9

Анонимен

преди 8 години

Квартал ,,Изток'' където е съсредоточено бялото братство не е бомбардиран от англоамериканската авиация. Не може да се отрече обаче, че в този квартал са живеели много питомни хора, нямащи нищо общо с бай ***.

8

Аман от тези

преди 8 години

Дъновистите в България са голяма мафия и непрекъснато си пробутват глупостите из медиите.

7

Анонимен

преди 8 години

Този мошеник, докато мъжете са били на война е омайвал жените им с подобни безумия, не почиващи на абсолютно нищо. Безмислени брътвежи, следващи елементарна житейска логика. Шарлатанин, заклеймен от Българската православна църква.

6

Varna

преди 8 години

И сто минуса да ми сложите няма да промените факта , че Дънов е мошеник и се е кланял на рогатия ! Дори книжката му е пълна с еврейски звезди и слънца с крила /бог РА / . А основното му учение е ...пентаграма -баш най-сатанинския символ ! Лека вечер .

5

Varna

преди 8 години

Тоя Дънов никакъв учител не е и никакъв християнин ! Хора не се лъжете по тази секта ! Тези хора в бяло дори не осъзнават че всъщност се кланят на луцифер ! Дънов е масон сатанист , обучен в САЩ и дошъл тука да търси балами !

4

хааааии

преди 8 години

Когато една жена готви, тя трябва да пее. Ела та виж, за гаджето ми готвенето се изразява в поръчване на китайско по телефона. Ей сега ще я питам дали може да поръча следващото пеейки та да е по-здравословно.

3

до 11 (коментар 2)

преди 8 години

Човекът е умен, защото дава и спазва прости съвети, до които всеки един от нас може сам да стигне ако се вгледа в природата и послуша тялото си. Хората забравиха да се хранят с проста храна. Тези миш маш съвременни вкусове, консерванти,оцветители, обогатители и т.н. ни правят болни и дебели. Качество е важно, не количество. Даже много малко храна му трябва на човека

2

До 2 и 3

преди 8 години

Има хора, които ядат и без да са гладни - веднага може да ги познаете по наднорменото тегло - ето за тях е този съвет, човек да яде само, когато е гладен!

1

Бах

преди 8 години

Ми то аз ям само като съм гладен , *** съвета :)