72

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Наистина мнозинството от камериерките туркини живеят в 15-ти век.Не знаят добре български, руски не знаят никак.Обаче са много много работливи!

71

:)

преди 8 години

до 157Да не е кандидатствал за мистър свят :)Все пак е на възраст, а Боко дане би да е перфектен, а баба Меркел, Дилма Русеф, а Путин нисичкия, а този на Израел, а Оланд само Обама е строен, между другото Ердоган миналат година беше избран за един от най - атлетичните и поддържани президенти :)

70

:)

преди 8 години

Имам познати помаци, не всички, но някои от тяхи християнски празици празнуват и мюсюлмански, едновременно, това си е тяхно демократично право :)Както преценят така ще постъпят :)

69

:)

преди 8 години

Ердоган е от Северо- източна Турция, те там са много опасни, има и малко грузинско и кавказко в тях :)))))))

68

Анонимен

преди 8 години

Haide sega- Balgarin Romi ili Turci vse kardashi!

67

Asiti

преди 8 години

V snimkata vijdam edin taliban. Koito podgotvi glavoteza4ite na taka nare4ena iD v lagerite na turtsiq.

66

Анонимен

преди 8 години

Свирено е вече във Вашингтон - до 2030 българия трябва да стане част от Турция. Турция е най-важният военнен партьор на САЩ и втората по големина армия е НАТО.

65

:)

преди 8 години

До 140Чул си нещо от някакъв кюрдин :)))Сега чуй истината от истински турчин :)))) Това което ще ти кажа е официална информацияи е иследвана от много учени и професори :)))По надолу писах, че турците са се смесили с византийците и другите, но турците в България не са се смесили, останали са изолирано, и в момента са едни от генетично най чистите турци - произхода е днешна Коня, между 1440 и 1480,имало е 2 турски държави, останала е 1- Османската, а ние сме заточени, да няма проблеми :)

64

:)

преди 8 години

Турците имат всички архиви :)))За повечето имат информация до 20-то коляно :)))))Турците знаят повече за произхода на българите :)))))Огромна империя не се контролира без архиви и документи, просто ей така :))))Ататюрк ги е заключил, Ердоган ги вади и качва в интернет, една малка част са останали и в България :)))НЕ БЪДИ СИГУРЕН, И БЪЛГАРИТЕ СА СБОР ОТ МНОГО МАЛКИ :))))))

63

Анонимен

преди 8 години

ot samo da dobavq do 128 krasavica: no spicqlno Turcite ot Balgariq sa pochti vsichki beli s cherveni buzi! Kato Prabalgarite na vremeto!

62

:)

преди 8 години

До 131Османските мюсюлмани са 1,6 милиарда :))))))))))

61

АНТИ

преди 8 години

Българи, нас ни продадоха преди 26 години.И не турци са виновни за това да живеем в мафиотска ***!

60

Анонимен

преди 8 години

do 128 Krasavica: (pate) ima naistena mnogo beli krasavici v Istanbul i mnogo murgavelki! Sashtata rasa sa kato Balgarite!

59

:)

преди 8 години

ЗА НАС ТУРЦИТЕ, ако твърдиш, че си турчин и се имаш за ТУРЧИН, то и за нас си ТУРЧИН,и реално си си Турчин, независимо какъв ти е призхода,дали си е Китайски, Авганистански, Руски, Германски, Български, Ромски, Сирийски,щом се имаш за турчин, значи си турчин :)))На вас това ви е грешката :)))Турците по света са над 100 милиона, тюрките са над 250 милиона,а българите са 6 милиона :))))

58

Анонимен

преди 8 години

Ти като се праиш на тарикат , я кажи защо ромите в България носят български имена , къде са им ромските имена

57

:)

преди 8 години

До ФАКТПрав си ние сме всякакви :))), Османците в началото са били 24 клана , после Византия,Къде са византийците, НИЕ СМЕ И ВИЗАНТИЙЦИТЕ, при войни умират само част от войниците,остават живи даже и войниците които са се предали и в момента 30% от гените на турците са ВИЗАНТИЙСКИ а 15% славянски :)))При евреите, каквато е майката, такива са и децата, при турците какъвто е бащата такива са децата, има една българска дума" потурчване'', потурчват се :)Но ние растем, увеличаваме се

56

Анонимен

преди 8 години

Каква е разликата между българските власи(роми) и кюрдите , не виждам разлика

55

:)

преди 8 години

Преди няколко дена в този сайт бяха пуснали графика,където ясно се вижда, че през 1900 година, роми почти е нямало. почти никакви,много голяма рядкост са били, но после са се увеличили, и след 2050 даваха да са мнозинство,Роми в Турция има само на границата с България в Одрин

54

каймакам

преди 8 години

До 79. Летвата 79 летвата е много високо вдигната. Целите също. ....След около месец завършва още един мега проект .... подземен тунел , с важно стратегическо значение. Третия евразийски мост активно се строи. И трето летище. ... ;). И ти като Европа си завидял , та чак от самолет се вижда .

53

АНТИ

преди 8 години

България е изстрадала страна между Руската и Турската империи.