42

ставри

преди 8 години

Защо не се натискат за развитите арабски държави като:Кувеит например,ами идват тука.САЩ разпалиха конфликтите и сега друг да им сърба попарата.

41

до азармо

преди 8 години

остави го, всеки има право на мнение. освен това съм убеден, че никой не знае как трябва да се организира ЕС в случаи като този, а ситуацията е наистина тежка.

40

Засрамете се

преди 8 години

Как може Путин да е наел толкова *** червени ***, които бълват простотии във форумаи не виждат по далече от ръба на чинията си.Излизайте от ЕС щом не ви изнася и се присъединявайте към Северна Кореа. А пък " Днес.Бг." Би трябвало да изтрие фашистките ви драсканици, но явно вестникът е за определена публика.

39

Анонимен

преди 8 години

Всички просветени и умни в САЩ и ЕС трябва да бъдат унищожени,на тяхно място трябва да дойдат невежи бежанци, които по-лесно ще се управляват от властващите след 1971 г в САЩ и ЕС некадърници и престъпници- това е превода на думите на другаря Йошка от български на български.Но играта на "демократични избори" в стил "Тука има-тука няма" с 2 или повече политически "шапки"- в България БСП,СДС,ДПС,НДСВ и т.н.- скоро ще стане викторина с жесток въпрос:"Шапките ги имаше,но къде са политиците?"

38

АА

преди 8 години

ОКУПИРАТ ЛИ ЕВРОПАТА .СТАРАТА ФРАУ КАК ЩЕ СЕ БАРНЕ С ШАЛВАРИ И САМО ОЧИТЕ И ЩЕ ЩЪКАТ .

37

7

преди 8 години

Тоя гнусен еурогей и *** им там дума не казаха досега, че българите живеят с доходи под жизнения минимум. Мога мога само да им пожелая да го духат !

36

аман

преди 8 години

Нахлуването в Европа на големи маси мюсюлмани ще предизвика огромни проблеми. Така наречените бежанци са хора с коренно различна култура, мнозинството с промити от исляма мозъци, с налудничави идеи и не мислещи за никаква интеграция. Мястото им е там от където са тръгнали. Там да си решат проблемите, които сами са си създали, вместо да ги пресъздават в Европа.

35

Паметлив

преди 8 години

Тая ограда малко менте ми се види!По-зле и от нашата.Тия за плет-завал не са ли чували?А има и био-вариант,но му трябват две години за да израсне-т.нар. кара-челия(много бодлив трънак).

34

до 43

преди 8 години

верваш ли си. ама да не подкрепя некой друг ИД.

33

честито

преди 8 години

До края на годината, благодарение на американските бомбардировки, в Европа се очакват 2 милиона бежанци! Честито!

32

Анонимен

преди 8 години

Наивниците, винаги губят.

31

муспи

преди 8 години

Всички които пишат по емигрантския въпрос са все евреи. Те ни съветват какво да правим, как да си подобрим генофонда, популацията! А да е ставало въпрос че изсраел не приема бежанци макар че граничи с тях?! Тях не ги спират на израелската граница, диваците си знаят кой командва света и от къде тръгват автобусите за България.

30

Анонимен

преди 8 години

Йошка, само ако знаеш колко си далече от същността на приблема?Презокеанските ви съюзници с техните цветни революции и пролети ги заджуркаха тези попари, а сега ние да ги сърбаме! Тетка Меркел се оказа ам.*** и нищо повече!

29

Анонимен

преди 8 години

На Йошката му плащат да щракуца с Фотомаимунката ако му плащаха да щракуца с Снайпера Други изражения на лицата биха имали Ромите с Ножиците за Ламарина около ОградатаОградата е Част от Държавата. държавно имущество която не бива да бъде Разрушавана от Частни Лица и Трябва да бъде Бранена С Оръжие Както Целоста на Страната

28

муспи

преди 8 години

Йошката Фишер е евреин и ето как ни дезинформира. От Европа бягали, но бягали все в бели държави, да не говорим че войните и проблемите на Европа са устройват от евреите. Сега диваците бягат в белите държави, не искат и да чуят за братските народи. Евреите устройват воините там, те устроиха "арабската пролет" и поредицата диваци от Мароко до Египет станаха свободни. Всички бягат, преди бяха само предприемчиви авантюристи. Евреите им осигуряват автобуси до България, те и им доставят параходи.

27

ТОТО

преди 8 години

Германците и скандинавците са корави хора (без политиците) и ще се оправят някой ден (по какъвто и да е начин!), но Франция и Англия за мен са загубени и до 2100-та ще са 100 % меринджеи.Поне да им облагородят генофонда на тъпите, мързеливи и болни народи, и особено на Кралицата-майка.Виждайки датчанката да си води африканец, не си мислете, че ще се наплоди от него..., няма такова нещо! Секс и тва е.Докато в Англия си е чак престижно и екзотично, ако баща ти е по-лилаво- черничък...

26

тщш

преди 8 години

Тъпака Йошка може да си прибере малко у тях и да си ги отглежда като толкова се е загрижил за тях. А може да дръпне и *** да си я бодва от време на време и тя да спре да пуска простотии. Кратуно проста !!!

25

Анонимен

преди 8 години

Грозна демагогия! Йошка, я вземи 2-3 бежански семейства да покажеш какъв си либерал!

24

Диверсанти

преди 8 години

Диверсионно-разузнавателни групи или агенти по саботажа - диверсанти за изключване от строя на най-важните обекти или елементи от него чрез взривяване, палеж, наводнение, както и използването на други средства за разрушение и унищожение, които не са пряко свързани с налични военни действия (бой) , но с които се постигат определени цели

23

Анонимен

преди 8 години

Ах, колко по европейски лицемерна статия, чак да ти се догади. Фишер свенливо пропуска ролята на Европа в размириците в Северна Африка и арабския свят, не споменава и факта, че след падането на тоталитарните режими в източния блок той беше превърнат в суровинен, пазарен и работнически придатък на "аристократичния" Запад, премълчава и защо в източноевропейските държави има толкова много компактни маси *и, а при тях няма и т.н. Усещате ли жегата зад ъгъла? Идва за вас.