42

BG

преди 8 години

Ха, ха, ха - добре че има подобни новини, та малко да се разсмее човек през деня :))) Г-н Борисов определено си е сбъркал професията - с подобни изказвания би могъл на взриви залата от смях в което и да е комедийно шоу :)))Фуражките щели да внасят респект :)))Точно обратното - като им видят бежанците тлъстите кореми и бузи и денонощните им копуни веднага ще си кажат "Е.. си богатата държава" :))))И хоп - мърдане от България няма :)))

41

socialen

преди 8 години

Тая демокрация стана много скъпа! Тука 51 милиона за избори, там 50 милиона на избори! Защо да не вземем да спрем да гласуваме! На Борисов, Цветанов и ГЕРБ не им трябват избори да "управляват".Демокрация може, ако има пари и финансовият министър я позволи!Отделно, рискът, може да се изберат други освен ГЕРБ, така намалява.

40

Анонимен

преди 8 години

ВОци-герой на социалистическия труд и капиталистическия строй,оле.

39

Идея

преди 8 години

Доналд Тръмп - президент! Ама на България. Той знае какво да прави с бежанците и имигрантите.

38

Demokrat

преди 8 години

Slugata si ostana sluga - na vremeto sloguvase na "komunistite" a dnes na "demokratite" ...

37

Анонимен

преди 8 години

До Весело да става Той беше гасил и ,,хиляди пожари ,, и постройл ,,хиляди опери и театри,,. Та какво да се чудим-Четвърти километър ?

36

Анонимен

преди 8 години

Военните внасят респект, ако дойдат лошите, разясни Борисов. Истинска армия, истински военни имахме преди повече от 25 години. Сегашните ни " Увоенни" и за парад не стават - камо ли Родина да защитават.

35

Анонимен

преди 8 години

"Аз съм залавял маса крадци в кариерата си...." и като се събудих,то краката ми били отвити....

34

Анонимен

преди 8 години

Боко,щом маса крадци си хванал ще пратим тебе,ти знаеш как става тая работа...

33

гошето

преди 8 години

Два въпроса: 1. Лошите не са ли вече дошли или аз съм се заблудил? Ако все още не са дошли, а дойда, няма ли да се уплашат от видяното и сами да избягат? Това ако не умрат от смях виждайки армията ни, както се отбеляза по-долу!

32

Бойко Борисов

преди 8 години

Днес няма лентички и трябва да говоря за друго...То много мъчно бе...Как го правят другите...?Тежко е да си Премиер....Тежко е да мислиш за всичко в тая държава.То горива, бежанци,комисионни,рушфети,горива,бежанци,комисионни,комисионни,комисионни....

31

Анонимен

преди 8 години

Най много да върнат казармата и да увеличат броя на воените които трябва да храним

30

много по гневен бг

преди 8 години

мили ми Бойко мандалото хлопна много късно се сети че БГ отива, кво ке правиши стези уж войничета с пушки без джепане.Докато си все още на върха връщай наборната служба и бившите Гранични войски ,до некой време поколенията да запомнят с това че си спасил БГот преселение.

29

Ванка

преди 8 години

Защо тогава е станал пожарникар, сигурно там е имал връзки?ъА,че военните всяват респект е вярно, но кои военни и пред кого, щото освен на парад и пресконференции по телевизията никой не виждал тези достолепни мъже да се занимават с нещо важно и полезно в държавата?

28

anonimen

преди 8 години

prav e,che bejancite triabva da se vrashtat po rodnite im mesta.inache tuk shte nastane goliama kriza za hrana. tova preselenie e izkustvenno,voini vinagi e imalo,no nikoi ne e nastapval taka kam Evropa. tuk celta e da se isliamizira Evropa. i tova ne triabva da go dopuskame.,ako sme umni

27

Анонимен

преди 8 години

''Малка част от армията да помага''От коя армия? Нашата не може да напълни Васил Левски, пък си представям как ще пази границата.

26

непукист

преди 8 години

Ха-ха какъв респект може да има някой от тази сбирщина от такива които не могат да си намерят свястна работа и от немай къде са станали военни и за пари ги пращат насам и натам да обслужват чужди интереси.

25

БЪЛГАРИН

преди 8 години

тоя пак говори глупости и не иска да свъши това което трябва. общата дължина на границата с турция е 259 км! идва по 770 000 лева на 1 км! т.е. ако не можеш да построиш 5 метра стена с ток термокамери и минно поле (700 хил мини останаха от гръцките) идват по 2700 мини на 1 км или на всеки 100 м по 7 мини, и то без да се купуват други което не е що имаме и родни, аз не знам какви магистрали строи за по 6 млн на 1 км! говорим само за бетонни блокове като гръцката ограда с турция. ПРЕДАТЕЛ!

24

Анонимен

преди 8 години

Единственото нещо за което поне малко има единство на нацията Телената ограда с Турция и границата.. Орешарски започна оградата , Боко продължи въпреки натиска на *** елементи..

23

Баба Меца

преди 8 години

Тъкмо зе да ми става тегаво, че цял ден не Му видях физиономията изтипосана в сайта, и ето че редакцията се поправи! Сега ми е едно лекооо, лекооо на душата...И ракията ще ми се услади, зер един ден кат' не го покажат някъде, слънцето немой заляза! А сега съм си спокойна! А Той даже обеща да обезпечи (от джоба си ли??) ремонта на аеропланите и гледам лошите се разтрепериха от страх от неимоверната мощ на армията ни...Абе що не Му...да не казвам кво, че ще ме изтрият...