79

Анонимен

преди 8 години

Източна Европа не граничи с държави, в които се води война. Поради това в нея не може да има бежанци. Това са най-често нелегални емигранти. И френският министър и Меркел, вместо да се грижат за така наречените бежанци и да леят сълзи за тях, да се погрижат за собствените си граждани, защото са на изчезване.

78

....

преди 8 години

Аз ме мога вече да разбера има ли изобщо смисъл България да седи в ЕС... Така или иначе нас ни имат за по нишши от тези араби, не печелим кой знае колко от Ес... По добре да се махаме и да се обвържем с Русия, а искам да кажа че Ванга беше права за жалост, Европа ще бъде ислямизирана, това е факт, така че нека следеваме нейните съвети, и както е казала да бъдем с Русия, за да сме добре след време

77

Боже , боже...ха,хаа

преди 8 години

...сасви червени крокодилски сълзи се леят тука за АРАБСКИТЕ ДИКТАТОРИ ....ИБРИЦИТЕ НА МОСКВА!!!/..снабдявани редовно с руско оръжие и химическо от Кремъл../Мъка , мъкаааааааа.....ха,ха,хаааааааааааааа.....няма вече долари от арабеските ..!

76

Анонимен

преди 8 години

Още преди да започне войната в Сирия разни драпаха до Европа както могат. Покрай бежанци, преследвани и т.н. се довлече всяка мързелива ***. И точно тази *** са най-наглите и безочливи. Сред бежанците има и много свестни хора, винаги най-голямо впечатление оставя утайката на обществото.

75

kaihou

преди 8 години

Франсетата да реват на "съюзниците" отвъд океана, които се оказа,че и ги шпионират. Не съм им се хванал аз на въдицата да им прецаквам държавите. Краварите са далеч и много добре знаят, че Европа ще го отнесе. Да им ги пращат с кораби да си ги хранят. Стига са ревали на нас тия жабари.

74

НФБ

преди 8 години

Аз не съм искал да се сваля Кадафито. .Садам. .са се сваля законното правителство на Сирия. .Само защото има руска морска база..това е истината..Арабските пролети бяха инициатива на службите на сащ. ..Това бе мащабна операция ...срещу страни близки до Русия. .Днес подкрепят Фашагите от Киев. .

73

sallaadin

преди 8 години

Г-н Фабиюс: САЩ трябва да поемат отговорността си!!!

72

НФБ

преди 8 години

До Шаран_БГФранция нали уби Кадафито. ..Сега да приема бежанците и да не мърка. .Преди арабите живееха добре имаха средна класа. ..Много хора ходеха там да работят от източна Европа. .имаше социална политика ..Сега е ад и гражданска война..Това са фактите. .това вижда света след арабските пролети ..провокирани от сащ ...НПО си изиграха своята зловеща роля .Сащ и запада са Двуличници. .Има и други истини. .за демокрацията...Днес спекулативно мачкат страните дръзнал и да се опълчват на к

71

Анонимен

преди 8 години

г-н Фабиюс а как се държи Западна Европа.....

70

стефчо

преди 8 години

бе айде стига с тва лицемерие бе,нито един не иска да остане в Бъкгария ...тука е суша за тях ,няма какво да цоцат ,няма кой да им дава по 1000 евро на месец да лежат и да се множат. те знаят къде е айляк и натам отиват....искам и аз да съм бежанец

69

дебелогъз депутат

преди 8 години

До ЖороПърви...грешиш не е 340лв менемалната заплата като те ударят данъка а 290лв.Тия заплати не се отнасят за 240 бого избрани любимици.

68

Шаран_БГ

преди 8 години

Г-н Л.Фабиюс не можа да изтърпи "чистите български граждани" и по майтапен ред ги върна у нас! Ако не той - негови колеги. И като се има предвид, че сме " бир парче" европейци!Заплакал сега за тези, где се мушкат нелегално у нас, у Унгария,у Италия..... Върви им разбери моралните ценности на френците! Ама като опре работата до пари - не дават !

67

Анонимен

преди 8 години

А западна Европа е лицемер,защото след три месеца ще ги върнат обратно от там където са дошли...тоест от Балканите.До тук не съм чул САЩ да приемат 5 000 бежанци,защо?

66

Анонимен

преди 8 години

Тия *** не разбраха ли, че всички дрипльовци натам драпат и именно тях пазим. В Източна Европа остават незначителен брой, всеки се е устремил към богатия запад. Няма да го изядем ние в случая и аз предлагам наистина да ги пускаме да минат по-бързо.

65

Анонимен

преди 8 години

Спокойно, всички бежанци и без това са тръгнали натам. Ще ги видим франсетата как ще пропищят след време, ама на никой няма да му пука за тях.

64

Анонимен

преди 8 години

франсе, да си гледа там френските *** (дето подпалиха Париж преди няколко години, заради едве убити ***) и да не се меси във вътрешните работи на суверенни държави!!!

63

Анонимен

преди 8 години

То и аз определях като скандално ръчкането на арабските пролети, сирийските "опозиции" и т.н. от франсетата, ама ... кой сам аз!?Един скандален източноевропеец...

62

Анонимен

преди 8 години

Защо се правят на ударени от Франция. В ЕС има правило през чиято граница влязат емигрантите там и остават и ако после ги хванат някъде из другата част на ЕС ги връщат в държавата през чиято граница са навлезли за пръв път в територията на ЕС. Т.е. това са пограничните държави- Унгария, България, Гърция, Италия... И нашата граница реално е и граница на ЕС, да се замислят чии двор пазим, дали е само нашия?

61

Анонимен

преди 8 години

Мечтата на богатите страни: Източна и Южна Европа да възспират или задържат на територията си имигрантите :))) Няма да стане тази. Кой им бомбандира държавите? Кой ги зариби с демокрация? Франция, Германия и Великобритания да се стягат, че имигрантите идват с десетки хиляди всеки ден :))) Много се радвам,че тези страни-терористи си получиха това което си просеха.

60

Анонимен

преди 8 години

АЗ СЪМ В КАНАДА И ВИ КАЗВАМ ОТ ОПИТ,ТЕЗИ БЕЖАНЦИ СА МНОГО МНОГО МНОГО МРЪСНИ, ПОДЛИ, НАГЛИ, ЛЪЖЦИ, КРИМИНАЛИСТИ, ЕБ..ЧИ, МЪРЗЕЛИВИ И ГАДНИ!!!НЕ ПУСКАЙТЕ ТЕЗИ МОБИЛНИ БОМБИ В БЪЛГАРИЯ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В МИННО ПОЛЕ!!!АЛЛАХ ЛИ Е, БОГ ЛИ Е ТАМ ГОРЕ, КОЙТО И ДА Е ДА НИ ПОМАГА ЧЕ ЗАРАЗАТА ИДЕ!!!ДРЪЖ СЕ БАЛКАНЧАНИНО!!!