21

Анонимен

преди 8 години

Излезе преди малко информация, че Сърбия е затворила границата си с Македония и всичките 4000 бежанци, които вчера нахлуха в Македония няма накъде да отидат. Да не тръгнат насам, да наблюдават нашите управляващи много внимателно обстановката!

20

янев

преди 8 години

ВСИЧКО КОЕТО СТАВА Е С ЦЕЛ РАЗПАДА НА ЕС ЗА ДА СЕ КОНТРОЛИРАТ ПО ЛЕСНО ДЪРЖАВИТЕ ВОЙНИ БЕЖАНЦИ АТЕНТАТИ ТЕРОР И ЕДНА ДЪРЖАВА ДА ДИКТУВА СВЕТОВНИЯ РЕД НЯКОЙ СЪЗДАДЕ ИДИЛ НАПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ В УКРАЙНА ЛИБИЯ СИРИЯ ИЕМЕН ИРАК АФГАНИСТАН ЗНАЕЙКИ ЧЕ БЕЖАНЦИТЕ НЕ МОГЪТ ДА ПРЕПЛУВАТ АТЛАНТИКА И ЕТО РЕЗУЛТАТА ЕВРОПА ГОРИ В ИМЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА

19

Анонимен

преди 8 години

Преразгледайте присъствието на мюсюлманите в Европа.

18

Анонимен

преди 8 години

"Ще промени ли ИД правилата в Европа?" Статията по-скоро трябва да се казва "Ще промени ли САЩ (ИД) правилата в Европа?

17

българина

преди 8 години

всяко нещо доведено до крайност води до неговата противоположност. сега идва другия дебелия християнски край и сащ и израел и ислямската *** ще го видят! Ванга е казал първа ще се усети Франция, после Европа воюва със сащ. а ислямистите и *** ще бъдат изметени от европа и балканите, като една трета ще станат християни 1 трета избити 1 трета изгонени в бл изток.

16

Анонимен

преди 8 години

Интересно , защо Западните държави не предприемат никакви сериозни мерки срещу мигрантите . Явно нещо ги спира , но не знам какво. Те виждат не по зле от обикновените хора , че работата отива на зле . Това чудо трябва да се спре иначе край с цивилизацията на Европа .

15

Анонимен

преди 8 години

Европа умира. Разкъсвана от вътрешна тотална криза, сега този приток на хора,от други континенти търсещи по-добър живот ще направи логично европейците по-бедни защото ресурсите ще трябва да се делят с нашествениците.

14

българина

преди 8 години

аз от кога казвам че Руския паспорт ще мноого по ценен от европейския съвсем скоро

13

Анонимен

преди 8 години

И толкова нямат воля и ресурси да сравнят със земята ИД?!Не, очевидно това е нова схема за контрол над обикновеният човек посредством страх и безредици.

12

Сорос

преди 8 години

ПУКА МИ ЗА ВАС ГОИ!АЗ ПРАВЯ ПАРИ.ТЕ СА ВАЖНИ!!!

11

Брайвик

преди 8 години

Виждате ли разликата между добре изпипаната арийска работа и мърлящината на маймуните.

10

българина

преди 8 години

хората ще вземат нещата в свои ръце защото всички правителства са купени от сащ и израел! всеки трябва да се спасява по единични, нали така ни оставиха 1444г да се оправяме с ***, въпреки че ТЕРВЕЛ им спаси гъзовете преди това. не ми пука зашибаната европа, искам по нашата граница да с стреля на месо с кучета снайпери ток и минно поле! ДА ЖИВЕЕ ХРИСТИЯНСКА БЪЛГАРИЯ

9

онбашията

преди 8 години

така така, да вдигнем отново границите между европейските държави, в името на това да запазим отворени тези към африка и азия. защото е фашистко и долно да забраним на горките *** да търсят по-добър живот, докато белите какво толкова се бутат да пътуват от франция в германия и обратно, ми то там същото бе.

8

Анонимен

преди 8 години

До 8! Точно определение!Обективно и вече безусловно предстоят граждански войни в много от страните от ЕС,Англия и САЩ!Пробремът е,че със събарянето на "незаконните"-защо досега е разрешавано строителството им? домове на ромите,проблемите с безработицата,мизерията, ежедневното доказване на управленческа немощ и унищожаването на българския народ след 1989г управляващите ни политически организирани престъпници непрекъснато създават все по-добри условия тя да започне и в БГ!

7

зяпнал

преди 8 години

Че този мароканец да не е влязъл в Белгия от България, бре??? Напълниха Франция с всякакви печки, там трудно ще видиш някой по-бял, а сега се вайкат за Шенген???

6

Европа

преди 8 години

Те натам се е запътила Европата: ислямисти и американски войници ще си мерят ... силите по влакове, ресторанти, площади и пр. Пита се къде ще са европейците и как ще я карат.

5

Анонимен

преди 8 години

Това е така, защото африканци и азиатци бяха приемани и все още е така с лекота ,докато нас ни гонеха.Май нещо им убягна при този подбор.

4

Талибан

преди 8 години

Сетила се Пена(Европа) стара за....шенгена да се побара.

3

Сорос

преди 8 години

АЗ ОПРЕДЕЛЯМ ПРАВИЛАТА - ВИЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ!ДЕЙСТВАЙТЕ НЕМА ВРЕМЕ!

2

Анонимен

преди 8 години

SHENGEN-PROMENI.ZABRANIAVA SE DVIGENIETO NA RUMANZI I BALGARI.RAZRESHENO E SVOBODNO DVIGENIE NA ARABI I TERORISTI.