристалина да се разберат още този мандат, може да им е последен!

1

Анонимен

преди 8 години

Живеем исторически момент!!!!!Опасността е малка почти нулева!!!!!!Просто полагаме основите на НОВА ЕВРОПЕЙСКА ДЖАМАХИРИЯ с център Брюксел!!!!Е,преди близо 500 години успяха да стигнат само пред портите на Виена!!!Сега без бой се отзоваха,чак в Брюксел!!!!