13

Анонимен

преди 8 години

До 25Как пък всички шорошни са все сексуално обременени...коментарите ви са пълни с псувни, п4остотия, неграмотност, безхаберност , сексуални блянове и още куп изрази показващи твжки психически разстройства

12

Анонимен

преди 8 години

Искат да се сближат за да им организират някое изпролетяване.

11

Кадир

преди 8 години

Какво сближаване пак ли сте наумили да разклатите и тая държава,аман от вашата демокрация!

10

Анонимен

преди 8 години

До 21.По неверни и дупедавни от българските *** и психодесни и по публичните домове няма.Нали така бивше комсомолско русофилче,сега от ГМО храните еврогейче..

9

Анонимен

преди 8 години

Не, явно на европейските "стратези" им трябва вече един по-квалифициран психиатър! То бива бива, ама такъв тъпизъм вече си е тежък клинически случай. Цъфнаха и вързаха с укруината, със стотиците хиляди бежанци (които ще станат милиони), със стачките на собствените си фермери и т.н и т.н., че тръгнали да "оправят" Беларус!!!!!! И ние сме се присъединили към този шизофреничен клуб!!!!

8

ФАКТ

преди 8 години

Явно това ще е следващата цел на алкохолизираните азиятски *** и товарещ ***! Всички, които бъдат изтръгнати от лапите им биват въвлечени в хибридни военни конфликти!

7

Анонимен

преди 8 години

Зима идва.

6

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Няма да стане.В Беларус са си свършили отлично работата-40 млрд.долара са вложени в държавните предприятия съхранена кооперативна форма на селското стопанство и частни бизнеси създадени без крадене на държавна собственост.На Беларус просто не му трябва ЕС добре са и без него.

5

Анонимен

преди 8 години

Еххх тоя ЕС не си седна на д*****. Кои *** оттам вземат тия ''стратегически'' решения. Ще направят зор война. Ровят, ровят, че аз дето не бях на страната на руснаците вече ги подкрепям. Сигурно ще накарат Беларус да налага санкции, ама руската мечка като огладнее става лошо

4

Желев

преди 8 години

Вкарайте им малко демокрация , да видят на нас какво ни е.

3

непукист

преди 8 години

Сега Беларус ли е на ред оправиха Украйна и понеже всичко вече е цъфнало и вързало взеха да се оглеждат за следващата жертва.Нямат наяждане , но рано или късно ще се задавят баламите са на свършване и няма да им се хванат въдицата за взаимния интерес и евроценностите им.

2

Анонимен

преди 8 години

Скоро и на Путин ще му целуват краката еврогейците.

1

Анонимен

преди 8 години

Да не стане втори Донбас само...Че много ще ми дойде вече от евроекспериментти.